Altijd een laag tarief voor je Schiphol taxi en gratis annuleren tot de avond van vertrek. Geen verborgen kosten zoals bagage toeslag.

 • Taxi en taxibussen
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Taxi naar Schiphol v/a € 35,-
 • Geen nacht en weekend toeslagen
 • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een taxi naar Schiphol.

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Bereken en bestel uw Schipholtaxi

Als u bij ons een Schipholtaxi bestelt weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Wij hanteren tot 70% lagere taxi tarieven dan bij reguliere taxicentrales. Onze vaste tarieven, in dit geval de kosten voor een Schipholtaxi, gelden 24/7, zijn inclusief 9 % btw en er komen geen verborgen kosten achteraf meer bij.

Net als energietarieven en telefoonkosten kunt u op een taxi naar Schiphol ook veel geld besparen!

Ons tarief is all inclusive

Gewoon een all inclusive tarief, zonder verassingen achteraf.  Een nette auto met chauffeur, voorzien van alle wettelijke papieren. Taxi en taxibussen allemaal voor een vast tarief en zonder verborgen kosten.

Geen instaptarief of wachttarief

Bestelt u het vervoer naar Schiphol bij ons dan wordt er geen instaptarief en wachttarief berekend. Plus dat de tarieven per gereden kilometer op lange afstanden tot één euro per kilometer kunnen dalen. U bent dus altijd voordeliger uit !

Altijd vaste tarief

U betaalt bij Goedkoopnaarschiphol.nl een lagere vaste ritprijs zonder verassingen achteraf. U rekent de kosten gewoon contant of pin met de taxichauffeur per rit af, of online via de website.

Geen verassingen achteraf

Geen verassingen dus als de taxi in een file komt te staan of bij een stoplicht moet wachten.

De verschillen in prijs voor een Schiphol taxi zijn erg groot en kunnen oplopen tot een verschil van wel 70%!

Tarieven taxibussen, ook voordeliger !

Ook voor het gebruik van onze taxibussen gebruiken wij een scherp tarief. Wettelijk liggen de maximum tarieven voor de taxibussen zelfs nog hoger dan een standaard taxi.

Taxibussen altijd max 8 passagiers

Onze taxibussen mogen maximaal 8 passagiers vervoeren, dat is dus buiten de chauffeur. Wilt u een fiets of ander groot bagage mee nemen, laat het ons eerst even weten.

Tarieven taxirit, incl. 9% BTW

Mocht u een bonnetje nodig hebben dan kunt u die gewoon vragen. Op de tarieven voor het personenvervoer zit 9% BTW, dus zakelijk kunt u die terugvorderen van de Belastingdienst.


Voorbeeld tarief Taxi Almere Schiphol

Voor heel Almere gebruiken wij vaste tarieven op basis van postcode. De goedkoopste taxi van Almere naar Schiphol is vanaf Almere Poort. Dat tarief is er v/a 60 euro. Zou u met een taxi gaan die via de taximeter het tarief laat berekenen, dan zou dat als volgt gaan:

U zou meteen met instappen van de taxi een instaptarief gaan betalen van  € 3,26. Dan betaalt u per kilometer het maximum landelijke taxitarief van  € 2,40 per km.

De afstand van Almere Poort tot de luchthaven Schiphol is ongeveer 38 km. Dat is dan 38 km x € 2,40 is € 91,20.  Dan als laatste zou u ook nog eens € 0,40 per minuut moeten betalen.

Aangezien de reistijd Almere Poort Schiphol zo’n 35 minuten is, komt u hiervoor op € 14 uit. Alles bij elkaar opgeteld dus € 108,46 !

U bent bij ons in dit geval € 53,46  goedkoper uit voor de zelfde taxirit.

Taxitarieven, hoe komen deze tot stand?

Landelijke tarieven zijn tot 70% duurder !

Jaarlijks bepaalt de branch samen met de overheid de landelijke maximum taxitarieven.

Het tarief voor taxivervoer naar Schiphol kan erg verschillen. Normaal zal de chauffeur dus zijn taximeter aanzetten, welke een instaptarief, een prijs per kilometer en wachtgeld berekent.

Op deze manier zijn de kosten van te voren nooit duidelijk voor de klant. U wilt toch ook graag van te voren weten wat een rit met een taxi van A naar B gaat kosten ? Buiten dat u van te voren niet weet waar u aan toe bent zou u ook nog eens het hoogste landelijke taxitarief gaan betalen.

Taxibus normaal veel duurder

Zoals op het tabel is te zien, zou er voor een taxibus volgens het nieuwe tarief van 2020 € 3,02 per gereden kilometer betaald moeten worden. Dit soort tarieven komen bij Goedkoopnaarschiphol.nl natuurlijk nooit voor. Wij houden het wel leuk voor u en zijn blij u als klant te mogen verwelkomen.

Wat kost een Schipholtaxi ?

Overzicht Schipholtaxi tarieven

Onderstaand zijn indicatie tarieven. Bereken op de website uw tarief. Tarieven worden berekend op basis van soort voertuig, afstand en aantal personen.

 • Schiphol – Amsterdam € 35,- / € 85,-
 • Schiphol – Rotterdam € 100,- / € 160,-
 • Schiphol – Utrecht € 85,- / € 135,-
 • Schiphol – Haarlem € 48,- / € 68,-
 • Schiphol – Almere € 57,- € 88,-

Antwoorden op vaak gestelde vragen

 1. Hoe kan het dat de landelijke taxitarieven zo hoog zijn?
  1. Deze worden door de overheid in overleg met de branche vastgesteld. Voor een stadstaxi is dat wel een goed tarief, maar voor langere afstanden kan het goedkoper!
 2. Waarom zijn de tarieven van de taxibussen hoger ?
  1. Ook deze zijn landelijk vastgesteld. Als u met 8 personen reist is de rit per saldo goedkoper.
 3. Kan ik de tarieven van een taximeter wel vertrouwen?
  1. Ja, daar kunt u wel vanuit gaan. Deze meters worden gecontroleerd en geijkt. Mocht een chauffeur zelf frauderen dan hangen daar consequenties aan, zoals zeer hoge boetes.
 4. Gelden de tarieven bij Goedkoopnaarschiphol.nl ook ’s nachts?
  1. Ja, onze tarieven gelden 24/7, dus dag en nacht 7 dagen in de week.
 5. Kan ik er wel van uitgaan dat er echt een taxi komt ?
  1. Ja, dat kunt u zeker. Het is voor 100% ons werk en zijn zelf ook taxiondernemers. Veel aanbieders op internet hebben zelf niets met een taxi of taxibedrijf te maken.

Lees de Reviews over Goedkoopnaarschiphol.nl !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Ten slot willen wij u nog wat vertellen.

Zijn er nog vragen ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !

Overtuigd of nog even rondkijken ?

Ondanks dat taxibedrijven te maken hebben met dure exploitatiekosten zoals de auto met zijn afschrijvingskosten, het onderhoud, brandstofkosten en de chauffeur die graag een salaris wilt hebben, vinden wij dat het taxivervoer goedkoper kan. Gratis kunnen wij u dus niet vervoeren maar wel een stuk voordeliger!

English
×