Ontdek voordelige taxi’s naar/vanaf Schiphol, waarop u kunt vertrouwen. Wij bieden tevens ruime taxibussen voor groepen tot 8 passagiers, perfect voor vervoer van en naar de luchthaven Schiphol.

Geniet altijd van onze lage tarieven en profiteer van gratis annuleren tot de avond voor uw geplande rit. Zo kunt u met een gerust hart reizen, wetende dat u flexibiliteit en gemak krijgt bij het regelen van uw transport.

Ontspan en geniet van gemak en comfort tijdens uw taxireis van naar Schiphol met onze taxidienst of ruime taxibussen.

Lees onze reviews en alles over een Schiphol taxi

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Wat kost een taxi Rotterdam Schiphol ?

De kosten voor een taxi van Rotterdam naar Schiphol Amsterdam variëren op basis van de afgelegde afstand. Rotterdam ligt op ongeveer 59 km van Schiphol. De prijzen starten bij € 110,00 voor een rit in een standaard personenauto. Vanuit Rotterdam bereikt u Schiphol doorgaans in circa 50 minuten. Raadpleeg de website voor de meest recente tarieven.

 • Rotterdam naar / van Schiphol v/a €110,00
 • Rotterdam naar / van Amsterdam v/a €160,00
 • Dordrecht naar / van Schiphol v/a €140,00

Met ons geniet u van aantrekkelijke kortingen op taxidiensten en grotere taxivoertuigen vanuit Rotterdam. In vergelijking met de gebruikelijke taxibedrijven in de regio kunnen onze prijzen tot wel 70% voordeliger zijn. We hanteren vaste prijzen voor ritten naar Schiphol, en dat 24/7.

Kijk voor de actuele tarieven op de website. Taxitarieven worden berekend op basis van afstand en aantal personen.

All-inclusive Tarieven

Bij ons weet u vooraf precies wat de kosten zijn: wij hanteren all-inclusive tarieven zonder onverwachte kosten achteraf. Onze officiële Schiphol taxi’s zijn voorzien van nette auto’s en worden bestuurd door gekwalificeerde chauffeurs met alle vereiste vergunningen en papieren. Zowel voor onze taxi’s als taxibussen geldt een vast tarief, vanaf slechts € 40,00 voor Sloten.

Bespaar aanzienlijk op uw reiskosten met onze Taxi Schiphol! Boek ook en bespaar op uw vervoerskosten met onze betrouwbare taxiservice!

Optimale timing voor het taxivervoer

Om met een gerust hart aan uw vakantie te beginnen, is het raadzaam om uw vervoer van tevoren te regelen. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl kunt u moeiteloos een taxi boeken, zelfs op de dag van vertrek. In de buurt van Schiphol hebben we altijd snel een auto beschikbaar. Woont u verder weg, dan dient u rekening te houden met de aanrijtijd.

Unieke tarieven voor taxibussen – Voordelig vervoer

Ontdek onze exclusieve tarieven voor taxibussen vanaf . Hoewel wettelijke maximumtarieven voor taxibussen doorgaans hoger zijn dan die voor standaard taxi’s, hanteren wij altijd een vaste prijs voor onze Schiphol taxi’s.

Gegarandeerd gemak – Maximaal 8 Passagiers

Onze ruime taxibussen bieden plaats aan maximaal 8 passagiers, naast de chauffeur. Als u van plan bent om een fiets of ander groot bagagestuk mee te nemen, laat het ons dan van tevoren weten. Zo zorgen wij voor een moeiteloze en comfortabele reiservaring.


Een taxi Rotterdam Schiphol bestellen – Zo Simpel als 1-2-3!

Uw taxi naar de luchthaven Schiphol regelen kan bij ons op een luchtige en moeiteloze manier. Kies uit verschillende eenvoudige opties om uw rit te boeken, en het tarief blijft altijd hetzelfde.

Stap 1: Voer gewoon uw postcode en het aantal passagiers in op onze Schiphol taxi tarieven pagina en klik op “Bereken Ritprijs”.

Stap 2: Selecteer of u een enkele reis of retour wenst, en ga verder met het bestellen van uw Schiphol taxi.

Stap 3: Zodra u het formulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u meteen een bevestiging van uw bestelling.

Met slechts een paar klikken regelt u uw taxi vanaf Rotterdam naar Schiphol, zodat u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen. Probeer het nu en ervaar het gemak van onze Schiphol taxi service!

Lees de Reviews over Goedkoopnaarschiphol.nl !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Veelgestelde vragen over onze Schiphol taxi service

 1. Hoe lang van tevoren moet ik de taxi Schiphol bestellen? U kunt de taxi tot de avond van vertrek nog bestellen.
 2. Kan ik een taxi gratis annuleren? Ja, u kunt de taxi tot de avond voor vertrek gratis annuleren.
 3. Zijn kinderstoeltjes verplicht in een taxi? Nee, kinderstoeltjes zijn niet verplicht in een taxi. Kleintjes mogen op schoot of in de heupgordel.
 4. Hoeveel kost een taxi van naar de luchthaven Schiphol? Een taxi van naar de luchthaven Schiphol is beschikbaar vanaf €120,-.
 5. Wat is de prijs van een taxi van Schiphol naar ? Voor een taxi van Schiphol Airport naar betaalt u vanaf €120,-.
 6. Wat zijn de kosten voor een taxi van naar ? Een taxi van naar kost ongeveer €120,-.

Meer antwoorden op vragen

 1. Zijn de tarieven bij Goedkoopnaarschiphol.nl ook ’s nachts geldig? Ja, onze tarieven gelden dag en nacht, 7 dagen in de week.
 2. Kan ik erop vertrouwen dat er echt een taxi komt? Absoluut, u kunt er zeker van zijn dat er een taxi komt. Ons werk bestaat voor 100% uit het leveren van taxidiensten, en we zijn zelf ook taxiondernemers. Anders dan veel aanbieders op internet, hebben wij directe betrokkenheid bij de taxiservice die wij aanbieden.

Taxi 3 personen Schiphol

Kubus-woning-Rotterdam

Een Schiphol taxi met drie personen vanaf de Kubus woningen Overblaak, naar Schiphol, op vakantie.

Wijkpark Het Oude Westen

Wijkpark Het Oude Westen

Gezin met twee kinderen vanaf Schiphol in de nacht omgeving Wijkpark Het Oude Westen vervoerd.

Diergaardeblijdorp

Een gezin van 5 personen met een Diergaarde Blijdorp naar de luchthaven Schiphol met de nodige bagage. Ook de terugreis hebben wij verzorgd.

Unieke Voorbeeld Taxi Schiphol – Voordelige Vaste Tarieven!

Bij ons hanteren we vaste tarieven op basis van postcode voor reizen naar Schiphol. De meest voordelige taxi van naar Schiphol vertrekt vanaf Schieveensedijk, met een tarief vanaf €120,-. Laten we eens vergelijken met een taxi die het tarief op de meter berekent:

Met een instaptarief van €3,60 betaalt u vervolgens het maximum landelijke taxitarief van €2,65 per kilometer.

De afstand tot de luchthaven Schiphol is ongeveer 54 km, wat neerkomt op €146,70 aan kilometerkosten. Daarbij komt nog €0,44 per minuut voor de reistijd van ongeveer 45 minuten, wat resulteert in een totaalbedrag van €166,50!

In vergelijking bent u bij ons maar liefst €46,50 goedkoper uit voor dezelfde taxirit. Kies slim en profiteer van onze voordelige tarieven voor een zorgeloze en betaalbare reis naar Schiphol! Boek vandaag nog uw voorbeeld taxi Schiphol en ervaar onze uitstekende service en besparingen.

Onze taxiservice vanaf Rotterdam naar Schiphol is de perfecte keuze voor al uw reisbehoeften, zodat u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen. Ervaar het gemak en comfort van onze service en boek vandaag nog uw Schiphol taxi!

Wanneer is een Schiphol taxi naar of van handig?

Onze Schiphol taxi is ideaal voor diverse situaties waarin u snel en comfortabel van en naar de luchthaven wilt reizen. Hier zijn enkele voorbeelden van veelvoorkomende taxiritten:

 1. Zorgeloze Zakelijke Reizen – Voor zakelijke reizigers die naar Schiphol moeten voor vergaderingen, conferenties of zakenreizen, biedt onze taxi een handige en efficiënte oplossing. U bespaart tijd en kunt onderweg rustig werken en voorbereiden.
 2. Vakantiegangers kunnen onze taxi nemen om stressvrij naar Schiphol te reizen en hun vluchten te halen. Geen gedoe met parkeren op de luchthaven, maar meteen genieten van uw vakantie vanaf het moment dat u instapt.
 3. Als u familieleden of vrienden in het buitenland wilt bezoeken, zorgt onze taxi ervoor dat u uw reis in alle comfort en stijl begint. Geen zware bagage op het openbaar vervoer, maar gewoon ontspannen naar de luchthaven reizen.
 4. In geval van noodgevallen, zoals het halen van een last-minute vlucht of het bijwonen van een spoedvergadering, brengt onze taxi u snel op uw bestemming zonder de stress van het drukke verkeer.
 5. Groepsgemak – Groepen van verschillende groottes, zoals families en vriendengroepen, kunnen profiteren van onze ruime taxiopties tussen en Schiphol. We bieden verschillende mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Overtuigd of nog even rondkijken ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !

Onze openingtijden zijn voor de centrale van 08:00 uur t/m 23:00 uur en daarbuiten krijgt u altijd een chauffeur aan de telefoon die van de taxiritten af weet.