Taxi vanaf Schiphol

Goedkope taxi vanaf Schiphol

Ook voor een goedkope taxi vanaf Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten het brengen naar Schiphol kunnen wij u ook ophalen bij terugkomst op Schiphol. Natuurlijk doen wij dat weer voor een vast en scherp tarief en met één van onze kwaliteitstaxi’s.  Ook een taxibus vanaf Schiphol kunt u bij ons makkelijk en snel bestellen. Het makkelijkste is vooraf reserveren op onze website, want dan staat uw Schipholtaxi al meteen voor u klaar. Komt u net op de luchthaven aan dan is een taxi vanaf Schiphol bestellen ook mogelijk. Doorgaans hebben wij een taxi of taxibus met 15 minuten ter plaatse.

Bespaar ook veel geld op uw taxi vanaf Schiphol.  Bereken hier ons tarief voor een taxi vanaf Schiphol of bel ons even op!

Telefoon: 020 – 2600810

Taxibus vanaf Schiphol

Een taxibus vanaf Schiphol is een uitkomst voor een gezin of ander gezelschap. Onze tarieven voor een taxibus vanaf Schiphol liggen van te voren al vast en gelden dag en nacht 7 dagen in de week. Of u nu een taxibus voor 6 personen nodig heeft of één van onze taxibussen voor 8 personen, u betaalt altijd veel minder dan buiten bij de taxistandplaats op Schiphol. Stapt u in een taxibus op de standplaats van de luchthaven zelf, dan zult u het hoogste landelijke taxitarief voor taxibussen gaan betalen. Dat betekent dat u wel twee keer zoveel geld kwijt bent als bij Goedkoopnaarschiphol.nl.

Lees hier meer over onze taxibussen vanaf Schiphol

taxi vanaf schiphol

Een taxibus van Schiphol naar Amsterdam

Natuurlijk rijden wij vanaf Schiphol overal naartoe, maar Amsterdam is toch bij uitstek het meest voorkomende. Zowel Nederlanders als de toeristen die vanaf Schiphol naar Amsterdam willen, boeken bij ons vaak hun taxivervoer. Al vanaf € 35,00 is een taxibus vanaf Schiphol naar Amsterdam mogelijk. Bereken hier de tarieven voor een taxi vanaf Schiphol 

Ook makkelijk, een taxi vanaf Amsterdam naar Schiphol

Tarieven taxi vanaf Schiphol

De kosten voor een taxi vanaf Schiphol liggen bij ons echt een stuk lager dan dat u buiten bij de Schipholtaxi standplaats zou instappen. Toch zijn wij een taxibedrijf wat al meer dan 30 jaar in het vak zit en alle vergunningen netjes op orde heeft. Omdat de Schipholtaxi’s op de luchthaven zelfs geld moeten betalen om daar op de standplaats te mogen staan, willen ze dat terugverdienen door op het hoogste tarief te rijden. Het is een landelijk maximum tarief wat is ingesteld om prijs excessen te voorkomen. Taxibedrijven, dus ook Schipholvervoerders, mogen echter wel lagere tarieven aanbieden. Omdat wij alleen Schipholvervoer rijden en de ritopdrachten goed kunnen plannen, kunnen wij voor u de prijzen laag houden. Een taxibus bij GoedkoopnaarSchiphol.nl kan zelfs goedkoper zijn dan met openbaar vervoer te reizen vanaf Schiphol !

Wij bieden kwaliteit tegen een scherp tarief !

Ondanks onze vaste en goedkope taxitarieven leveren wij kwaliteit met onze taxi’s, taxibussen en onze taxichauffeurs. Ons doel is juist een betaalbare Schipholtaxi voor iedereen, zonder concessies te moeten doen aan de kwaliteit. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl zult u dan ook vaak in een Mercedes of andere A-Klasse auto vervoerd worden. Als SUV hebben wij sinds kort zelf een Jaguar F-Page, dus allemaal auto’s uit het hoogste segment.

Wat wij u bieden

  • Een goedkope taxi vanaf Schiphol
  • Vast en scherp taxitarief
  • Ook een taxibus vanaf Schiphol is geen probleem
  • Kwaliteit en zekerheid
  • Gratis annuleren tot 12 uur van te voren
  • Contant, Pin, Creditcard of Ideal
  • Meetingpoint pick-up services

schipholtaxi-meetingpoint-pickup-serviceExtra service, heeft u vragen stel ze gerust

Heeft u bij ons vooraf de taxi vanaf Schiphol gereserveerd dan weet uw chauffeur precies wanneer u bent geland. Uw vluchtnummer is daarom voor ons erg belangrijk. De chauffeur zal u ongeveer 15 minuten na landing gaan bellen om met u af te spreken voor de pick-up. Meestal is deze manier voldoende voor onze klanten om af te spreken. Toch hebben wij ook onze Meetingpoint pick-up services. Voor een kleine vergoeding gaat er dan een chauffeur binnen bij de Meetingpoint staan met een naambordje. Deze manier van opwachten wordt meestal door bedrijven gebruikt zodat hun gasten meteen een goede indruk krijgen. Heeft u andere wensen, vraag het ons gerust, wij helpen u graag!

De taxistandplaats op Schiphol bij de aankomsthal

Als u vanuit de aankomsthal naar buiten loopt dan ziet u daar de taxistandplaats van de luchthaven. Hier staan mooie en minder mooie Schipholtaxi’s te wachten op klanten. Als u zich eens in een elektrische auto wilt laten vervoeren dan heeft u hier de mogelijkheid om een Tesla taxi vanaf Schiphol te nemen. Houdt u er wel rekening mee dat u met het hoogste landelijke taxitarief vervoerd zal worden. Deze ligt boven de € 2,20 per kilometer en deze hanteren een instaptarief van boven de € 3,00.

Omdat Schiphol de toegang tot deze standplaats deels volgens een aanbesteding heeft vergeven, staan hier ook vrije rijders tussen. Met deze vrije rijders weet u al helemaal niet waar u aan toe bent. Wij krijgen vaak klachten over de kwaliteit en het slecht beheersen van de Nederlandse taal. Omdat de taxiwet eigenlijk voorschrijft dat elke standplaats in Nederland vrij toegankelijk moet zijn voor alle taxibedrijven, is dat eigenlijk vreemd dat het op de luchthaven anders gaat. Schiphol is eigen terrein, dus is het mogelijk dat er een deel vaste Schipholtaxi’s staan die daar veel geld voor moeten betalen, en een deel aanvullende taxibedrijven. De reden dat u daar altijd teveel zult betalen voor het taxivervoer vanaf Schiphol zijn deels de kosten die de chauffeurs betalen en het lange wachten op een taxirit vanaf Schiphol.

Bespaar ook veel geld op uw taxi vanaf Schiphol.  Bereken hier ons tarief voor een taxi vanaf Schiphol of bel ons even op!

Telefoon: 020 – 2600810

Pas op de rondselaars op Schiphol

Taxironselaars-op-SchipholMisschien heeft u het wel eens gehoord, maar wij willen u toch nog even waarschuwen. Op Schiphol bij het Schiphol Plaza lopen nog steeds zogenaamde taxironselaars  rond die u ongevraagd hun taxi’s aanbieden. Mensen die net zijn aangekomen op Schiphol zijn als het ware hun prooi, met name de toeristen. Er zijn al diverse aangiftes van oplichting door deze groep die zich hier blijft manifesteren. Gelukkig is het al een stuk minder door het strafbaar stellen ervan, maar des ondanks blijven deze heren het proberen. U bent dus gewaarschuwd!

Lees hier meer over onze taxiservices vanaf Schiphol