Hans Blancke

Van taxichauffeur tot website developer en SEO.

Hans Blancke is een selfmade website developer en SEO (search engine optimization) man en al meer dan 24 jaar ondernemer in de taxibranche.

Toen in 2000 de taxibranche werd gedereguleerd, besloot Hans Blancke in 2004 een website voor Schipholvervoer op te zetten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een combinatie van beide werelden, het aanbieden van taxidiensten middels verschillende internet site’s wereldwijd.

Zowel nationaal als internationaal bestellen klanten taxi’s naar en van Amsterdam Schiphol Airport als mede ander soort taxivervoer.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft een grote interesse gekregen en is een wereld die constant aan verandering onderhevig is. Het is een samenspel van website design, goed geschreven teksten en talloze SEO instellingen waaraan een website moet voldoen om goed in de zoekmachines te scoren. De belangrijkste zoekmachine is Google, welke om de paar maanden met updates komt. Wat wil zeggen dat de rangschikking van je website zomaar weer anders kan zijn. Belangrijke update zijn Panda (tekst), Penguin (tegen spam) en Pigeon voor lokale zoekresultaten.

Buiten het zelf taxi rijden,  het regelen van administratieve zaken in diverse taxibedrijven en elke dag  taxiritten aannemen via de telefoon en de websites is Hans Blancke is er bijna bijna elke dag wel mee bezig!

Hans Blancke op Google+G