Kosten en tarieven Schiphol taxi.

Schiphol taxi, bereken hier onder simpel met uw postcode het taxitarief voor een taxi naar Schiphol. Wij hanteren altijd vaste tarieven, dag en nacht. U kunt altijd de Schiphol taxi gratis annuleren tot de avond van vertrek !

Bij ons is de Schiphol taxi altijd prive !

Al onze Schiphol tarieven zijn gebaseerd op standaard privé taxi vervoer, wat inhoudt dat u een nette taxi of een taxibus met chauffeur ter beschikking heeft, voor de rit naar of van Schiphol.

Er reizen nooit geen vreemde mensen mee in uw taxi naar Schiphol. Natuurlijk kunnen wij wel altijd even bekende van u op de route naar Schiphol ophalen.

Centraliste-taxicentrale

Bel voor vragen

020-2600810

Vaste tarieven 24/7

Taxi’s en Taxibussen

Altijd gratis annuleren *

Contant, Pin, Creditcard, Ideal

Boek tot avond voor vertrek

Standaard en Business vervoer

vliegtuig-schiphol

Geen wachtgeld, geen verassingen !

Wij garanderen altijd een vast tarief zonder verassingen achteraf.  U betaalt bij ons nooit wachtgeld of bagage geld. Ook voor een eventuele file wordt dus niets extra gerekend. Gewoon een all-in tarief en Schiphol taxi vanaf vanaf € 30,-

Goedkoper met de Schiphol taxi.

Een taxi naar Schiphol bestellen via deze website garandeert u, dat u zeker niet teveel betaalt.  Het verschil met een reguliere taxi kan wel oplopen tot 70%.

Geen risico een Schiphol taxi bestellen !

Aan het bestellen van een Schiphol taxi zitten bij ons geen risico’s voor u. Een bestelde taxi kunt u zonder meer kosteloos annuleren, tot de avond van vertrek.

Taxi’s, nette jonge voertuigen.

Onze standaard taxi’s zijn jonge luxe middenklasse voertuigen van verschillende merken.  Alle voertuigen zijn uitgerust met een luxe pakket, zodat u ontspannen en met alle reiscomfort naar Schiphol vervoerd kan worden.

Zoekt u luxer vervoer zoals VIP of directie vervoer, dan kunt u dat hier vinden.

Taxibussen als Schiphol taxi.

Onze taxibussen zijn van het merk Mercedes type V-Klasse. Deze hebben wij in de 6 en 8 persoons uitvoering. Al deze personenbussen zijn erg luxe en ook zeer goed zakelijk inzetbaar.

Natuurlijk zijn onze taxibussen die wij als Schiphol taxi inzetten te boeken voor een scherp en vast tarief, zonder verassingen achteraf.

Hoe werkt het bestellen van een Schiphol taxi ?

Vliegt u internationaal zoals naar Amerika, dan staat er drie uur voor. Tel hierbij de reistijd op en houdt rekening met eventuele files onderweg.

Mocht u wel de Schiphol taxi alvast bij ons willen bestellen terwijl u nog geen ticket heeft, dat kunt u even een fictieve tijd invullen, en ons later even de juiste tijd doorgeven.

Schiphol taxi naar Schiphol

Als u bij ons Schipholvervoer naar de luchthaven bestelt, kunt u zelf beslissen hoe laat u wilt worden opgehaald. Tijdens het bestellen op de website kunt u eenvoudig de vertrektijd van huis of hotel ingeven.

Wij brengen u altijd netjes met de bagage voor de vertrekhal op Schiphol. U kunt dan zo met uw koffers naar binnen lopen naar de juiste luchtvaartmaatschappij.

Europese vlucht 2 uur van te voren

Als u een Europese vlucht heeft moet u rekening houden dat de luchtvaartmaatschappijen graag willen dat u minimaal twee uur van te voren op Schiphol aanwezig bent. In vakanties zelfs een half uur extra.

Vertektijden vertrekkende vluchten

Hoe laat word ik opgehaald ?

U bepaalt altijd zelf hoe laat de Schiphol taxi bij u voor de deur moet staan. Bij het bestellen van een Schiphol taxi vanaf huis, moet u rekening houden met twee uur voor vertek met Europese vluchten en drie uur voor internationale vluchten.

Dus als u hierbij de reistijd optelt plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van huis.

5 Tips.

 1. Zorg dat de avond voor vertrek alle spullen zijn ingepakt, dat voorkomt stress.
 2. Zorg dat uw tickets, geld, betaalpassen en andere reisbescheiden altijd apart bij u houdt.
 3. Zorg dat u een reisverzekering heeft afgesloten.
 4. Het is handig om de avond voor vertrek, altijd even uw vertrekkende vlucht na te kijken.
 5. Laat achterblijvers weten waar u bent.

Wanneer de Schiphol taxi bestellen ?

Bij ons kunt u zelfs tot op de dag zelf nog een Schiphol taxi bestellen.  Voor u zelf is het prettiger om niet op het laatste moment de taxi te reserveren omdat u dan al druk genoeg bent met de koffers etc. in te pakken.

Reserveer uw taxivervoer naar Schiphol dus zodra u alle gegevens compleet heeft. Zijn er wijzigingen omtrent de tijd of datum dan kunt u die altijd kosteloos aan ons doorgeven.

Schiphol taxi vanaf Schiphol.

Als u met een vlucht op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport aankomt en wilt hiervoor graag een Schiphol taxi naar uw bestemming bestellen, dan hebben wij alle gegevens van de vlucht nodig. Dat zijn de aankomst data, schematijd en het juiste vluchtnummer zoals op de ticket staat vermeld.

Geef de juiste tijd door !

Let u goed op dat u de juiste gegevens aan ons doorgeeft. Het komt namelijk voor dat mensen de vertrekdatum doorgeven op bijvoorbeeld 5 oktober om 23:00 uur terwijl ze op Schiphol aankomen op 6 oktober om 04:00 uur. Het is dus erg belangrijk dat de juiste gegevens verstrekt worden.

De juiste vlucht gegevens

Een andere vaak voorkomende fout is dat het vluchtnummer van de heenreis wordt doorgegeven i.p.v. de terugreis.

Vluchttijden aankomende vluchten

Even uw vertrekkende vlucht nakijken. Dat kan hier bij aankomende vluchten op Schiphol

Waar vindt u de Schiphol taxi ?

De chauffeur ziet precies hoe laat u bent geland door middel van uw vluchtnummer. Met een aankomt op de luchthaven wordt u ongeveer 15 minuten na landing door onze taxichauffeur gebeld om met u af te spreken.

U heeft meteen zijn nummer en belt hem terug na alle bagage te hebben verzameld dat u er aan komt. Onze chauffeur zal u na het opwachten meteen naar de bestemming vervoeren.

Wilt u of een klant van u binnen worden opgewacht met een naambordje ?

Lees dan meer over onze Meetingpoint Pick-up service.

Hoe bestelt u een Schiphol taxi.

Het bestellen naar of van de luchthaven Schiphol is in principe heel simpel. Bovenaan deze pagina vult u allereerst uw postcode in, dus de postcode waar vandaan de taxi vertrekt zoals huis, hotel congres centrum etc.

Daarna het huisnummer en het aantal reizigers dat met de taxi moet worden vervoerd.

Mocht u een taxi vanaf Schiphol naar een adres nodig hebben, dan vult u ook daar gewoon dezelfde postcode in van uw huis, hotel etc.

Of u nu naar of van de luchthaven vervoer nodig heeft, in ons systeem is de locatie Schiphol een vast gegeven. Vervolgens vult u het aantal personen in en klikt op bereken.

Retour vervoer reserveren.

Bestelt u een Schiphol taxi voor een retourrit, dan bent u meestal ook nog eens voordeliger uit dan met een enkele reis. U kunt tijdens het bestellen op onze website altijd zelf aangeven wat u wilt. Dus enkele reis naar of vanaf de luchthaven Schiphol of een retour.

In ons bestel formulier kunt u alle gegevens kwijt zoals naam, adres en vluchtnummers.

Hoe rekent u de Schiphol taxi af ?

Afrekenen kan tijdens het bestellen op de website, per Ideal of creditcard. Maar u kunt ook altijd contant, met pin of creditcard in de taxi betalen.
Wilt in de taxi betalen, dan rekent u per rit af met de taxichauffeur. Een enkele reis rekent u gewoon af bij aankomst op de bestemming.

Op rekening rijden (bedrijven).

Voor bedrijven is het bij ons mogelijk om het taxivervoer op rekening te laten uitvoeren. Wij begrijpen dat het gezien de administratie veel makkelijker is, plus dat bedrijven vaak voor hun klanten het (Schiphol) vervoer willen vergoeden.

Natuurlijk kan er ook contant per Ideal of creditard vooraf worden betaald.

Wat is onze standaard Schipholservice ?

Onze standaard Schiphol taxi service bestaat natuurlijk uit nette taxi’s en chauffeurs. Onze auto’s die wij voor onze Schiphol taxi service inzetten variëren in merken, zoals Opel, Kia, Chrysler Voyager etc.

Alle auto’s zijn al voorzien van een luxere uitvoering dan standaard en hebben airco.

Chauffeurs zijn vaak gekleed in pak, maar kunnen ook casueel gekleed zijn. Kortom, u krijgt gewoon een nette wagen met chauffeur.

Onze luxe Taxibussen

Als Schiphol taxi kunt u natuurlijk ook een taxibus nodig hebben. Buiten onze MVP’s hebben wij de zes en acht persoons taxibussen.

Veel koffers op vakantie

Gaat u op vakantie en neemt u de nodige koffers mee, dan zijn dit soort Schiphol taxi’s een uitkomst. In de zes persoons taxibussen passen zes passagiers en vier koffers plus handbagage.

Verlengde taxibus 8 personen

Voor de acht persoons Schiphol taxi geldt hetzelfde maar dan voor acht personen. Heeft u meer ruimte nodig in de taxi, dan kunt u op aanvraag een verlengde taxibus aanvragen.

Zakelijke V-Klasse taxibussen

Ook voor het zakelijk vervoer zijn deze taxibussen prima inzetbaar. Op aanvraag kunt u ook een VIP bus aanvragen, welke voorzien is van donkere ramen, lederen bekleding enz. Prima taxibus dus voor zakelijk taxivervoer.

VIP Service

Wilt u toch een stapje hoger dan de standaard service omdat u bijvoorbeeld graag zakelijk vervoer wenst ?

Wij kunnen op aanvraag verschillende type’s Mercedes, BMW, Jaguar F-Page, Audi etc. voor u inzetten.

Uiteraard zijn de bijbehorende taxichauffeurs netjes gekleed in kostuum met stropdas, spreken Engels en de taxi’s zijn in onberispelijke staat. Lees hier meer over ons zakelijk taxivervoer

Limo Service

Onze limoservice bestaat uit een Mercedes S-Klasse met Engels sprekende chauffeur. Deze is uitermate geschikt voor het vervoeren van belangrijke gasten zoals directieleden of artiesten die met een limousine taxi service vervoerd moeten worden.

Deze limousine kan natuurlijk ook goed worden ingezet op een bruiloft.

Meetingpoint Pick-Up Service

Een extra service is het laten opwachten van uw gasten, binnen op Schiphol bij de meetingpoint. Deze is in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza. Er gaat dan een taxichauffeur staan met een naambordje om de gasten op te wachten.

Ons advies Meetingpoint

Wij adviseren het opwachten bij de meetingpoint, omdat meestal de aangegeven gate (aankomsthal) op Schiphol vaak niet klopt. Op het aankomstscherm staat dan bijvoorbeeld aankomst hal 2 en dan komen de mensen vaak uit hal 1.

Vluchten combineren, groepen

Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende bestemmingen te combineren. Op de afdeling planning worden de routes van te voren zo goed mogelijk in kaart gebracht, zodat er zo min mogelijk kilometers moet worden gereden.

Uiteraard is het voor het taxivervoer naar Schiphol ook mogelijk ritten te combineren. Heeft u bijzondere wensen, vraag het ons, en wij gaan kijken of het mogelijk is het te realiseren.

Groepen per taxibussen, congressen etc.

Heeft u Schiphol taxi vervoer nodig voor meerdere mensen tegelijk, dan kunnen wij dat prima voor u regelen. Regelmatig wachten wij klanten op en begeleiden wij deze naar hun vervoer.

Met onze planning wordt in overleg met u de verschillende aankomende vluchten gecombineerd. Zo werkt dat kosten besparend en is ook nog eens minder belastend voor het milieu, denk aan de Co2 uitstoot !

Verschillende adressen langs met de taxi

Wilt u onderweg naar of van Schiphol nog vrienden, familie of een collega ophalen, dan is dat geen probleem.  Het is altijd mogelijk om verschillende bestemmingen te combineren. Op de afdeling planning worden de routes van te voren zo goed mogelijk in kaart gebracht, zodat er zo min mogelijk kilometers moet worden gereden.

Combineren van ophaaladressen

Uiteraard is het voor het taxivervoer naar Schiphol ook mogelijk ritten te combineren. Heeft u bijzondere wensen, vraag het ons, en wij gaan kijken of het mogelijk is het te realiseren.

Tijdens het bestellen kunt u de extra adressen bij de opmerkingen neerzetten, zodat wij de route kunnen berekenen en u een prijsvoorstel kunnen doen. In een stad zoals Amsterdam kunt u er van uitgaan dat er per extra adres vijf euro extra bij komt per rit. Dat is dan gerekend vanaf de verste locatie.

Een andere manier is om uw vraag via het contact formulier aan ons te stellen, wij geven u dan zo spoedig mogelijk een offerte.

Waarom een Schiphol taxi bij Goedkoopnaarschiphol.nl bestellen?

De voordelen Schiphol taxi te bestellen.

 1. Vaste lage prijs 24/7, en tot de helft goedkoper.
 2. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch voor u bereikbaar.
 3. Makkelijk thuis achter de computer de Schiphol taxi bestellen.
 4. Zekerheid dat het een nette auto met chauffeur is.
 5. U kunt de Schiphol taxi bij ons tot twaalf uur voor aanvang kosteloos annuleren.
 6. U kunt vooruit betalen, of contant bij de chauffeur, of per creditcard.
 7. Schiphol Pick-up service.
 8. Taxiservice voor vervoer van groepen, kinderfeestjes etc.
 9. Mocht u iets in de taxi vergeten zijn, dan kunt u altijd onze centrale bellen.
 10. Meer dan 31 jaar ervaring, wij bieden zekerheid en vertrouwen.

De nadelen Schiphol taxi niet bestellen.

 1. U betaalt de rit middels een taximeter. Dus tot zeker 50% meer !
 2. Geen zekerheid of de chauffeur wel Nederlands of Engels kan spreken.
 3. Vergeet u iets in een vreemde taxi, dan bent u het echt kwijt.
 4. Meeste taxichauffeurs zijn nergens aangesloten, moeilijk te achterhalen.
 5. Risico tot omrijden.
 6. Een taxibus op een taxistandplaats vinden zal moeilijk worden.
 7. U betaalt een duur taxibus tarief als u zomaar in stapt.
 8. Geen mogelijkheid tot op rekening rijden.

lees de Reviews over onze Schiphol taxi Service !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Wilt u meer over Schiphol en Taxi weten, kijk dan gerust even hieronder !

Lees hier algemene informatie over de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport en alles wat met Taxi te maken heeft.

Schiphol en Taxi Tips !

Lees onze tips voor als u naar de luchthaven gaat.
Er is veel te beleven op Amsterdam Schiphol Airport.

10 Tips

 1. Heeft u geen Schiphol taxi besteld en komt u aan op Schiphol, bel ons gerust voor een taxi.
 2. Wist u al dat wij dag en nacht rijden ?
 3. Zorg dat de koffers niet te zwaar zijn, weeg ze thuis.
 4. Pak altijd zelf de koffers in, zeker in het buitenland.
 5. Neem voldoende reistijd om uw vlucht te halen, u weet nooit wat er onderweg gebeurd.
 6. Wist u al dat een retourboeking voordeliger kan zijn?
 7. Pas altijd op luchthavens op voor rondselaars en zakkenrollers.
 8. Zorg dat er iemand op uw huis let als u op vakantie bent.
 9. Op een luchthaven is alles duur, koop uw spullen zoals een reisstekker dus vooraf.
 10. Mocht u ergens zomaar in een taxi stappen, maak dan altijd een prijsafspraak.

Antwoorden op vragen, faq

 • Wat kost een taxi naar Schiphol ?
  • Een taxi naar Schiphol kost  € 30,00 vanaf Amsterdam Sloten.
 • Wanneer moet ik de Schiphol taxi boeken ?
  • U kunt de taxi zelfs de avond voor vertrek nog boeken.
 • Kunnen we vrienden onderweg ophalen ?
  • Ja, u kunt vrienden onderweg ophalen. Geef het wel van te voren even door.
 • Kunnen onze fietsen mee naar Schiphol ?
  • Er kunnen 2 fietsen mee met 2 personen. Geef dit wel eerst door !
 • Kan de Schiphol taxi geannuleerd worden ?
  • Ja, tot de avond voor vertrek kunt u gratis annuleren.

Begin uw reis goed op Schiphol.

Ook last van inpakstress met de bagage ? Wat mag er mee in de handbagage, hoeveel mag mijn koffer wegen ? Allemaal bekende vragen voor mensen die op vakantie gaan.

Omdat de wereld de laatste jaren erg is veranderd, zijn er grotere veiligheidsvoorschiften op de luchthavens.

Zo zijn er beperkingen op mee te nemen vloeistoffen, elektronica, medicijnen en zelfs op babyvoeding.

Lees hier alles over wat wel en niet in handbagage mag op de luchthaven Schiphol.

Lekker even winkelen op Schiphol.

Plan uw reis naar Schiphol altijd op tijd, dan is er minder stress als er iets tegenzit. Op Schiphol achter de douane (en ook ervoor) zijn echt allerlei soorten winkels en restaurants.

Van supermarkt, tot kledingwinkel, je vindt ze er allemaal. Kijk hier alvast even rond voor de leukste winkels op Schiphol

Kosten taxi tegenover de trein.

Natuurlijk gaan er veel mensen met de trein naar Schiphol, of parkeren hun auto daar. Toch als u met een groep bent is een taxi naar Schiphol helemaal niet zo duur.

Tel maar eens op voor bijvoorbeeld een treinkaartje voor 5 personen, of parkeren op Schiphol met twee auto’s. Dat gaat toch aardig in de kosten lopen, en is vaak duurder dan met een taxibus naar Schiphol reizen.

Ook is het natuurlijk ideaal dat u met alle bagage voor de aankomsthal op Schiphol wordt afgezet en bij terugkomst de chauffeur alweer voor u klaar staat.

Taxi tegenover parkeren op Schiphol.

Op Schiphol parkeren is ook een mogelijkheid. U kunt natuurlijk altijd zoeken naar de goedkoopste Schipholparking, maar door de wildgroei van dit soort bedrijven is het geen veilige optie.

Waarom wij dat vinden, is omdat uw auto zomaar omgeving de luchthaven wordt geparkeerd, en dus niet op een echte Schipholparking. Ook is er geen controle over uw voertuig en dat geeft geen veilig gevoel.

Zo ziet u maar dat reizen naar de luchthaven zeker niet duurder hoeft te zijn!
Diverse informatie Schiphol:

Onze Schiphol taxi tarieven.

De tarieven voor vervoer naar of van Schiphol kunt u hier berekenen, door middel van uw postcode in te voeren.

Vul simpel uw postcode in met huisnummer en geeft het aantal personen op die mee reizen naar Schiphol.

Onze taxi tarieven voor een Schiphol taxi staan vast en gelden 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Wij bieden u lagere tarieven aan dan reguliere taxibedrijven. Hoe verder u met ons reist hoe lager het tarief per gereden kilometer ligt.

Landelijke tarieven taxivervoer 2019.

Let op, onderstaande tarieven gebruiken wij niet. Onze tarieven liggen een stuk lager !

Soort taxivervoerstarttariefkilometertarieftijdtarief (per minuut)
Personenauto (maximaal 4 personen)€ 3,19€ 2,35€ 0,39
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,49€ 2,95€ 0,44

Taximeter en de Taxi.

Normaal bent u vast wel gewend dat taxi’s met een taximeter rijden om de ritprijs te bepalen. Vaak is dat in het zogenaamde straattaxivervoer ook het geval.

Taximeter en straattaxi.

Rijdt een taxi ook straattaxivervoer dan is hij verplicht een meter in de taxi te hebben.

Het kan gebeuren dat u in taxi van ons stapt en toch de meter aan gaat. U betaalt dan gewoon wat wij hebben afgesproken, en u kunt meteen zien dat u een stuk voordeliger uit bent !

Er was namelijk nogal een discussie gaande dat de taximeter te alle tijden aan moet staan, ongeacht het afgesproken tarief.

Schiphol en de Co2 uitstoot.

Hoewel Nederland gebukt gaat onder alle Co2 maatregelen, vraag je je wel eens af hoe dat met Schiphol zit. Een vliegtuig stoot nu eenmaal vele malen meer Co2 uit dan auto’s. Vliegen is de laatste jaren (gelukkig) goedkoper geworden.

We kunnen lekker met z’n allen de wereld overvliegen voor betrekkelijk weinig geld. Heel mooi allemaal en de meeste van ons zouden niet anders willen.

Toch is het raar dat Schiphol maar moet blijven groeien. En sterker nog, er komt een luchthaven bij “Lelystad Airport”.

Dat zijn toch erg contrasterende beslissingen van onze regering, die aan de andere kant het leven onmogelijk maakt van de automobilist, de boer, de bouw etc etc. Lees hier meer over Schiphol bijna net zoveel Co2 uitstoot als alle auto’s in heel Nederland.

Plannen luchthaven op zee.

Al jaren zijn er plannen voor een luchthaven in de Noordzee. Is dat een alternatief of juist niet. Aan de ene kant zou dat mooi zijn. Geen overlast en uitstoot meer voor de bewonende rond de luchthaven Schiphol. De consequences zijn dat er nog meer uitstoot zal komen, want op zee kan er worden doorgegroeit. In deze tijd van Co2 problemen is dat dus geen goed idee.

Op BNR staat een stuk over Schiphol op zee, dat u hieronder ook kunt beluisteren.

Schiphol 14e world Airport Awards

Helaas is Schiphol van een 3e plaats naar een 14e plaats in 2019 verschoven volgens het Airport Ranking model van Skytrax, Wolrld’s Top Airports 2019.

Skytrax gebruikt een 5 star rating model voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, welke onderverdeeld is in verschillende categorieën met daaronder weer subcategorieën.

In de diversiteit is geen enkel punt vergeten om tot een goed eindoordeel te komen. De 1ste plaats ging naar Singapore Changi Airport en de 2e plaats werd door Tokyo Haneda ingenomen. Lees meer

Schiphol niet als vroeger.

Voor het jaar 2000, toen de taximarkt nog niet was vrijgegeven, was de kwaliteit van het Schiphol taxi vervoer die op de luchthaven Schiphol staan een stuk hoger. Sinds de deregulering taxi, wordt er een deel van het taxivervoer op Schiphol door aanvullende taxi’s geregeld.

Helaas komt dit niet ten goede aan de klant. Ondanks een zogenaamd keurmerk taxi’s, rijden er taxichauffeurs die amper Nederlands spreken, en het niet zo nauw nemen met de kortste route rijden.

Ondanks Keurmerk slecht aangeschreven.

Ondanks een TX-keurmerk taxi’s, rijden er taxichauffeurs die de Nederlandse taal niet spreken, en het niet zo nauw nemen met de beste route rijden.

Veel van onze klanten hebben een keer veel te veel geld moeten betalen voor bv een taxirit van Schiphol naar Amsterdam. Normaal ligt dit tarief volgens de taximeter rond de 40 a 50 euro.

Vaak genoeg is er met een grote omweg naar de plaats van bestemming gereden, zodat de taximeter uiteindelijk op het dubbele bedrag stond !

Helaas is het bijna niet te achterhalen wie deze “Schiphol Taxi” chauffeur is geweest, omdat er wel een paar honderd van deze vrije rijders rond rijden.

Altijd problemen met taxi op Schiphol.

Helaas hebben taxichauffeurs in de hele wereld niet bepaald een goede reputatie.. In ons zo goed geregelde Nederland zou men dat niet verwachten, maar het is hier niet anders.

Sinds de taxiwet in het jaar 2000 is vrijgegeven is het een ware vrijstaat voor “chauffeurs en taxiondernemers” met slechte bedoelingen. Buiten chauffeurs en rondselaars op de luchthaven die klanten oplichten met torenhoge tarieven en de langste weg nemen met hun klanten, spelen er nog veel meer praktijken omtrent de Schiphol taxi.

Amsterdam Schiphol Airport is heeft de enige uitzondering voor de taxiwet 2000 met de taxistandplaats. De wet zegt namelijk dat elke taxi op elke standplaats in Nederland vrije toegang moet hebben.

Ondanks dat het op de luchthaven Schiphol dus gereguleerd is, bakken ze er niets van en zijn zowel klanten als ondernemers de dupe. Lees nu hier weer een stuk van het NRC over de “Tesla’s en Schiphol taxi” constructie. Hier naast is het ook te beluisteren.

Schiphol uitzondering taxiwet.

Amsterdam Schiphol Airport is dan wel de enige uitzondering voor de taxiwet 2000 met de taxistandplaats. De wet zegt namelijk dat elke taxi op elke standplaats in Nederland vrije toegang moet hebben.

Ondanks dat het op de luchthaven Schiphol dus gereguleerd is bakken ze er niets van en zijn zowel klanten als ondernemers de dupe. Lees nu hier weer een stuk van het NRC over de “Tesla’s en Schiphol taxi” contruktie. Hier onder is het ook te beluisteren.

Welke plaatsen rijden wij ?

Wij hanteren altijd vaste tarieven.

Wij bieden onze Schiphol taxi service aan voor heel Nederland.

Schiphol taxi Amsterdam.

Wij rijden overal in Nederland, maar wij hebben toch een stukje uitgelicht. Een Schiphol taxi van of naar Amsterdam is wel het meest voorkomende aanvraag. Amsterdam is natuurlijk als hoofdstad een drukke stad, zowel zakelijk als voor het toerisme.

Een taxi vanaf Amsterdam is er al vanaf € 30,-, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Kijk op Schiphol taxi Amsterdam voor meer informatie over onze service voor Amsterdam.

Taxi Almere Schiphol

Voor Almere hebben wij per wij vaste tarieven. Dus vanaf Almere Poort naar Schiphol v/a € 55-, Almere Centrum – Schiphol v/a € 60,-. Veel van onze chauffeurs wonen in Almere en daarom kunnen wij snel een taxi bij u voor de deur hebben voor een scherp tarief.

 • Almere Nobelhorst – Schiphol v/a 60,-
 • Almere Buiten – Schiphol v/a 62,-

Lees hier meer informatie over de Schiphol taxi naar of van Almere.

Op zoek naar een taxi Lelystad Schiphol ?

Vanaf Lelystad met een taxi of taxibus naar Schiphol kan al vanaf v/a € 80,-. Een taxi die u bijvoorbeeld aantreft op een taxistandplaats is een stuk duurder. U moet dan maar afwachten wat er aan het einde van de rit naar Schiphol op de meter staat en als u in een file komt betaalt u ook nog eens wachtgeld. Lees hier over onze taxiservice voor een taxi Lelystad Schiphol.

Schiphol taxi Utrecht

Utrecht ligt centraal in Nederland en is natuurlijk een veel voorkomende bestemming voor zakelijke taxiritten. Afhankelijk van de bestemming in Utrecht zal de Schiphol taxi vanaf Utrecht ongeveer vanaf € 60,- kosten.   Voor meer informatie kijk op onze pagina Schiphol taxi Utrecht.

Schiphol taxi Haarlem

Ook voor Haarlem hebben wij het juiste vervoer. Of u nu in Haarlem Centrum woont, Schalkwijk of Haarlem Noord, wij komen overal. Vanaf € 35,- vanaf de rand van Haarlem naar Schiphol. Specifieke informatie vindt u op onze Schiphol taxi Haarlem pagina.

Ten slot willen wij u nog wat vertellen.

Lees onze tips voor een goede en veilige Schiphol taxi .

 • Er zijn veel verschillende aanbieders van luchthaven vervoer. Mensen gaan dan ook rond kijken waar ze het voordeligste een taxi naar Schiphol kunnen bestellen.
 • Wij zeggen, kijk gerust rond en vergelijk. Let wel goed op de service, zoals de soorten auto’s en de stiptheid. U wilt toch wel op tijd op Schiphol aankomen om uw vlucht te halen.
 • Wij behoeden u voor andere website’s, waar helaas veel mensen hun geld mee zijn verloren omdat de vervoerder opeens failliet was. Bij ons heeft u 100% geld terug garantie bij annuleren tot de avond voor vertrek.
 • Als u een Schiphol taxi bij ons bestelt kunt u er elk geval ook zeker van zijn dat dit goed en volgens afspraak uitgevoerd gaat worden.
 • Wij zullen nooit een taxirit bij u annuleren, zoals dat bij andere aanbieders vaak wel wordt gedaan !
 • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch voor u bereikbaar.
 • Bestelt u een Schiphol taxi voor een retourrit dan bent u meestal ook nog eens voordeliger uit dan met een enkele reis.
 • Op zoek naar een taxibedrijf wat ook lokaal vervoer aanbied. Bij ons kunt u ook zelfs tarieven voor stadsritten binnen Amsterdam opvragen. Buiten het Schipholvervoer vervoeren wij u ook voor vaste tarieven naar andere plaatsen. Kijk en vergelijk de taxitarieven en doe uw voordeel!

Onze conclusie

In taxiland is altijd wel wat aan de hand. Sinds de wet in het jaar 2000 is veranderd is het er voor de consument zeker niet beter op geworden. Zeker de tarieven voor een taxi naar Schiphol zijn erg gestegen, om nog maar niet van de service te spreken.

Wij van Goedkoopnaarschiphol.nl willen u taxivervoer naar Schiphol aanbieden tegen een eerlijke prijs. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij dat de klant gewoon voor een redelijk bedrag in een nette auto en op tijd wilt worden vervoerd.

Bespaar ook op uw taxivervoer

Net als zoveel dingen op internet, valt er dus ook met een Schipholtaxi veel te besparen, als u hem via het net bestelt.

Diverse informatie Taxi

Zijn er nog vragen ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !