Boek een taxi vanaf Schiphol voor een vast tarief

Als u vanuit het buitenland op Schiphol aankomt wilt u weer snel, comfortabel, en veilig naar huis. Een goedkope taxi vanaf Schiphol is dan een uitkomst.

Bij Goedkoopnaarschiphol.nl heeft u altijd een voordelige taxi vanaf Schiphol voor een gegarandeerde vaste prijs.  U hoeft niet lang van tevoren te reserveren,  dat kan zelfs als u net bent geland.

We hanteren geen extra tarieven voor last-minute boekingen of verborgen kosten zoals bagage toeslag.

Bereken meteen het tarief voor een taxi naar Schiphol.

Lees onze reviews en alles over onze service vanaf Schiphol

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Wat kost een taxi vanaf Schiphol?

Het tarief voor een taxi vanaf Schiphol wordt bepaald door de afstand, reistijd en het soort vervoermiddel. Omdat wij met vaste tarieven werken kunnen wij van te voren zeggen dat er al een taxi vanaf Schiphol is vanaf € 40,00 naar Amsterdam Zuid.

Een taxi vanaf Schiphol is bij ons altijd privé, er rijden geen andere mensen mee. 

Voorbeeld tarieven taxi vanaf Schiphol

Plaats vertrekTaxi vanaf Schiphol v.aTaxibus vanaf Schiphol
Amsterdam Zuid€ 40,00€ 48,75
Almere€ 72,00€ 87,00
Den Haag€ 82,00€ 98,00
Rotterdam€ 120,00€ 136,00
Utrecht€ 65,00€ 78,00

Hoe bestel je een taxi vanaf Schiphol?

Het is het beste om een taxi vanaf Schiphol vooraf te reserveren. U weet dan zeker dat er een taxi beschikbaar is en voor u klaar staat op Schiphol.

Voor het reserveren van een taxi vanaf Schiphol is uw vluchtinformatie met datum, tijd en telefoonnummer nodig. Ook willen wij graag het aantal personen weten wat mee reist i.v.m. het juiste voertuig. Als een met veel bagage reist of met meer dan 4 personen kunt u ook een taxibus vanaf Schiphol bestellen.

We houden uw aankomsttijd zorgvuldig in de gaten en kunnen precies zien wanneer u op Schiphol bent geland. Na de landing nemen we contact met u op.

Hoe vind ik mijn bestelde taxi op Schiphol?

Met het door u opgegeven vluchtnummer zien wij precies wanneer u bent geland. Daarna is onze prodedure zoals hier beschreven:

 1. Na ongeveer 20 minuten zal de chauffeur u een WhatsApp bericht sturen of proberen te bellen.
 2. Mocht u zelf contact willen opnemen met ons dat kan dat met nummer 06-21240373 via WhatsApp of telefonisch
 3. Als de bagage compleet is kunt u dat aan de taxichauffeur doorgeven die u dat precies verteld waar hij u zal ontmoeten.

Waar word ik opgehaald op Schiphol?

Het ophaalpunt van Goedkoopnaarschiphol.nl is boven bij depatures 3 bij deur D. De chauffeur zal dit ook duidelijk aan u doorgeven per telefoon. Op de plattegrond van Schiphol kunt u precies zien waar de ophaalocatie is.

Het is wel belangrijk dat u na landing de voorgaande procedure volgt want de chauffeur zal er pas gaan staan als u heeft doorgeven dat u klaar bent met de bagage en klaar bent om te vertrekken.

Ophalen op Schiphol bij de Meetingpoint

Extra service,  een taxi vanaf de Meetingpoint op Schiphol. Wij bieden de mogelijkheid om u of uw gasten binnen in de centrale hal bij het Meetingpoint op te laten wachten.

Veel bedrijven bestellen een taxi vanaf de Meetingpoint op Schiphol en laten zo hun gasten opwachten door een taxichauffeur met een naambordje.

De locatie is in de centrale hal bij de Burger King. Vroeger was er een duidelijke rood-witte kubus, maar deze is helaas verdwenen. U kunt dit tijdens het bestellen bij de mededeligen doorgeven of via onze contact formulier u wensen doorgeven.

Klantenrecenties

Reviews, lees de klantenwaarderingen, wat zeggen anderen over ons ?

Ook Goedkoopnaarschiphol.nl ontvangt reviews.

Ze zijn te vindenop,  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Melvin Jansen

★★★★★
Taxi van Amstelveen naar Schiphol voor 6 personen geboekt. De taxibus was keurig op tijd (iets te vroeg) en de chauffeur behulpzaam met het inladen van al onze koffers en babyspullen. Zeker, in combinatie met de laagste prijs die we konden vinden, een aanrader om gebruik van te maken!

Tess Butterly

★★★★★
Super fijne en betrouwbare service. Onze chauffeur was ontzettend vriendelijk, ruim voor het afgesproken tijdstip bij ons en hielp met de bagage. Heldere en duidelijke communicatie. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruiken maken van de diensten van Schiphol Taxi en kan deze aan iedereen aanbevelen!

MC K

★★★★★
Super fijne en betrouwbare service. Heldere en duidelijke communicatie. Vriendelijke chauffeur (beide keren) met keurige taxibus en netjes op het afgesproken tijdstip bij ons.. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruiken maken van jullie dienst en kan deze aan iedereen aanbevelen.

Post image View on Google

Tips voor een taxi vanaf Schiphol

Vooraf reserveren: Het is raadzaam om uw taxi vanaf Schiphol van tevoren te reserveren. Dit zorgt ervoor dat er een chauffeur beschikbaar is op het moment van uw aankomst op Schiphol, waardoor u niet hoeft te wachten.

Bereid u voor op vertrek: Zorg ervoor dat uw koffers en belangrijke documenten de avond voor uw reis klaar staan om stress te vermijden. Neem de nodige maatregelen van tevoren.

Taxi vanaf standplaats duurder: Vanaf de standplaats op Schiphol betaald u een stuk meer voor een taxi vanaf Schiphol. Boek daarom vooraf een goedkope taxi vanaf Schiphol.

Er zijn illegale taxi’s actief op Schiphol die hogere tarieven hanteren en niet voldoen aan wettelijke normen. Maak uitsluitend gebruik van erkende taxibedrijven en vraag indien nodig om een geldige vergunning.

Vragen? Bel ons gerust, wij staan u graag tewoord voor al uw vragen. 020 – 26 00 810

Veel gestelde vragen FAQ

 1. Hoe kan ik een taxi vanaf Schiphol reserveren?
  1. U kunt eenvoudig een taxi vanaf Schiphol reserveren via onze website, mobiele app of telefonisch. We raden aan om vooraf te boeken om beschikbaarheid te garanderen.
 2. Zijn er extra kosten verbonden aan het reserveren van een taxi vanaf Schiphol?
  1. Onze tarieven zijn inclusief de kosten voor het ophalen op Schiphol. Er zijn geen verborgen kosten. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten kunnen zijn voor specifieke verzoeken, zoals opwachten bij de Meetingpoint.
 3. Zijn kinderzitjes verplicht in een taxi vanaf Schiphol?
  1. Kinderzitjes zijn in taxi’s niet verplicht. Kleintjes mogen in de heupgordel of op schoot zitten in de taxi.
 4. Kunnen jullie ook grote groepen vervoeren vanaf Schiphol?
  1. Ja, we bieden verschillende voertuigen om grotere groepen vanaf Schiphol te vervoeren. Bij het reserveren kunt u aangeven als een taxbus nodig heeft voor uw groep. Heeft u een grotere groep dan 8 personen dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.
 5. Kan ik de reservering wijzigen of annuleren?
  1. U kunt uw reservering eenvoudig wijzigen of annuleren via onze website of app. We begrijpen dat reisplannen kunnen veranderen, dus we bieden flexibele opties voor onze klanten. Tot de avond van aankomst op Schiphol kunt u gratis annuleren.