Goedkope taxibus Schiphol Amsterdam en meer

Als u een goedkope taxibus wilt huren, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden taxibussen te huur voor het personenvervoer tegen een goedkope vaste prijs inclusief een taxichauffeur. Of u de taxibus nu als Schiphol taxi of in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag nodig heeft, of ‘s nachts of op een tijdstip met file, de prijs staat van te voren vast! Het voordeel bij onze bus service is dat wij niet met een taximeter rijden maar met een vooraf bepaalde kilometer prijs. Hier op onze website kunt u meteen de kosten berekenen, en een taxibusje reserveren.

Bereken uw Schiphol taxi Tarief

  Schiphol is de standaard locatie, geef dus postcode op bv Huis of Hotel!
Vito-Combi-Luxe-taxi-bus

Wat kost een taxibus huren met een groep?

U huurt al een goedkoop taxibusje naar of van Schiphol, met zes of acht personen vanaf 25 euro, en dat is goedkoper dan met de trein. Buiten Schiphol rijden wij natuurlijk naar en van elke plaats in Europa. Wij verhuren taxibussen (max. 8 personen) en grotere bussen tegen vaste tarieven, die ten opzichte van andere busbedrijven goedkoop genoemd mogen worden.

De tarieven voor onze taxibussen kunt u simpel hier boven berekenen. De prijs voor groepsvervoer met een taxibus ligt omgerekend per persoon lager dan een taxi waar maximaal 4 personen in kunnen worden vervoerd.

Bij Goedkoopnaarschiphol.NL zal reizen met een groep zeker goedkoper uitkomen dan dat men zomaar op een standplaats met een groep in een taxibusje zou stappen. Waarom dat zo is dat is simpel: Taxibussen rijden standaard via een taximeter waarvan de landelijk maximum tarieven nog hoger liggen dan de taxitarieven. Bij ons werkt dat anders. Wij berekenen de reisafstand van te voren en bieden u een nette prijs aan die stukken goedkoper zal zijn dan het bus tarief. Buiten dat is het zo, dat hoe meer bussen u bij ons bestelt hoe lager het tarief voor uw personenvervoer!

Taxibus of bus, het verschil zit in het aantal personen.

In de grootste taxibus kunnen 8 passagiers mee, plus hun bagage. Taxibedrijven mogen dus alleen taxibussen inzetten tot maximaal 8 passagiers. Boven de 8 passagiers vervalt men onder het busvervoer, waarvoor andere vergunningen nodig zijn. Vaak hebben wij aanvragen voor 10 of 20 personen, welke wij in eerste instantie kunnen bedienen met het inzetten van een aantal 6 of 8 persoons taxibussen. Taxibussen zijn er vaak in twee soorten, de 6 en 8 persoons uitvoering. Gezien de tarieven van de grotere bussen, dus boven de 8 personen is deze manier vaak de goedkoopste oplossing voor de klanten.

Meer dan 8 personen, een bus huren of niet.

Voor de klant is het eerste verschil de grote van de bus. Als er dus meer klanten vervoerd moeten worden is er dus de keuze om meer taxibusjes in te zetten of een aanvulling te doen met een taxi t/m 4 personen of een grotere bus in te zetten.

Taxibedrijven mogen maximaal 8 passagiers vervoeren. Daarboven valt onder bus vervoer. Wij lossen het vervoeren van meerdere personen dus op om  meerdere taxi of taxibussen in te zetten. Vaak is deze oplossing goedkoper dan een bus huren bij een touringcar bedrijf.

Onze taxibussen, van standaard bus tot luxe VIP.

Natuurlijk verkeren al onze bussen in een nette staat. Vanaf de standaard bus die wij verhuren, kunt u van ons al een mooie auto verwachten die u zeker ook zakelijk voor uw bedrijf zou kunnen inzetten. Al onze taxibussen zijn voorzien van airco, nette bekleding en een routeplanner om de taxibus op de juiste bestemming te krijgen als het adres even niet bekend is.

Taxibus huren in Amsterdam of Rotterdam wij komen overal!

Onze taxibussen worden vaak in de grote steden gebruikt voor Schipholvervoer. Vervoer tussen verschillende woonplaatsen zoals Amsterdam en Rotterdam kan met een groep zelf goedkoper zijn met een bus dan met de trein. Zeker ’s nachts is het een uitkomst omdat de bereikbaarheid met de trein of bus-lijnen vaak te wensen over laat. Om met het openbaar vervoer na middernacht bijvoorbeeld vanaf Groningen naar Zaandam te reizen is geen optie, en zelfs onmogelijk. Een taxibus huren ligt dan voor de hand en is zeker gezien het aantal passagiers goedkoper dan het openbaar vervoer. Bovendien heeft u het gemak met onze bus service, dat het deur tot deur vervoer is, dus geen gedoe met overstappen en de trein missen.

Taxibussen voor de zakelijke markt, een bedrijfsuitje.

8-persoons-taxi-busZakelijk zijn onze bussen ook prima inzetbaar. Wij worden vaak ingezet voor business vervoer voor bijvoorbeeld congressen of zakelijke rondtrips door Nederland. De standaard bus is al een nette mooie wagen. Heeft u een vip bus nodig dan kunnen die wij ook voor u verzorgen. Dit zijn zwarte Mercedes bussen met donker getinte ramen en van binnen leren bekleding. Op aanvraag kunt u deze vip bus bij ons bestellen. Zoals u links kunt zien is er voldoende ruimte in een taxibus voor 8 personen plus dat er nog ruimte is voor bagage. Deze bus is zelfs op aanvraag in een verlengde taxibus te reserveren.

Met een bedrijfsuitje zit je al snel aan een wat grotere groep.

Met z’n allen naar karting of lekker paintballen of misschien gaat u wel naar een indoor skibaan toe. Vervoer is dan altijd een probleem, dus is een taxibus ook hier weer een uitkomt. Belangrijk is ook dat het personeel van uw bedrijf na afloop weer veilig thuis wordt gebracht, en dus gemakkelijk een drankje kan gaan drinken. Wij zorgen immers dat er weer op tijd een nette taxibus klaarstaat om de mensen naar huis te vervoeren.

Voorbeeld tarieven (taxi)bus max. 8 Personen:

  • Amsterdam-Zuid – Schiphol 30 euro | Schiphol – Den Haag 65 euro | Amsterdam-Noord – Almere 55 euro
  • Rotterdam – Schiphol 80 euro | Rotterdam – Amsterdam-West 100 euro | Bussum – Amsterdam 55 euro
  • Utrecht – Schiphol 60 euro | Den Bosch – Amsterdam Zuid-Oost 100 euro | Zaandam – Hoofddorp 50 euro
  • * Tarieven zijn v/a gebaseerd op gemeente/plaats grens

kinderfeestjeEen uitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of vakantie.

Het huren van een busje gebeurd ook veel voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. De mensen reizen b.v. van Maastricht naar Amsterdam omdat de hoofdstad hiervoor een uitstekende locatie is. De chauffeur staat op tijd klaar om de groep naar Amsterdam te vervoeren, en in de late uurtjes rijdt de bus de feestgangers weer terug naar Maastricht.

Met kinderfeestjes is vervoer ook vaak een probleem.

Wij rijden uw kinderen veilig van A naar B zodat ze lekker samen kunnen genieten van het kinderfeestje. Na afloop staat het taxibusje alweer klaar en kunnen de kinderen desgewenst meteen weer bij hun eigen adres worden afgezet.

Wilt u naar een concert in bijvoorbeeld de Arena

Of vervoerd worden naar een cruise terminal waar uw vakantie start, dan is vervoer per bus een comfortabele oplossing. Geen gesleep met koffers en geen problemen met parkeren. Vaak is op dit soort gelegenheden moeilijk om zelf de auto te parkeren dus een taxibus huren is zeker een overweging waard.

Mensen die op vakantie gaan huren vaak een taxibus

Stel u bent met een gezin en woont in Rotterdam en u vertrekt ’s nachts vanuit Schiphol naar uw vakantie bestemming. Eigen vervoer is dan geen optie tenzij u zelf een bus heeft staan. Buiten dat zit u met parkeren. Parkeren op Schiphol kost heel wat geld, en is als u de brandstof daarbij optelt nog duurder dan een taxibus ook. Zeker in vakantie tijden zien wij de aanvragen toenemen. Natuurlijk kost een taxibus naar Schiphol geld, maar buiten dat eigen vervoer of de trein ook kosten met zich mee brengt, biedt zo’n bus erg veel gemak. Geen gesleep met de koffers, geen gedoe met parkeren en linea recta naar de luchthaven, en komt u terug van vakantie dan staat de bus met chauffeur alweer op u te wachten. Comfortabeler kunnen wij het u niet maken.

Buiten personenvervoer doen wij meer

Natuurlijk rijdt een taxi(bus) van A naar B, maar moet u eens vervoer voor een fiets een schilderij of bijvoorbeeld een cameraploeg nodig hebben, dan staan wij voor u klaar. Onze tarieven staan van te voren vast, dus weet u dat u het taxibusje b.v. een uurtje nodig heeft in dezelfde stad, dan hanteren wij gewoon een uurtarief. Heeft u een busje nodig voor goederenvervoer, ook dan staan wij voor u klaar. Goedkoopnaarschiphol.NL heeft b.v. een klant die regelmatig helikopter onderdelen van Schiphol-Oost naar Antwerpen moet vervoeren. Omdat voor deze klant betrouwbaarheid en snelheid belangrijk is huren ze ons bedrijf in. U ziet buiten personenvervoer kunt u ons ook om een boodschap sturen!

Huur een (taxi) bus voor een city-tour

amsterdamRondtour Amsterdam overdag.

Amsterdam is natuurlijk een schitterende stad om te zien. Zo zijn er de musea die u kunt bezoeken en natuurlijk het Anna Frank huis maar ook alle verdere bezienswaardigheden zoals de Magere brug, de Schreierstoren en noem maar op. Wij kunnen een tour met een taxibus voor u samenstellen, zodat u makkelijk overal naar toe komt en als u bijvoorbeeld klaar bent met het bezoek aan een museum de taxibus alweer voor u klaar staat voor de vervolg route.

Taxibusje naar Keukenhof, Maduradam, Volendam of Zaanse Schans.

tulpen-keukenhofUitstapjes naar bekende trekpleisters in Nederland zoals de Keukenhof in Lisse of de Zaanse Schans zijn natuurlijk ideaal te bezoeken als men met een groepje een taxibus gaat huren. Zeker toeristen die ons land bezoeken huren graag een bus voor een ritje Maduradam of Volendam. Busreizen worden vaak georganiseerd door grote touroperators waarvoor u veel geld betaald. Zelf een bus huren kan natuurlijk ook, maar als men een groot stuk moet rijden en alle kosten eerlijk optelt, dan heeft u voor ongeveer hetzelfde geld het gemak van een bus met chauffeur die u netjes naar uw uitstapje vervoerd.

Taxibusje naar Keukenhof, Maduradam, Volendam of Zaanse Schans.

Uitstapjes naar bekende trekpleisters in Nederland zoals de Keukenhof in Lisse of de Zaanse Schans zijn natuurlijk ideaal te bezoeken als men met een groepje een taxibus gaat huren. Zeker toeristen die ons land bezoeken huren graag een bus voor een ritje Maduradam of Volendam.

Busreizen worden vaak georganiseerd door grote touroperators waarvoor u veel geld betaald. Zelf een bus huren kan natuurlijk ook, maar als men een groot stuk moet rijden en alle kosten eerlijk optelt, dan heeft u voor ongeveer hetzelfde geld het gemak van een bus met chauffeur die u netjes naar uw uitstapje vervoerd.

Luxe Bus, Antwerpen, Brussel of Parijs.

Parijs-EiffeltorenAl deze mooie steden zijn het waard om te bezoeken. Bent u met een groepje, dan is wel zo gezellig om bij elkaar in een busje te zitten. Op de bestemming aangekomen van b.v. Antwerpen gaan u lekker de stad verkennen en spreekt met de chauffeur af hoe laat u weer terug wilt. Natuurlijk krijgt u zijn mobiele nummer zodat hij de groep altijd weer kan oppikken als deze ergens rond loopt. De wat verdere taxitrips naar b.v. Brussel of Parijs verzorgen wij ook voor u. Als u ons doorgeeft wat de wensen zijn maken wij een offerte voor u op, en zullen zorgen dat als u de reis per taxibus boekt, alles prima zal verlopen.

Aanvullende informatie (taxi) bus service.

Taxichauffeurs met ervaring en service.

Onze chauffeurs die in de taxibussen rijden, zijn al geruime tijd als taxichauffeur actief, zodat u er van op aan kunt dat de taxirit goed zal verlopen. De chauffeurs zien er netjes uit, verlenen service en maken tevens gebruik van navigatie systemen. Bestelt u een extra service, zoals het laten opwachten van groepen passagiers op Schiphol of een station, dan zal er een chauffeur gekleed in kostuum de mensen met een naambordje opwachten. Aan extra service zoals het verzorgen van een wake-up call, een krantje of een flesje drinken in de bus verzorgen behoord allemaal tot de mogelijkheden. U vraagt het soort taxiservice en wij voeren hem netjes voor u uit.

Chauffeurs op taxibus voldoen aan wettelijke eisen.

Uiteraard zijn de chauffeurs die op onze taxibussen rijden in het bezit van hun chauffeurspas plus de nodige aanvullende wettelijke papieren. In Amsterdam is het erg handig voor zowel de klant als voor de taxibus vervoerder dat er over de tram en busbanen gereden mag worden. Het gebruik maken van de bus en trambanen kan zeker overdag met alle drukte in Amsterdam veel tijd voor u uitmaken. Met een rit naar of van Schiphol met een taxibus kan het wel oplopen tot drie kwartier tot een uur! Om van dit grote voordeel voor klant en chauffeur gebruik te kunnen maken zijn aanvullende vergunningen nodig die al onze taxibus chauffeurs in het bezit hebben. Zonder deze vergunning riskeert de chauffeur een zeer hoge boete.

Met onze taxibus service maakt u een goede keus, goedkoop, correct en met service!

Centraliste-taxicentrale

Bel voor vragen

020-2600810

>>Reviews<<

Vaste tarieven 24/7

Taxi’s en Taxibussen

Altijd gratis annuleren *

Contant, Pin, Creditcard, Ideal

Boek tot avond voor vertrek

Standaard en Business vervoer

Wanneer bestellen ?

Een aankomst op Schiphol

Hoe kunt u betalen

vliegtuig-schiphol

>>Engels<<

>>Duits<<

mercedes-taxibus

” Particulier en zakelijk voordelig taxivervoer! “

Snelweg-naar -schiphol

” Privé Schipholtaxi, maar wel voor een vaste lage prijs! “

Goedkoopnaarschiphol.NL

Adressen

Locatie Amsterdam
Internet Taxi Centrale (I.T.C.)
www.Goedkoopnaarschiphol.NL
Nicolaas Beetsstraat 142 2hg.
1054 XV Amsterdam.
Tel : 0031 (0)20-2600810
Mob : 0031 (0)6 212 40 373

Locatie Almere
Internet Taxi Centrale (I.T.C.)
www.Goedkoopnaarschiphol.NL
Nobelstraat 82
1341 BH Almere

© 2004 - 2019 Copyright - Goedkoopnaarschiphol.nl
error: Content is protected !!