Over ons

Een taxicentrale op Internet

Wij zijn een taxicentrale die zich voornamelijk op internet richt en u een goedkope taxi naar Schiphol willen aanbieden, van daar dan ook de naam GoedkoopnaarSchiphol.nl. Ons werk komt dan ook voor 99% van het Wereld Wijde Web. Wij hanteren geheel andere taxitarieven dan de meeste taxi’s doen, zoals b.v die bij de aankomsthal op de luchthaven staan.

Vanaf 4 personen goedkoper dan deeltaxi.

Vanaf 4 personen zijn wij vaak goedkoper dan de Schiphol Travel taxi (deel-taxi) maar dan heeft u bij ons wel privé vervoer. Wij hebben klanten vanuit de hele wereld die bij ons “hun” Schipholtaxi al in het buitenland geboekt hebben, uiteraard staat er dan voor hun “Airport taxi service” al een auto met chauffeur op de luchthaven klaar om de mensen naar hun bestemming te rijden. Wij bieden Schipholtaxi vervoer aan, door heel Nederland, voor een goedkope vaste prijs.

Keuze uit verschillende Schipholtaxi’s, personenwagen en busjes.

Voor uw vervoer naar Schiphol kunt bij ons de Schiphol taxi bestellen die u wenst. Zo hebben wij de standaard Schiphol taxi, die meestal uit een Mercedes E-Klasse of BMW 5 serie bestaat. Gaat u met een groep of uw gezin op vakantie of zakenreis en heeft u vervoer naar het vliegveld nodig, dan kunt u een Schipholtaxi busje bij ons bestellen, wij hebben deze in de 6 en de 8 persoons uitvoering. Wij hanteren met de taxibusjes voornamelijk de merken Mercedes en Opel.

  • Wat wij onder anderen bieden is:
  • De auto’s verkeren in nette staat en de chauffeurs zijn uiteraard netjes gekleed en hebben meer dan 5 jaar ervaring
  • Betalen met creditcard hoort bij ons ook tot de mogelijkheden.
  • Wij bieden u de mogelijkheid om al het Schiphol vervoer per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor u die toch liever persoonlijk contact hebben met een centralist(e).
  • Zowel zakelijke als particulieren klanten kunnen eenvoudig via internet, razend snel hun vervoer bestellen, zonder tussenkomst van een centralist(e). Wachten aan de telefoon is dus verleden tijd! Goedkoopnaarschiphol.nl is u betrouwbare Schipholtaxi service door heel Nederland.
  • U ziet, onze Schipholtaxi service kan u voorzien in diverse vormen van Schipholvervoer, en dit voor zeer concurrerende vaste prijzen, zodat u voor aanvang van de taxirit al weet waar u aan toe bent. Wij maken de woorden ” taxi Schiphol goedkoop” voor u waar.

Alles voor de Schipholtaxi:
Goedkoopnaarschiphol.NL
Nicolaas Beetsstraat 142 2hg
1054 XV Amsterdam
Tel: 020-2600810
Tel: 06-21240373