Schipholtaxi, bereken meteen het tarief

Goedkoop taxivervoer naar Schiphol, de kosten.

Wat zijn de kosten voor een Schipholtaxi. Bereken meteen het voordelige tarief voor een taxi naar Schiphol. Lees hieronder alle informatie over taxitarieven. Wat is het tarief, wat mag een Schipholtaxi kosten en veel meer.

Bereken hier uw Schipholtaxi Tarief

Schiphol is de standaard locatie, geef dus postcode op bv Huis of Hotel! 

Vaste taxitarieven, wat kost een taxi naar Schiphol ?

Als u bij Goedkoopnaarschiphol.nl uw Schipholtaxi bestelt, dan weet u zeker dat een stuk minder betaalt dan het landelijke maximum taxitarief. Een verschil wat wel kan oplopen tot meer dan 50% ! Bovendien bent u er zeker van dat u niet met andere passagiers samen reist. Deze Schipholtaxi is dus privé, helemaal voor u alleen.

Wilt u alleen taxivervoer naar Schiphol of juist alleen een taxi vanaf Schiphol dan kan dat ook. Boekt u meteen de terugreis bij ons dan geven wij op de wat grotere taxiritten wat extra korting op ons tarief.

Komt u terug op Schiphol van uw vakantie, dan staat er na de landing meteen al een Schipholtaxi voor u klaar. Als u de bagage bij elkaar heeft, loopt u naar buiten waar de chauffeur op u staat te wachten. Onze taxichauffeur zal u meteen naar de bestemming vervoeren. Zo heeft u het beste tarief voor een Schipholtaxi en het gemak van onze Schipholservice.

Geen taximetertarief zoals een taxi maar vast tarief

taximeterStapt u op bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht op een standplaats in een taxi dan zal het tarief bepaald worden door een taximeter. Bij alle Schipholtaxi’s die voor de aankomsthal staan op Schiphol is dat hetzelfde. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl is dat dus niet het geval. Wettelijk zijn wij het niet verplicht en snappen dan ook niet dat mensen zomaar in een taxi stappen. Op een beetje taxirit kan er zomaar een verschil zijn van enkele tientjes. Nou worden taxi’s voornamelijk zakelijk gebruikt maar als u met vakantie gaat is zo’n besparing toch weer mooi meegenomen.

Voorbeeld Schipholtaxi Rotterdam Schiphol

Schipholtaxi-betalenDat er veel bespaard kan worden op een rit met een Schipholtaxi staat vast. Als we een voorbeeld met een taxi Rotterdam Schiphol nemen komen we tot het volgende. We gaan hier uit van het laatste tarief van 2016.

Straattaxi’s hanteren een maximum instaptarief van € 2,97. Dan nemen we de afstand van het centrum van Rotterdam naar Schiphol van zeg maar 58 kilometer. Dat vermenigvuldigen we met € 2,18. Dat is het maximale toegestane kilometertarief in 2016. Daarbij komt nog eens een tijdstarief bij van € 0,36 per minuut dat de rit gaat duren. Totaal komen we dan ongeveer op € 2,97 + ( 58 km x € 2,18 ) plus 45 minuten reistijd x € 0,36. Totaal € 145,61, maar dan moet u geen stoplicht tegen komen of in de file terecht komen. Boekt u de Schipholtaxi bij ons dan bespaart u ruim € 58,00 per rit!

Tip: Tarief Schipholtaxi vooraf bekent

Net als met alles wat u wilt kopen is het toch wel erg prettig als de kosten van te voren bekend zijn. Met de komst van het internet is vergelijken nog nooit zo makkelijk geweest. Nu u weet wat de maximale toegestane taxitarieven zijn kunt u goed vergelijken. Landelijk is het Schipholtarief te duur, bestel de taxi naar Schiphol dus online. Mocht u nu toch doen besluiten niet via deze website uw Schipholtaxi te bestellen, let er dan wel op dat er vaste tarieven worden berekend. Let ook op dat het tarief 7 dagen in de week geldt en 24 uur per dag. Er zijn namelijk veel Schipholtaxi aanbieders die nog een nacht of weekend toeslag gebruiken. Wij gebruiken geen toeslagen. Ons Schipholtaxi tarief is all-in en dus zonder verassingen achteraf.

Tips: Waar moet u op letten bij het bestellen van een Schipholtaxi

1. Gelden tarieven voor een Schipholtaxi 24/7 ?
2. Zijn er geen verborgen toeslagen, zoals bagage of nacht toeslag ?
3. Heeft de internet Schipholtaxi aanbieder een taxivergunning ?
4. Hoe zit het met het vertrouwen, nemen ze de telefoon wel op ?
5. Hoe staat het taxibedrijf u te woord.
6. Nemen ze de tijd voor u ?
7. Komen ze professioneel over ?
8. Is de Schipholtaxi service ook ’s nachts te bereiken ?
9. Hoe moet er betaald worden ?
10. Waar staat de Schipholtaxi als u uit het buitenland op Schiphol aankomt ?
11. Hoe gaat het taxibedrijf om met vertragingen ?

Landelijke maximum taxitarieven 2016

De taxibranche is een van de weinigen en misschien wel de enige branche met een maximum tarief. In 2016 is er nog gepleit om de maximum tarieven los te laten, maar de minister durft het niet aan. Het is namelijk tevens een bescherming voor prijs excessen voor de klant.

Het zogenaamde straattaxivervoer waar onder anderen de taxi’s in de grote steden onder vallen, rijden bijna altijd op het maximum tarief. De Schipholtaxi’s die op de luchthaven zelf staan vallen hier ook onder.

tarieven-schipholtaxi

Wettelijk maximum taxitarieven 2016

Bij Goedkoopnaarschiphol.nl betaal je dus veel minder!

  • Personenwagen max 4 personen
  • Starttarief € 2,97
  • Per kilometer € 2,18
  • Per minuut € 0,36
  • Taxibus 5 tot 8 personen
  • Starttarief € 6,04
  • Per kilometer € 2,75
  • Per minuut € 0,41

Schipholtaxi voor aankomsthal te duur

Op Schiphol staan er honderden Schipholtaxi’s buiten het zicht te wachten voor ze aan de beurt zijn. Om daar te mogen rijden moet er geld aan de luchthaven betaald worden.

Er rijden vrije rijders die per rit betalen en er zijn pachtconstructies waarvoor er per maand betaald moet worden. Het lange wachten en de hoge kosten moeten worden terugverdiend, dus betaalt de klant de rekening.

Het is een rare situatie daar op Schiphol. Enerzijds staat er in de taxiwet dat elke taxistandplaats vrij toegankelijk moet zijn en op de luchthaven Schiphol is het dus niet zo. Sterker nog er moet veel geld betaald worden om er te mogen rijden. Te gek voor woorden dus.

Klanten betalen door het monopolie van Schiphol veel te veel geld voor een Schipholtaxi die bij de aankomsthal staat. Echt concurreren op kwaliteit en prijs wat juist de bedoeling is gebeurt hier dus niet. De monopolie positie van Schiphol kost de klant extra geld en staat de vrije taxiwet in de weg. Bestel een Schipholtaxi dus gewoon online en natuurlijk het liefst bij Goedkoopnaarschiphol.nl !

Lees hier meer tips en informatie over een Schipholtaxi

Boek ook en reis goedkoop naar Schiphol

De mensen achter Goedkoopnaarschiphol.nl zitten inmiddels al meer dan 30 jaar in het vak. Wij begrijpen dat u op tijd op Schiphol moet zijn om uw vlucht te halen. Buiten onze scherpe tarieven kunt u er op vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om op tijd de Schipholtaxi bij u voor de deur te hebben. Wij doen dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij zorgen ervoor dat de afgesproken Schipholtaxi zelfs midden in de nacht voor u klaar staat, als u van een vakantie terug komt op Schiphol. Bespaar dus ook geld en boek met vertrouwen bij ons online!

Schipholtaxi By Goedkoop naar Schiphol