Ook wij krijgen reviews

Hier onder kunt u onze reviews bekijken. Wij behoren met trots tot de beste beoordeelde Schiphol taxi bedrijven. Lees waarom Goedkoopnaarschiphol.nl tot de beste Schiphol taxi aanbieders behoort.

Meer Reviews lezen ? U kunt ze hier vinden:  GoogleTrustpilotFacebook en Tripadvisor.

Reviews zeggen niet alles.

Ontevreden klanten hoor je sneller dan tevreden klanten, mensen die goede ervaringen hebben hoor je zelden en dat komt omdat iedereen het vaak te druk heeft of geen zin in heeft. Des ondanks vragen wij af en toe om een review.

Wij blijven ons best voor u doen!

Bij Goedkoopnaarschiphol.nl kunt u er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om uw vervoer goed te laten verlopen. Wij hebben dan ook veel tevreden klanten in al de afgelopen jaren opgebouwd. Wil u nog iets weten of twijfelt u aan ons, bel ons gerust even op, Yvonne of Hans staan u graag te woord.

Moeilijk taxibedrijven te vergelijken

Taxibedrijven hebben wereldwijd niet de beste reputatie. Juist daarom doen wij het anders. Het beste is mond op mond reclame want dan weet je tenminst echt hoe het zit. Met al meer dan 30 jaar ervaring in de taxibranche weten wij dat het belangrijk is dat u op tijd uw vlucht haalt, of dat er netjes een taxi op Schiphol voor u klaar staat. Wij zijn dan ook dag en nacht te bereiken !

Stuur ook uw ervaring naar ons !

English