Bereken de kosten en bestel uw Schipholtaxi

Als u bij ons een Schipholtaxi bestelt weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Wij hanteren tot 70% lagere taxi tarieven dan bij reguliere taxicentrales. Onze vaste tarieven, in dit geval Schiphol taxi kosten gelden 24/7, zijn inclusief 6 % btw en er komen geen verborgen kosten achteraf meer bij.
Bereken meteen met uw volledige postcode het schipholtarief vanaf uw woonplaats.

Bereken uw Schiphol taxi Tarief

  Schiphol is de standaard locatie, geef dus postcode op bv Huis of Hotel!

Ons tarief is gebaseerd op een standaard service

Standaard service houd in een nette auto met chauffeur. De merken auto’s zijn divers. Wilt u een A klasse voertuig en chauffeur in kostuum dan kunt u het tarief daarvoor hier bij ons aanvragen.

Schiphol taxi kosten, hoe komen de kosten tot stand?

Wij hebben het al vaker vermeld, het tarief voor taxivervoer naar Schiphol kan erg verschillen. Normaal zal de chauffeur een taximeter aanzetten, welke een instaptarief, een prijs per kilometer en wachtgeld berekend. Op deze manier zijn de kosten nooit van te voren bekend. Buiten dat worden er meestal de hoogste landelijke taxitarieven gehanteerd. Dit tarief is momenteel in 2019 opgebouwd uit € 3,19  voor het zogenaamde instaptarief plus € 2,35 euro per gereden kilometer en € 0,39 per minuut aan wachtgeld. Dus mocht u in een file komen te staan, of stilstaan bij een stoplicht dan gaat het wachttarief tellen.

Bestelt u het vervoer naar Schiphol bij ons dan wordt er geen instaptarief en wachttarief berekend, plus dat de tarieven per gereden kilometer op lange afstanden tot een euro per kilometer kunnen dalen. U ziet de verschillen in prijs om een Schiphol taxi bestellen zijn erg groot, en lopen op tot een verschil van ruim 70%!

Tarieven taxibussen, hoger starttarief en maximumprijs.

Personenvervoer boven de vier personen vallen onder andere landelijke maximum taxitarieven, zo ook de kosten voor een Schipholtaxi. U zult moeten begrijpen dat taxibedrijven te maken hebben met dure exploitatiekosten zoals de auto met zijn afschrijvingskosten, het onderhoud, brandstofkosten en de chauffeur die graag een salaris wilt hebben. Gratis kunnen wij u dus niet vervoeren maar wel een stuk voordeliger!

Het verschil tussen het minimum en het maximum tarief kan tot meer dan € 1,50 per gereden kilometer oplopen. Dit tarief is momenteel in 2019 opgebouwd uit € 6,49 voor het zogenaamde starttarief plus € 2,95 euro per gereden kilometer en € 0,44 per minuut aan wachtgeld. Dit zijn aanzienlijke bedragen, maar toch, als je het weer deelt door een volle taxibus van 8 personen klinkt het een stuk beter.

Wilt u toch een betere prijs dan kunt u de taxibus natuurlijk hier bestellen en bent u vele malen voordeliger uit! U betaald een vaste ritprijs zonder verassingen achteraf. U rekent de kosten gewoon contant met de taxichauffeur per rit af, en mocht u een bonnetje nodig hebben dan kunt u die gewoon vragen. Op de tarieven voor het personenvervoer zit 9% BTW, dus zakelijk kunt u die terugvorderen van de Belastingdienst.

Net als energietarieven en telefoonkosten kunt u op een taxi naar Schiphol ook veel geld besparen!

Nog meer antwoorden op uw vragen

1. Hoe kan het dat de landelijke taxitarieven zo hoog zijn? Deze worden door de overheid in overleg met de branche vastgesteld. Voor een stadstaxi is dat wel een goed tarief, maar voor langere afstanden kan het goedkoper!

2. Waarom zijn de tarieven van de taxibussen hoger ? Ook deze zijn landelijk vastgesteld. Als u met 8 personen reist is de rit per saldo goedkoper.

3. Kan ik de tarieven van een taximeter wel vertrouwen? Ja, daar kunt u wel vanuit gaan. Deze meters worden gecontroleerd en geijkt. Mocht een chauffeur zelf frauderen dan hangen daar consequenties aan, zoals zeer hoge boetes.

4. Gelden de tarieven bij Goedkoopnaarschiphol.NL ook ’s nachts? Ja, onze tarieven gelden 24/7, dus dag en nacht zeven dagen in de week.

Centraliste-taxicentrale

Bel voor vragen

020-2600810

>>Reviews<<

Vaste tarieven 24/7

Taxi’s en Taxibussen

Altijd gratis annuleren *

Contant, Pin, Creditcard, Ideal

Boek tot avond voor vertrek

Standaard en Business vervoer

Wanneer bestellen ?

Een aankomst op Schiphol

Hoe kunt u betalen

vliegtuig-schiphol

>>Engels<<

>>Duits<<

mercedes-taxibus

” Particulier en zakelijk voordelig taxivervoer! “

” Privé Schipholtaxi, maar wel voor een vaste lage prijs! “

Adressen

Goedkoopnaarschiphol.NL
Nicolaas Beetsstraat 142 2hg.
1054 XV Amsterdam.
Tel : 0031 (0)20-2600810
Mob : 0031 (0)6 212 40 373

Goedkoopnaarschiphol.NL Almere
Nobelstraat 82
1341 BH Almere

© 2004 - 2019 Copyright - Goedkoopnaarschiphol.nl