Bij Goedkoopnaarschiphol.nl, alles voor een Schiphol taxi Almere.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond van vertrek.

 • Taxi en taxibussen
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Geen nacht en weekend toeslagen
 • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een taxi naar Schiphol.

Alles voor een taxi Almere

Telefoon: 036-200 2285 Landelijk vervoer

Hoe bestel je een Schiphol taxi Almere ?

Ook vanaf Almere-Buiten of de Bloemenbuurt in Almere naar Schiphol.

U kunt een taxi in Almere altijd het beste van te voren bestellen. Gaat u op vakantie en naar Schiphol dan kan de taxi naar Schiphol al besteld worden zodra u de tickets in huis heeft. Annuleren is toch gratis tot de avond van vertrek, en u weet zeker dat er op de afgesproken datum een taxi bij u in Almere voor de deur staat.

Hoe laat moet de taxi bij u zijn ?

Tijdens de taxi bestellen op de website of bij een medewerker kunt u zelf aangeven hoe laat de taxi voor de deur moet staan. Houdt rekening met de reistijd van Almere naar bijvoorbeeld Amsterdam.

Altijd een privé taxi

U boekt hier altijd een privé taxi. Geen vreemde mensen in de auto en als alle bagage is in geladen, zal de chauffeur rechtstreeks naar de bestemming rijden, want bij ons boekt u altijd een privé taxi voor een vast tarief. Geen verassingen achteraf zoals een nachttarief of bagage toeslag.

De taxichauffeur belt u op na landing

Ook vanaf Schiphol naar Almere-Stad, de Danswijk of de Gouwen.

Komt u met het vliegtuig aan op de luchththaven Schiphol dan zal uw taxichauffeur via zijn App op de telefoon uw vlucht in de gaten houden. Na landing belt hij u op of stuurt een berichtje om met u af te spreken waar hij voor u klaar staat.

Waar vindt u ons in Almere ?

Boekt u een retourtje Almere Amsterdam, of heeft u alleen vervoer nodig vanaf bijvoorbeeld Amsterdam naar Almere, dan kan dat ook. Wij werken alleen op vooruit bestelling dus staan we niet zomaar ergens in Almere te wachten. Heeft u bij ons de taxi besteld dan zal de chauffeur netjes op de afgesproken tijd bij u voor de deur staan.

Taxibus vanaf Almere, meer ruimte

Bent u met meerdere personen dan is een taxibus van Almere naar bijvoorbeeld Amsterdam de oplossing. Tot 8 passagiers plus bagage mogen er mee in een taxibus. Een taxibus van Almere naar Amsterdam is misschien wel de goedkoopste oplossing om ‘s nachts te reizen. Parkeren is duurder, zeker als u met twee auto’s zou gaan.

Hoe bestel je een Taxi Almere ?

Bestelt u online de taxi dan geeft u gewoon op het bestelformulier de gewenste ophaaltijd op. Bestelt u een retourtje, dan willen wij graag voor de terugreis de ophaaltijd van weten. Heeft u andere vragen, laat het ons even weten via het contact formulier voor Almere

Felxibel met tijden

Weet u voor bijvoorbeeld een terugreis naar Almere de exacte tijd nog niet,  geen probleem. Als wij alvast een richttijd weten dan houden wij daar rekening mee.

Schiphol taxi vanuit heel Almere

Of u nu in Almere Poort, Buiten of de nieuwe wijk Nobelhorst woont, wij brengen en halen u op de door u opgegeven tijden. De Schiphol taxi voor Almere voor een scherp en vast tarief. Wij vervoeren u 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor dit tarief.

Goedkoper dan deeltaxi!

Als u een taxibusje naar Schiphol bij ons bestelt, zijn wij vaak goedkoper dan een deeltaxi. Zelf de tijden bepalen, gratis annuleren en altijd zelf bepalen hoe u wilt betalen.  Met het geautomatiseerde planningssysteem rijden onze taxi’s altijd op de afgesproken tijden.

Rechtstreeks naar luchthaven Schiphol

Bij ons rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven Schiphol. Een deeltaxi rijdt langs verschillende adressen naar Schiphol en u kunt zelf niet bepalen hoe laat u wordt opgehaald. Bij ons bepaalt u zelf om welke tijd de Schiphol taxi bij u voor moet staan. Goedkoopnaarschiphol.nl,  alles voor een taxi naar Schiphol

Tarieven taxi Almere Amsterdam

Per stadsdeel hebben wij verschillende tarieven. Zo kost een rit vanaf Almere-Poort naar Schiphol € 52,00  bij een retour boeking. Almere is bij ons onderverdeeld in Stad, Oost, Buiten-West en Almere hout, en nu ook in aanbouw Nobelhorst.

Per stadsdeel voor Almere een taxitarief

Per stadsdeel gebruiken wij verschillende tarieven per postcode. Onze taxitarieven voor Almere Schiphol liggen meer dan de helft lager dan de maximum vastgestelde tarieven. Boek dus ook makkelijk je Schipholtaxi of taxibusje naar en vanaf de luchthaven Schiphol.

Kijk hier voor onze tarieven:

Waarom een taxi Almere ?

Almere Haven, Filmwijk, Danswijk, Literatuurwijk, overal van en naar toe !

Voor iedereen is een taxi wel eens een uitkomst. Het gemak vanaf je huis in Almere naar je werk of een restaurant of een taxi naar de luchthaven Schiphol. Snel van A naar B met een taxi en geen gedoe met parkeren. Een taxi Almere is er al vanaf € 52,00 naar Schiphol dus daar hoef je het niet voor te laten. Taxi Almere haalt je overal op. Dus woon je nu in Almere Poort, Tussen de Vaarten of het verste weg in Almere Buiten, wij komen overal.

Vast tarieven, heel Almere

Taxivervoer voor Tussen de Vaarten, Almere Poort, Nobelhorst, de beste tarieven.

Voor heel Almere zijn er vaste tarieven beschikbaar. Deze zijn altijd vast en voor je in de taxi stapt meteen bekend.  Het maakt dus niets uit of je in Muziekwijk Noord, Literatuurwijk, of bijvoorbeeld aan de Noorderplassen woont. Voor elke locatie is er een vast tarief gekoppeld aan de postcode.

Taxi centrale Almere, afspraak is afspraak

Wij als taxicentrale zorgen ervoor dat je rit goed en op tijd uitgevoerd gaat worden. Ons geautomatiseerd systeem zoekt je rit voor Almere gewoon even op als de datum daar is. Met ons geoptimaliseerde planningssysteem sparen we ook nog eens het milieu in Almere. Zou je in Almere Nobelhorst wonen en bijvoorbeeld om 5 uur ’s ochtends naar Schiphol willen reizen, dan houden wij ons natuurlijk netjes aan de afspraak en zal de taxichauffeur dan ook netjes op tijd bij je in Nobelhorst zijn.

Vervoer restaurant, uitje, een taxi naar Schiphol

Neem eens een taxi naar een restaurant in Amsterdam of naar je werk. Geen gedoe met parkeren, gewoon taxivervoer vanaf je huis naar de bestemming voor een vast tarief. Is er eens en kinderfeestje en moet er vervoer geregeld worden naar bv de stichting Kemphaan AAP, dan zijn daar prima taxibussen voor.  De chauffeurs zorgen altijd voor goed en veilig vervoer.

Veilig vervoer Flevoland Almere

Onze taxi Almere is van een hoge kwaliteit, dus je zit veilig in een taxi van ons tegen een goed tarief. Al onze chauffeurs hebben meerdere jaren ervaring dus weten wat ze doen. Taxi Almere vindt het belangrijk de dat uw veiligheid gewaarborgd is. Wij zien er op toe dat alles volgens de wettelijke regels verloopt. Alle taxi’s zijn goed verzekerd en alle taxivergunningen zijn aanwezig.

Chauffeurs met diploma

Een taxichauffeur moet altijd een chauffeurspas hebben. Die krijgt hij alleen als hij ook stratenkennis heeft en een examen heeft gedaan bij het CBR. In Almere hebben wij verschillende chauffeurs wonen dus is er altijd wel een taxichauffeur beschikbaar. Dus woon u nu in Almere De wierden, in de Filmwijk of Kruidenwijk, het maakt niets uit waar de taxi moet komen om u op te halen.

Betaalmogelijkheden

Betalen gaat gewoon zoals u dat wilt. Dat kan altijd contant in de taxi per rit, maar ook per pin of creditcard. Wilt u liever vooraf alles al betalen, dan kan er altijd per Ideal via de website betaald worden. Natuurlijk altijd zonder risico, want het annuleren is tot de avond voor het vervoer altijd gratis!

Taxi Almere Amsterdam

Avondje stappen in Amsterdam ? Lekker naar het Leidseplein of het Rembrandtsplein. Wij brengen u veilig uit en thuis vanuit heel Almere.

Buiten het taxivervoer van Almere naar Schiphol, kunnen wij u ook voorzien is het vervoer van Almere naar en van Amsterdam. Ook voor een taxi Almere Amsterdam hanteren wij weer onze vaste en scherpe tarieven. Deze tarieven gelden natuurlijk ook voor onze taxibussen van Almere naar Lelystad .

Wilt u het tarief graag weten, stuur dan even een berichtje voor een taxi van Almere naar Amsterdam. Vermeld even wat uw wensen zijn en met hoeveel personen u wilt reizen.

Taxibus van Almere naar en van Amsterdam!

Taxi Almere naar Lelystad

Ook met het zicht op de toekomstige luchthaven Lelystad Airport bieden wij u nu al vervoer naar Lelystad aan. Natuurlijk rekenen wij voor een taxi Almere naar Lelystad ook een vast en scherp tarief. Omdat er in de toekomst vakantievluchten vanaf Lelystad Airport zullen vertrekken, zal dat voor de Almeerders natuurlijk een stuk voordeliger zijn dan een taxi naar Schiphol.

Taxivervoer naar of van Schiphol per internet bestellen.

U kunt de taxi voor Almere naar Schiphol per internet bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 020-2600810. Daar kunt u met al uw vragen over de taxi van of naar Almere terecht.

Voordelen bij Goedkoop naar Schiphol

 1. Altijd een taxi voor een vast en lager tarief
 2. Tarieven voor Almere meer dan 50% lager dan landelijk
 3. Tarieven gelden 24/7
 4. Taxi Almere Schiphol is altijd privé
 5. Taxi en taxibussen, combineren is mogelijk
 6. Nette chauffeurs, wagens en taxibussen voor Schipholvervoer
 7. Alle vergunningen zijn aanwezig
 8. Van of naar Schiphol, of retour Almere te boeken
 9. Telefonisch bereikbaar 24/7
 10. Particulier en privé personenvervoer

FAQ

 • Hoeveel kost een taxi van Almere naar de luchthaven Schiphol?
  • Een taxi Almere – Schiphol kost €52,- met een personenwagen. Dit is vanaf Almere Poort.
 • Hoelang van tevoren moet ik de taxi bestellen ?
  • Het beste is minimaal een dag voor vertrek de taxi te bestellen.
 • Mag ik annuleren ?
  • Ja, annuleren is altijd gratis tot de avond voor vertrek.
 • Hoe is het geregeld met kinderstoeltjes in de taxi vanaf Almere ?
  • Kinderstoeltjes zijn in een taxi niet verplicht. Kinderen mogen in de heupgordel of op schoot.
 • Waar vinden wij de taxi voor naar Almere op Schiphol?
  • De taxi voor Almere naar Schiphol vindt u boven bij de vertrekhal. De chauffeur belt u na landing op om daar af te spreken.

Bezienswaardigheden Almere

Contact gegevens Almere

Route Almere Schiphol

English
×