Goedkope taxi Den Haag Schiphol. Betrouwbaar  taxivervoer naar de luchthaven. Ook taxibussen t/m 8 passagiers naar en van de luchthaven Schiphol.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond voor vervoer.

Taxi of taxibus Den Haag Schiphol reis ook met gemak en comfort naar de luchthaven

Lees onze reviews en alles over een taxi Den Haag Schiphol

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Wat kost een taxi Den Haag Schiphol ?

De kosten voor een taxi van Den Haag naar Schiphol Amsterdam zijn afhankelijk van de afstand. Den Haag ligt op ongeveer 45 km afstand van Schiphol en de tarieven beginnen al vanaf € 80,00 voor een rit met een personenwagen. Vanuit Den Haag kunt u binnen ongeveer 45 minuten op de luchthaven zijn. Kijk op de website voor de actuele tarieven.

 • Den Haag naar / van Schiphol v/a €80,00
 • Den Haag naar / van Amsterdam v/a €120,00
 • Den Haag naar / van Almere v/a €195,00

Bij ons profiteert u van aanzienlijke kortingen op taxi’s en taxibussen vanuit Den Haag. Onze tarieven zijn tot wel 70% lager dan die van reguliere taxibedrijven. Onze vaste tarieven voor een Schiphol taxi gelden 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kijk voor de actuele tarieven op de website. Taxitarieven worden berekend op basis van afstand en aantal personen.

Bespaar flink op uw reis met onze Taxi Den Haag Schiphol, met onze vaste tarieven !

Voordeel met de taxi Den Haag – Schiphol

Bij ons geniet u van aanzienlijke besparingen op taxiritten van Den Haag naar luchthaven Schiphol. U heeft altijd een vast en voordelig tarief, zowel overdag als ’s nachts. Geen enkele reden tot bezorgdheid over onverwachte kosten achteraf, want die zult u bij ons niet tegenkomen.

Chauffeurs die de weg weten

Als u een taxi van Den Haag naar Schiphol neemt, wilt u natuurlijk wel een vakbekwame chauffeur hebben die de taxi bestuurt. Stratenkennis en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wanneer de taxi boeken, snel en gemakkelijk reserveren

Het reserveren van een taxi van Den Haag naar Schiphol is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met ons eenvoudige boekingssysteem kunt u binnen enkele minuten uw rit regelen. Voer simpelweg uw ophaalpunt, bestemming, datum en tijd in, en uw taxi staat voor u klaar.

Filmpje over hoe laat u op Schiphol moet zijn

Wat kost een taxi van Schiphol naar Den Haag, hoe kunt u bestellen ?

Om de exacte kosten te bepalen voor uw taxi van Schiphol naar Den Haag, kunt via onze website het tarief berekenen of contact opnemen met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van een nauwkeurige prijsopgave voor uw specifieke reis.

Reis comfortabel, betaalbaar en betrouwbaar met onze taxi’s van en naar Schiphol. Boek nu uw taxi van Den Haag naar Schiphol en ervaar onze uitstekende service!

Tarieven taxibussen vanaf Den Haag, ook voordeliger !

Reist u met meerdere mensen vanuit Den Haag naar Schiphol? Onze ruime en comfortabele taxibussen zijn ideaal voor groepsvervoer t/m 8 passagiers. Met genoeg ruimte voor bagage en passagiers, bieden wij een naadloze reiservaring voor al uw reizigers.

Professionele en Betrouwbare Service – Schiphol Taxi Den Haag

Onze taxi service staat bekend om zijn professionaliteit en betrouwbaarheid. Met jarenlange ervaring in het vervoeren van passagiers tussen Schiphol en Den Haag, kunt u op ons rekenen voor een soepele en veilige reis.

Lees de Reviews over Goedkoopnaarschiphol.nl !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een taxi van Den Haag naar Schiphol reserveren?
  • U kunt eenvoudig een taxi van Den Haag naar Schiphol reserveren via onze website. Vul uw ophaalpunt, bestemming, datum en tijd in, en bevestig uw boeking in slechts een paar klikken.
 • Zijn jullie taxidiensten beschikbaar op alle tijden?
  • Ja, onze taxidiensten zijn beschikbaar, dus ongeacht het tijdstip van uw vlucht kunt u op ons rekenen voor vervoer van en naar Schiphol.
 • Hoeveel kost een taxi van Schiphol naar Den Haag?
  • De kosten voor een taxi van Schiphol naar Den Haag kunnen variëren op basis van het aantal passagiers en de gekozen voertuigklasse. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u een offerte aanvragen via onze website of contact opnemen met onze klantenservice.
 • Zijn er taxibussen beschikbaar voor groepsvervoer?
  • Ja, we bieden comfortabele taxibussen die ideaal zijn voor groepsvervoer van Den Haag naar Schiphol en omgekeerd. Onze ruime taxibussen bieden plaats aan 8 passagiers en bagage, waardoor het een handige optie is voor groepen.
 • Zijn de tarieven inclusief alle kosten en toeslagen?
  • Ja, onze tarieven zijn all-inclusive, zonder verborgen kosten of toeslagen. U krijgt een duidelijk overzicht van de kosten voordat u uw boeking bevestigt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 • Zijn jullie chauffeurs ervaren en betrouwbaar?
  • Absoluut! Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die getraind zijn om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. U kunt op onze betrouwbare chauffeurs vertrouwen voor een aangename rit.

Meer antwoorden op vragen

 • Kunnen jullie ook last-minute ritten verzorgen?
  • Ja, we begrijpen dat plannen soms op het laatste moment kunnen veranderen. Daarom doen we ons best om ook last-minute ritten te verzorgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Zijn de taxi’s voorzien van airconditioning?
  • Ja, al onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, zodat u kunt genieten van een aangename temperatuur tijdens uw reis, ongeacht het seizoen.
 • Hoe lang duurt de rit van Den Haag naar Schiphol?
  • De duur van de rit van Den Haag naar Schiphol kan variëren afhankelijk van verkeersomstandigheden en het tijdstip van de dag. Over het algemeen duurt de rit ongeveer 30 tot 45 minuten.
 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor meer vragen?
  • U kunt contact met onze klantenservice opnemen via telefoon of e-mail. Alle contactinformatie vindt u op onze website. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw taxiboeking.

Voorbeelden van taxivervoer door ons gereden.

8 Personen naar Schiphol

Museum_Panorama_Mesdag_Den-Haag

8 Personen vanaf omgeving Museum naar Schiphol

Escher in het paleis naar Schiphol

Gezin met 4 kindeen Den Haag omgeving Escher in Het Paleis naar de luchthaven Schiphol.

Museum Catharijneconvent

Een gezin van 5 personen met een Museum Catharijneconvent naar de luchthaven Schiphol met de nodige bagage. Ook de terugreis hebben wij verzorgd.

Ontdek onze vaste tarieven voor taxi Den Haag naar Schiphol

Bij ons hanteren we vaste tarieven op basis van postcode voor het hele gebied van Den Haag. En als u op zoek bent naar de meest betaalbare optie, is onze goedkoopste taxi van Den Haag naar Schiphol beschikbaar vanaf de Oude Middenweg in Den Haag, voor slechts € 80.

Het loont om te kiezen voor onze vaste tarieven in plaats van een rit waarbij de kosten worden berekend op basis van het taxitarief. Want in dat geval zou u bij het instappen van de taxi meteen een instaptarief van € 3,60 betalen. Daarnaast geldt het maximum landelijke taxitarief van € 2,65 per kilometer voor de rest van de reis.

Met een afstand van ongeveer 38 km van Den Haag naar Schiphol zou dat neerkomen op € 100,70 aan kilometerkosten. En alsof dat nog niet genoeg is, komt daar ook nog € 0,44 per minuut bij voor de reistijd van ongeveer 30 minuten, wat resulteert in een totaalbedrag van € 113,90!

Door te kiezen voor onze vaste tarieven bespaart u maar liefst € 33,90 op dezelfde taxirit. U krijgt bij ons dus niet alleen een betrouwbare en comfortabele reis, maar ook nog eens aanzienlijke kostenbesparingen. Boek vandaag nog en geniet van onze voordelige taxi van Den Haag naar Schiphol.

Wanneer is een taxi tussen Den Haag en Schiphol de slimme keuze?

Onze Schiphol taxi biedt uitkomst in diverse situaties waarin vervoer tussen Den Haag en Schiphol nodig is. Ontdek enkele veelvoorkomende voorbeelden waarin onze taxiritten uitkomst bieden:

Zakelijke Afspraken – Voor zakelijke reizigers die naar Schiphol moeten voor vergaderingen, conferenties of zakenreizen, is een taxi een handige en efficiënte keuze. U bespaart tijd en kunt onderweg rustig voorbereiden op het werk.

Zorgeloze Vakanties – Vakantiegangers kunnen met onze taxi zorgeloos naar Schiphol reizen om hun vluchten te halen. Geen gedoe met parkeren op de luchthaven, maar ontspannen en direct genieten van uw vakantie vanaf het moment dat u instapt.

Familiebezoek – Als u familieleden of vrienden in het buitenland bezoekt, is onze taxi ideaal. Vermijd het gedoe met zware bagage in het openbaar vervoer en geniet van comfort en stijl tijdens uw reis.

Spoedvervoer – In geval van noodgevallen, zoals het halen van een last-minute vlucht of bijwonen van een spoedvergadering, brengt onze taxi u snel naar Schiphol zonder de stress van het drukke verkeer.

Groepsreizen – Voor groepen van verschillende groottes, zoals families en vriendengroepen, bieden wij diverse taxiopties die aan uw specifieke behoeften voldoen. Profiteer van het gemak en de betaalbaarheid van onze taxi tussen Den Haag en Schiphol.

Onze betrouwbare en comfortabele taxiritten zorgen ervoor dat u zonder zorgen en op tijd op uw bestemming aankomt. Ervaar het gemak van onze Schiphol taxi en boek vandaag nog uw rit!

Overtuigd of nog even rondkijken ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !

Onze openingtijden zijn voor de centrale van 08:00 uur t/m 23:00 uur en daarbuiten krijgt u altijd een chauffeur aan de telefoon die van de taxiritten af weet.

De route naar Den Haag

Zelf de route berekenen naar Den Haag om de tijd voor het vervoer naar Schiphol te bekijken ? Klik hier voor de route naar Den Haag.