Schipholtaxi, goedkope taxi van Almere naar Schiphol

Met de Schipholtaxi elk deel van Almere.

Ook vanuit Almere kunt u bij ons een Schipholtaxi bestellen. Per stads deel hebben wij verschillende tarieven. Zo kost een rit vanaf  de stad naar Schiphol 55,50 euro bij een retour boeking. Almere is bij ons onderverdeeld in Stad,  Oost, buiten West en Almere hout. In de toekomst zal ook Poort op de prijslijst komen te staan.

Schipholtaxi naar Schiphol.

Bij ons kunt uw taxivervoer per internet op GoedkoopNaarSchiphol.nl bestellen. U voert gewoon de postcode in waar u woont en het aantal personen dat mee reist. Vervolgens kunt u de prijs laten berekenen.

6 personen in taxibus – Goedkoper dan deeltaxi.

Wij rijden voornamelijk van en naar de luchthaven Amsterdam. Ook vanuit Almere komt dit vaak voor. Als u een busje bij ons besteld zijn wij vaak goedkoper dan een deeltaxi die langs verschillenden adressen mensen ophaalt. Bij ons gaat u rechtstreeks naar uw bestemming, op de afgesproken tijd.

Keuze uit Schipholtaxi’s, personenwagen of een taxibusje.

Goedkoop naar Schiphol bied u de keus om het soort vervoer te bestellen die u wenst. Wij hebben personen wagen vanaf 4 personen. Deze zijn meestal een BMW 5 serie, Mercedes, Hyundai, Opel of Chrysler.

Taxibus tot 8 personen.

Heeft u meer ruimte nodig voor de personen met hum bagage dan kunt u een taxibusje reserveren wat ruimte bied tot 6 personen. Heeft u nog meer ruimte nodig dan kunt u zelfs een 8 persoons bus bestellen. In extreme situaties kunt u per email om een 8 persoons verlengde taxibus vragen.

Per internet bestellen.

U kunt de taxi per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken op het telefoon nummer 020-2600810. Daar kunt u met al u vragen over de taxi vanuit of naar Almere terecht.

Door Taxiwet is het taxivervoer veranderd.

Door de nieuwe Taxiwet 2000 is er veel veranderd met de Taxi’s. In Almere waren er maar een paar taxibedrijven die alleen maar op de taximeter naar Schiphol reden. Sinds de taxiwet is dit gelukkig voor de consument veranderd in vaste taxitarieven.