Taxi Utrecht Schiphol, Goedkope Schipholtaxi

Met een voordelige Schipholtaxi.

Wij bieden Schipholtaxi vervoer aan van Utrecht naar Schiphol of andersom. Ook kunt natuurlijk ook een retour taxirit bestellen. Wij halen u dan op de afgesproken dag en tijdstip van huis en brengen u dan naar de luchthaven. U kunt natuurlijk wel bij een taxicentrale het vervoer naar Schiphol bestellen, maar dan zult u vaak duurder uit zijn. Ook een taxibusje naar het vliegveld is meestal lastig te bestellen.

Tarief Utrecht – Schiphol

Vast laag tarief

 • v/a € 50,00
 • Afstand gemiddeld 33 km
 • Reistijd zonder file 25 min
 • Tarief per taxi, niet per persoon!
 • Privé taxi, geen deeltaxi!
 • Gediplomeerd personenvervoer
 • Al meer dan 25 jaar ervaring!
 • Personenauto’s en Taxibussen beschikbaar
Bereken en bestel uw Taxi
  • Categorie: Personenvervoer
  • Postcode gebied: 3500 t/m 3585 4,3 sterren, op basis van 6 recensies

Schipholtaxi Utrecht Schiphol.

Wij bieden de mogelijkheid om de Schipholtaxi per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor u die toch liever persoonlijk contact hebben met een centralist(e).

Utrecht vanaf 6 personen Goedkoper dan deeltaxi.

Omdat wij volledig zijn toegelegd op het Schipholvervoer, zijn onze taxi prijzen voordeliger dan het normale taxitarief. Wij bieden een privé vervoer voor een goedkope vaste prijs naar of van Utrecht aan. Vanaf 6 personen in een taxibusje naar de luchthaven vanaf  Utrecht zijn wij vaak goedkoper dan deelvervoer.

Keuze uit Schipholtaxi’s, personenwagen of een Taxibusje.

U kunt bij ons de Schipholtaxi bestellen die u wenst, wij bieden vele vormen van Schipholvervoer aan. Zo hebben het standaard vervoer, die meestal uit een Mercedes E-Klasse of BMW 5 serie bestaat, maar ook bieden wij Vip vervoer aan. De auto’s verkeren in onberispelijke staat en de chauffeurs zijn uiteraard netjes gekleed en hebben meer dan 10 jaar ervaring . Wilt u nog beter vervoer, dan kiest u voor de Limo service, deze bestaat uit een mooie Mercedes S-Klasse met uiteraard een van onze beste chauffeurs in kostuum. Betalen met creditcard is natuurlijk ook mogelijk.

Utrecht naar vliegveld met een Taxi bus.

Gaat u met een groep of uw gezin op vakantie of zakenreis, dan kunt u een taxibusje bij ons bestellen, wij hebben deze in de 6 en de 8 persoons uitvoering. Wij hanteren met de taxibusjes voornamelijk de merken Mercedes en Opel. Wij zijn een taxicentrale die zich voornamelijk op internet richt, ons werk komt dan ook voor 99% van het Wereld Wijde Web. Wij hebben klanten vanuit de hele wereld die bij ons de Schipholtaxi al in het buitenland geboekt hebben voor bijvoorbeeld Utrecht, uiteraard staat er dan voor hun Airportservice al een auto met chauffeur op Schiphol klaar om de mensen naar de bestemming te rijden. U ziet, Goedkoop naar Schiphol kan u voorzien met elke vorm van taxivervoer die u maar wenst, en dit voor zeer concurrerende vaste prijzen, zodat u voor aanvang van de taxirit al weet waar u aan toe bent.

Vervoer per internet bestellen.

Wij bieden u de mogelijkheid om een Schipholtaxi of taxibusje per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor u die toch liever persoonlijk contact hebben met een centralist(e).

Taxiwet laat sporen na.

Sinds de nieuwe taxiwet 2000 is er veel veranderd in de taxibranche, helaas niet alles ten goede voor de consument en ondernemer. Wij zijn op een bepaald moment maar gebruik gaan maken van de voordelen van die wet zoals zelf een organisatie opzetten die scherpe prijzen en verschillende taxiproducten bied. Voor deze wet was je meestal afhankelijk van een taxicentrale per stad, keus was er dus niet.
Goedkoopnaarschiphol is u vervoerder voor een taxi naar Schiphol!.

Informatie over Utrecht.
Wikipedia over Utrecht.