Schipholtaxi, bereken meteen het tarief

Goedkoop taxivervoer naar Schiphol, de kosten.

Wat zijn de kosten voor een Schiphol taxi. Bereken meteen het voordelige tarief voor een taxi naar Schiphol. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl  heeft u de zekerheid van vaste tarieven all-inclusive 24/7.  Geen verborgen toeslagen zoals nacht of bagage toeslag, gewoon een vast tarief dag en nacht. Bereken hier de kosten voor een taxi naar Schiphol of lees alle informatie over onze Schipholtaxi, wat zijn de taxitarieven, en wat mag een taxi eigenlijk kosten en veel meer.

Bereken meteen met uw volledige postcode het schipholtarief vanaf uw woonplaats.

Bereken hier uw Schipholtaxi Tarief

Schiphol is de standaard locatie, geef dus postcode op bv Huis of Hotel! 

Vaste taxitarieven, wat kost een taxi naar Schiphol ?

Als u bij Goedkoopnaarschiphol.nl uw Schipholtaxi bestelt, dan weet u zeker dat een stuk minder betaalt dan het landelijke maximum taxitarief. Een verschil wat wel kan oplopen tot meer dan 50% ! Bovendien bent u er zeker van dat u niet met andere passagiers samen reist. Deze Schipholtaxi is dus privé, helemaal voor u alleen.

Wilt u alleen taxivervoer naar Schiphol of juist alleen een taxi vanaf Schiphol dan kan dat ook. Boekt u meteen de terugreis bij ons dan geven wij op de wat grotere taxiritten wat extra korting op ons tarief.

Komt u terug op Schiphol van uw vakantie, dan staat er na de landing meteen al een Schipholtaxi voor u klaar. Als u de bagage bij elkaar heeft, loopt u naar buiten waar de chauffeur op u staat te wachten. Onze taxichauffeur zal u meteen naar de bestemming vervoeren. Zo heeft u het beste tarief voor een Schipholtaxi en het gemak van onze Schipholservice.

Geen taximetertarief zoals een taxi maar vast tarief

taximeterStapt u op bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht op een standplaats in een taxi dan zal het tarief bepaald worden door een taximeter. Bij alle Schipholtaxi’s die voor de aankomsthal staan op Schiphol is dat hetzelfde. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl is dat dus niet het geval. Wettelijk zijn wij het niet verplicht en snappen dan ook niet dat mensen zomaar in een taxi stappen. Op een beetje taxirit kan er zomaar een verschil zijn van enkele tientjes. Nou worden taxi’s voornamelijk zakelijk gebruikt maar als u met vakantie gaat is zo’n besparing toch weer mooi meegenomen.

Een Schipholtaxi privé, geen deeltaxi

Bij Goedkoop naar Schiphol is de taxi er altijd voor u alleen. Wij doen niet aan deeltaxivervoer. Als u een taxi naar of van de luchthaven bij ons bestelt, komen er onderweg geen vreemde mensen meer bij. Natuurlijk kan er op uw verzoek altijd langs verschillende adressen worden gereden om bijvoorbeeld familie of collega’s op te halen. Als er met onze Schipholtaxi een route gereden moet worden langs verschillen adressen dan moet dit wel even op aanvraag bij ons worden aangevraagd. Stuur ons even alle adressen op per email en wij doen u een scherp prijs voorstel.

Onze taxi’s de Schipholtaxi

Voor ons vaste tarief krijgt u een nette Schipholtaxi voor gereden. De wagens die wij voor het Schipholvervoer inzetten zijn allemaal nette en jonge auto’s. De meeste zijn maximaal 4 jaar oud. Het zijn middenklasser auto’s van verschillende merken. Te denken valt aan de nieuwe Kia Sportage, Chrysler Voyager, Opel maar ook zelfs aan Mercedes. Allemaal merken die goed als taxi zijn in te zetten.

Zakelijk vervoer naar en van Schiphol

Schipholtaxi-mercedesVoor de meeste bedrijven zijn de middenklasser auto’s als zakelijk vervoer voldoende. Toch komt het regelmatig voor dat er een extra representatieve taxi nodig is. Op aanvraag kunnen wij veel verschillende merken aanbieden. De Mercedes E en de S klasse zijn hierin de bekendste. Als u zakelijk vervoer wilt aanvragen dan kan dat per email. Geef ons duidelijk door wat de wensen zijn, dan geven wij u zo snel mogelijk een nette offerte. Buiten onze Schipholtaxi kunt u natuurlijk ook een taxi voor een ander soort taxirit aanvragen.

 

Taxibus als Schipholtaxi naar Schiphol voor meer ruimte

Zeker met vakantietijden zijn taxibussen een uitkomst. Zeker in deze periode worden er dan ook veel taxibussen bij ons besteld. Heel logisch want met een beetje gezin en koffers gaat alles niet in de auto passen en is er al snel een taxi naar Schiphol nodig.

De meeste vluchten, zeker de chartervluchten, vertrekken al vroeg vanaf Schiphol. Het openbaar vervoer is dus in dit geval ook geen optie. Buiten het tijdstip van reizen is het bijna geen doen om met alle koffers met het openbaar vervoer te moeten reizen, en is een taxi naar Schiphol al snel de enige oplossing.

Kijk echt eens naar onze tarieven voor de taxibussen en begin ook ontspannen aan uw vakantie!

Hoe en wanneer een Schipholtaxi bestellen

Hoe u een taxi naar of van Schiphol bestelt is aan u. Het kan telefonisch maar via de website een Schipholtaxi bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Door middel van de postcode wordt het tarief berekend voor de Schipholtaxi en kunt u een keuze maken tussen de verschillende vervoersmiddelen.

In een personenwagen mogen maximaal 4 personen mee, twee normale koffers en handbagage. Daarboven adviseren wij een van de taxibussen.

Als u alle gegevens heeft ingevuld, ontvangt u per email meteen het overzicht van de bestelling. Na controle van de bestelde Schipholtaxi sturen wij u nog een bevestiging met een extra telefoonnummer en nog even in het kort hoe wij werken met een aankomst op de luchthaven vanaf het buitenland.

Wilt u een enkele reis naar of van Schiphol of retour ?

Veel mensen weten het niet, maar u kunt gerust een retour rit bij ons bestellen. Dat u enkele weken later pas weer terug komt op Schiphol, is voor ons heel normaal. Omdat wij het vluchtnummer weten, zien wij precies wanneer u weer op Nederlandse bodem bent! Na landing staat uw Schipholtaxi gewoon als weer klaar om u terug naar huis te vervoeren.

Een retourtje kan natuurlijk ook andersom. Er komen namelijk ook mensen vanuit het buitenland Nederland bezoeken en gaan daarna weer terug naar hun huis in het buitenland. Geen retourtje met de taxi nodig, een enkele reis kan natuurlijk ook. Zowel naar als van de luchthaven Schiphol.

Waar staat de Schipholtaxi weer voor u klaar op Schiphol ?

Tijdens het bestellen van het vervoer naar of vanaf Schiphol, vragen wij om het vluchtnummer als u vanuit het buitenland op de luchthaven aankomt. Wij houden dit vluchtnummer in de gaten en weten dus precies wanneer u bent geland. Even daarna, ongeveer 15 minuten zal de chauffeur u bellen om af te spreken.

Als u alle bagage bij elkaar hebt, belt u hem gewoon even terug om te zeggen dat u eraan komt. Vervolgens loopt u naar de afgesproken plek en de taxichauffeur zal u direct met zijn Schipholtaxi naar de bestemming gaan rijden tegen de afgesproken ritprijs.

Op laten wachten op Schiphol, de meetingpoint

Zakelijk vervoer vraagt zakelijke oplossingen. Bedrijven die een Schipholtaxi inzetten vanaf de luchthaven willen hun gasten graag laten opwachten binnen op Schiphol bij de meetingpoint. De meetingpoint is makkelijik te herkennen, een grote kubus met rood en witte vlakken. Vaak staan er taxichauffeurs in pak met een naambordje klanten op te wachten. Als klant en chauffeur elkaar gevonden hebben lopen zij direct naar de taxi.

De meetingpoint is gelegen in de centrale hal, als u de bordjes na de douane volgt, dat wijst het zich vanzelf. Voor deze service vragen wij een kleine vergoeding voor het parkeren en laten opwachten door een chauffeur.

Bestel op tijd uw taxi naar Schiphol

Het voordeel van deze tijd is dat er ruim vooraf aan de vakantie een taxi naar Schiphol besteld kan worden. Geen gestress op het laatste moment, maar vooraf even bekijken wat de tarieven en de voorwaarden zijn. Een Schipholtaxi bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Bereken hier je taxi naar Schiphol en boek een luxe taxi of taxibus voor u alleen of met u gezin. Er komen geen vreemde mensen bij die op de route moeten worden opgehaald zoals een deeltaxi dat doet. Gewoon op de afgesproken tijd zorgen wij dat er bij u een Schipholtaxi voor de deur staat die u alleen of bijvoorbeeld met het gezin naar Schiphol vervoert.

Betaal per rit, contant, creditcard of per pin

Natuurlijk, op internet weet je het nooit, dus begrijpen wij dat u liever in de taxi naar Schiphol per rit betaalt. Voor taxibussen in de zomervakantie vragen we ook wel om vooruit betaling omdat er dan een grote vraag is en wij zeker willen zijn dat er geen spook bestellingen zijn. De taxibus wordt na betaling speciaal voor u gereserveerd.

Toch liever contant of in de taxi betalen ? Tegenwoordig kan ook in de taxi per creditcard of per pin betaald worden. Wilt u graag vooraf de Schipholtaxi betalen dan kan dat ook. Bedrijven kunnen als vaste klant op rekening rijden.

Voorbeeld Schipholtaxi Rotterdam Schiphol

Dat er veel bespaard kan worden op een rit met een Schipholtaxi staat vast. Als we een voorbeeld met een taxi Rotterdam Schiphol nemen komen we tot het volgende. We gaan hier uit van het laatste tarief van 2016.

Straattaxi’s hanteren een maximum instaptarief van € 2,97. Dan nemen we de afstand van het centrum van Rotterdam naar Schiphol van zeg maar 58 kilometer. Dat vermenigvuldigen we met € 2,18. Dat is het maximale toegestane kilometertarief in 2016. Daarbij komt nog eens een tijdstarief bij van € 0,36 per minuut dat de rit gaat duren. Totaal komen we dan ongeveer op € 2,97 + ( 58 km x € 2,18 ) plus 45 minuten reistijd x € 0,36. Totaal € 145,61, maar dan moet u geen stoplicht tegen komen of in de file terecht komen. Boekt u de Schipholtaxi bij ons dan bespaart u ruim € 58,00 per rit!

Onze Tips, waar moet u op letten en hoe vind u het juiste taxibedrijf ?

Onze-tipsNet als met alles wat u wilt kopen is het toch wel erg prettig als de kosten van te voren bekend zijn, dus ook met een Schipholtaxi. Met de komst van het internet is vergelijken nog nooit zo makkelijk geweest. Nu u weet wat de maximale toegestane taxitarieven zijn kunt u goed vergelijken.
Mocht u nu toch doen besluiten niet via deze website een Schipholtaxi te bestellen, let er dan wel op dat er vaste tarieven worden berekend. Let ook op dat het tarief 7 dagen in de week geldt en 24 uur per dag. Er zijn namelijk veel Schipholtaxi aanbieders die nog een nacht of weekend toeslag gebruiken. Wij gebruiken geen toeslagen. Ons Schipholtaxi tarief is all-in en dus zonder verassingen achteraf.

 

Tip: Tarief Schipholtaxi vooraf bekent

Tips: Waar moet u op letten bij het bestellen van een Schipholtaxi

1. Gelden tarieven voor een Schipholtaxi 24/7 ?
2. Zijn er geen verborgen toeslagen, zoals bagage of nacht toeslag ?
3. Heeft de internet Schipholtaxi aanbieder een taxivergunning ?
4. Hoe zit het met het vertrouwen, nemen ze de telefoon wel op ?
5. Hoe staat het taxibedrijf u te woord.
6. Nemen ze de tijd voor u ?
7. Komen ze professioneel over ?
8. Is de Schipholtaxi service ook ’s nachts te bereiken ?
9. Hoe moet er betaald worden ?
10. Waar staat de Schipholtaxi als u uit het buitenland op Schiphol aankomt ?
11. Hoe gaat het taxibedrijf om met vertragingen ?

Taxi ronselaars op Schiphol, kijk uit !

U zou op de luchthaven Schiphol niet snel verwachten dat er taxironselaars rond lopen. Ze spreken u ongevraagd aan of u een taxi nodig heeft en maken er een mooi verhaal van. Ze zijn er opdringerig en dominant en doen er alles aan om u zover te krijgen dat u met hun mee gaat. Vaak staat er ergens een vriend van hun te wachten met “zijn Schipholtaxi” om u voor een te hoog bedrag naar uw bestemming te rijden.

Met name toeristen die van niets weten laten zich nog al eens misleiden door de mooie praatjesmakers. Veel slachtoffers zijn gedupeerd voor honderden euro’s voor een ritje met de taxi vanaf Schiphol naar Amsterdam.

Dat dit mogelijk is zijn voortvloeiselen uit de taxiwet die in het jaar 2000 is vrijgegeven. De luchthaven Schiphol heeft met de gemeente Haarlemmermeer zelfs de plaatselijke verordening aangepast omdat er een uitspraak van de rechtbank was geweest die ronselen mogelijk maakte.

Ondanks deze nieuwe verordening waarmee de Marrechauchee zelfs boetes kan uitschrijven blijven de heren taxironselaars het gewoon proberen. De Schipholtaxi is allang niet meer wat het vroeger was. U bent dus gewaarschuwd !

De taxi en kinderstoeltjes hoe zit dat ?

Het taxivervoer is vrijgesteld van het gebruiken van kinderstoeltjes in een taxi, dus ook in een Schipholtaxi. Als in een taxi geen autostoeltje of verhoger aanwezig is mogen kinderen jonger dan 3 jaar zelf los op de achterbank worden vervoerd.

Wij adviseren natuurlijk wel de heupgordel. Elk kind ouder dan een jaar dient wel een eigen zitplaats in de taxi te hebben. Omdat het voor taxibedrijven eigenlijk geen doen is om kinderstoeltjes of verhogers mee te nemen, hebben de meeste deze dan ook niet. U mag deze natuurlijk wel altijd zelf meenemen in de taxi.

Congressen, groepsvervoer en meer

Goedkoop naar Schiphol is ook gespecialiseerd is grotere groepen als het om taxivervoer gaat. Verschillende bedrijven boeken onze luxe Mercedes taxibussen voor groepen die bijvoorbeeld verspreid op Schiphol aankomen.

Samen maken wij een schema op om zoveel mogelijk de aankomende vluchten te kunnen combineren. Zodra er groepen compleet verzameld zijn bij de meetingpoint van de aankomsthal op Schiphol, worden de mensen naar hun bestemming gebracht zoals hun hotel of een congres.

Juist met dit soort vervoer is flexibiliteit van de taxionderneming belangrijk, omdat er altijd te maken is met gewijzigde aankomsttijden en mensen die bijvoorbeeld hun vlucht missen etc.

Buiten de Schipholtaxi die heen en weer naar de luchthaven rijdt, brengen wij u natuurlijk ook naar andere adressen.

Taxivergunningen op orde!

Op internet is het ook een wildgroei van Schipholtaxi aanbieders. Veel van deze aanbieders hebben niets met een taxibedrijf te maken en verkopen de aanvragen alleen maar door tegen commissie. U heeft dus eigenlijk niets te maken met een taxibedrijf.

De bekende UBER taxi is er ook zo één. In dit geval is het een bemiddelings App, die alleen aanvraag en aanbod bij elkaar brengt en een commissie van wel 25% af houdt.

Bij goedkoop naar Schiphol kunt u er zeker van zijn dat u met een echt taxibedrijf te maken hebt. Wij hebben alle taxivergunningen op orde, de auto’s zijn taxi gekeurd en ook de taxichauffeurs hebben alle wettelijke papieren. Stel dat er wat zou gebeuren en u zit in een taxi waarvan de papieren niet op orde zijn, dan kan het zomaar dat de verzekering niet zal uitbetalen. Bestel u Schipholtaxi dus alleen bij een betrouwbaar taxibedrijf!

 

Aankomst en vertrektijden, volg ze met een App !

arrivals-aankomstenTegenwoordig kan er makkelijk de aankomende of verrekkende vluchten in de gaten worden gehouden. Schiphol zelf heeft er een speciale App voor, maar ook hier buiten zijn er aanbieders zoals Reischecker.nl of Vliegtracker.nl. Allemaal gratis App’s waarvan wij er ook één gebruiken. Onze Schiphol chauffeurs zien zo precies hoe het met uw aankomende vlucht is gesteld. Op deze manier staat er altijd op tijd een taxi voor u klaar.

Voorbeeld Schipholtaxi Zwolle Schiphol

Dat er veel bespaard kan worden op een rit met een Schipholtaxi staat vast. Als we een voorbeeld met een taxi Zwolle Schiphol nemen komen we tot het volgende. We gaan hier uit van het laatste tarief van 2016.

Straattaxi’s hanteren een maximum instaptarief van € 2,97. Dan nemen we de afstand van het centrum van Zwolle naar Schiphol van zeg maar 122 kilometer. Dat vermenigvuldigen we met € 2,18. Dat is het maximale toegestane kilometer tarief in 2016. (dit geldt voor alle taxi’s dus ook een Schipholtaxi) Daarbij komt nog eens een tijdstarief bij van € 0,36 per minuut dat de rit gaat duren. Totaal komen we dan ongeveer op ( 122 km x € 2,18 ) plus 80 minuten reistijd x € 0,36. Totaal € 297,73, maar dan moet u geen stoplicht tegen komen of in de file terecht komen. Boekt u de Schipholtaxi bij ons dan bespaart u ruim € 150,00 per rit! Bereken hier uw tarief voor een Schipholtaxi.

Landelijke maximum taxitarieven 2018

De taxibranche is een van de weinigen en misschien wel de enige branche met een maximum tarief. In 2016 is er nog gepleit om de maximum tarieven los te laten, maar de minister durft het niet aan. Het is namelijk tevens een bescherming voor prijs excessen voor de klant.

Het zogenaamde straattaxivervoer waar onder anderen de taxi’s in de grote steden onder vallen, rijden bijna altijd op het maximum tarief. De Schipholtaxi’s die op de luchthaven zelf staan vallen hier ook onder.

tarieven-schipholtaxi

Wettelijk maximum taxitarieven 2018

Bij Goedkoopnaarschiphol.nl betaal je dus veel minder!

  • Personenwagen max 4 personen
  • Starttarief € 3,02
  • Per kilometer € 2,22
  • Per minuut € 0,37
  • Taxibus 5 tot 8 personen
  • Starttarief € 6,13
  • Per kilometer € 2,79
  • Per minuut € 0,42

Schipholtaxi voor aankomsthal te duur

Op Schiphol staan er honderden Schipholtaxi’s buiten het zicht te wachten voor ze aan de beurt zijn. Om daar te mogen rijden moet er geld aan de luchthaven betaald worden.

Er rijden vrije rijders die per rit betalen en er zijn pachtconstructies waarvoor er per maand betaald moet worden. Het lange wachten en de hoge kosten moeten worden terugverdiend, dus betaalt de klant de rekening.

Het is een rare situatie daar op Schiphol. Enerzijds staat er in de taxiwet dat elke taxistandplaats vrij toegankelijk moet zijn en op de luchthaven Schiphol is het dus niet zo. Sterker nog er moet veel geld betaald worden om er te mogen rijden. Te gek voor woorden dus.

Klanten betalen door het monopolie van Schiphol veel te veel geld voor een Schipholtaxi die bij de aankomsthal staat. Echt concurreren op kwaliteit en prijs wat juist de bedoeling is gebeurt hier dus niet. De monopolie positie van Schiphol kost de klant extra geld en staat de vrije taxiwet in de weg. Bestel een Schipholtaxi dus gewoon online en natuurlijk het liefst bij Goedkoopnaarschiphol.nl !

Lees hier meer tips en informatie over een Schipholtaxi

Boek ook en reis goedkoop naar Schiphol

De mensen achter Goedkoopnaarschiphol.nl zitten inmiddels al meer dan 30 jaar in het vak. Wij begrijpen dat u op tijd op Schiphol moet zijn om uw vlucht te halen. Buiten onze scherpe tarieven kunt u er op vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om op tijd de Schipholtaxi bij u voor de deur te hebben. Wij doen dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij zorgen ervoor dat de afgesproken Schipholtaxi zelfs midden in de nacht voor u klaar staat, als u van een vakantie terug komt op Schiphol. Bespaar dus ook geld en boek met vertrouwen bij ons online!

Neemt u de Schipholtaxi of gaat u parkeren ?

Natuurlijk denken mensen het eerste aan de eigen auto als ze naar de luchthaven Schiphol moeten reizen. Toch zeker in de vakantieperiodes kost parkeren op bijvoorbeeld langparkeren erg veel geld.

Zeker als u met meer mensen bent en twee auto’s zou moeten parkeren dan is en taxibus zelfs goedkoper. Het gemak van een taxi naar Schiphol is een ontspannen manier om de vakantie mee te beginnen en het is vaak nog voordeliger ook.

Goedkope Taxi Almere Schiphol

GoedkoopNaarSchiphol.nl brengt u vanuit elke locatie naar Schiphol. Een taxi Almere Schiphol is er al vanaf 50 euro omgeving Almere Poort. Almere is inmiddels erg groot en het is een groot verschil of u nu een taxi vanuit Almere-Buiten of Almere-Poort moet hebben.

Vaste goedkope tarieven per postcode

Voor Almere hanteren wij vaste tarieven per postcode deel. De route wordt dus niet door website berekend met kilometers maar de tarieven zijn al van te voren door ons vastgesteld. Natuurlijk zijn er verschillende aanbieders in Almere voor het Schipholvervoer. Wij proberen ons te onderscheiden omdat wij u een zeer scherp tarief aanbieden, wij geen nachttoeslagen hanteren en er altijd een nette taxi of taxibus met chauffeur bij u voor komt rijden. Dus voor een taxi van Almere naar of van Schiphol boekt u bij ons een Schipholtaxi zonder onverwachte kosten. Onze tarieven gelden 24/7 en zijn gewoon zoals de website het aangeeft.

Swiferbant, Dronten, Landmaten, Zeewolde en Biddinghuizen

Juist omdat wij veel chauffeurs wonende hebben omgeving Flevoland kunnen wij u daar makkelijk snel en natuurlijk tegen een gunstig taxitarief van dienst zijn. Met Swifterband en Dronten bovenaan in Flevoland en tevens het verste weg vanaf Schiphol. Zakken we af dan komen we op Biddinghuizen en Zeewolde uit. Voor heel Flevoland inclusief Lelystad welke we nog niet genoemd hadden hanteren wij vooraf bepaalde tarieven voor uw taxi naar of van Schiphol.

Uw privacy wat doen wij met uw gegevens ?

Wij vinden het net zo belangrijk als u, dat er zorgvuldig met gegevens van de klant wordt omgegaan. Zelf willen we immers ook niet lastig gevallen worden door telefoontjes met verkoop praatjes. Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy.

De gegevens die u bij ons achterlaat blijven ook bij ons en zijn naar enkele weken verdwenen van onze computers. Wij verstrekken deze nooit aan een ander, alleen aan de betreffende chauffeur die de ritopdracht moet gaan uitvoeren.

Conclusie Schipholtaxi bestellen per internet

Het is duidelijk dat een taxi naar Schiphol het voordeligst te bestellen is via het internet. Let wel goed op dat u de Schipholtaxi bij een goede vervoerder aanvraagt, het liefst bij GoedkoopNaarSchiphol.nl ! Er zijn veel aanbieders en vele zeggen de goedkoopste taxi naar Schiphol te zijn. Wij zeggen dat niet. Wij bieden u een nette en recente Schipholtaxi aan tegen een scherpe prijs. Sinds de taxiwet is vrijgeven is er veel wiltgroei en dat is ook aan het soort taxi te zien. Wij zien vaak genoeg oude auto’s en taxibussen. Wij doen hier niet aan mee en bieden u een kwaliteit taxi. Boek u Schipholtaxi online, bestel hem bij Goedkoop naar Schiphol !

Bespaar ook op uw Schipholtaxi en bestel hem online!

Schipholtaxi By Goedkoop naar Schiphol