Bij Goedkoopnaarschiphol.nl vindt u alles voor een taxi van Purmerend naar Schiphol.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond van vertrek.

 • Taxi en taxibussen
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Geen nacht en weekend toeslagen
 • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een taxi naar Schiphol.

Alles voor een taxi Purmerend Schiphol.

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Wat kost een taxi Purmerend Schiphol ?

Ook voor Ilpendam en Broek in Waterland is er de Schipholtaxi

Wat een taxi vanaf Purmerend naar de luchthaven Amsterdam Schiphol kost ligt aan de afstand. Het is ongeveer 36 km en de laagtse prijs is  € 66,- met een personenwagen. Vanuit Purmerend naar Schiphol ben je binnen 29 minuten op de luchthaven. Prijzen zijn afhankelijk van soort voertuig, afstand en aantal personen. Kijk op de website voor het actuele tarief.

Schiphol taxi Purmerend

Goed en veilig taxivervoer. Taxiservice zoals het hoort te zijn !

Een Schiphol taxi vanuit Purmerend. Zoekt u een peronenwagen of een taxibus naar Schiphol. Bij Goedkoop naar Schiphol kan het altijd voor een vast en laag tarief.

Ga je op vakantie en reis je via Schiphol dan is een taxi vanaf Purmerend naar Schiphol een uitkomt. Bij ons heb je altijd een goedkope taxi of taxibus voor een vast tarief.

Onze Reviews, wat zeggen anderen over ons ?

Ook Goedkoopnaarschiphol.nl ontvangt reviews.

Reviews van onze Schiphol service

Kijk ze gerust even door. Het team van Goedkoopnaarschiphol.nl doet er alles aan om het u naar de zin te maken.

Zowel onze particulieren als zakelijke klant zijn beide even belangrijk voor ons. Wij blijven onze dienstverlening verbeteren!

Ondek Purmerend:

 1. Oorsprong van de naam: Purmerend dankt zijn naam aan het woord “purmer,” wat een middeleeuwse term is voor een groot stuk drooggelegd land in een polder. De stad ligt in de Purmerpolder, die in de 17e eeuw werd drooggelegd.
 2. Historische havenstad: Ooit was Purmerend een belangrijke havenstad en handelscentrum, vanwege zijn strategische ligging aan waterwegen en de Zuiderzee. Hoewel de stad niet meer aan zee ligt, herinneren historische gebouwen en kanalen nog steeds aan deze maritieme geschiedenis.
 3. Kaasmarkt: Purmerend heeft een eigen kaasmarkt, die wordt gehouden op de Kaasmarkt, een centraal plein in de stad. Hoewel het niet zo bekend is als de kaasmarkten in steden als Alkmaar, biedt de Purmerendse kaasmarkt toch een authentieke en gezellige ervaring voor bezoekers.
 4. Woonplaats van kunstenaars: Purmerend heeft door de jaren heen verschillende bekende kunstenaars voortgebracht, waaronder Aafjes, Thijsse, en Roland Holst. Hun artistieke erfenis leeft voort in de stad, en er zijn diverse kunstgalerijen en culturele evenementen om van te genieten.
 5. Moderne ontwikkeling: De stad heeft in de afgelopen decennia aanzienlijke groei en ontwikkeling doorgemaakt, met nieuwe woonwijken en voorzieningen. Hierdoor is Purmerend uitgegroeid tot een aantrekkelijke plek om te wonen voor mensen die in de buurt van Amsterdam willen wonen, maar in een rustigere omgeving.

Dit zijn slechts enkele interessante feiten over Purmerend. De stad heeft nog veel meer te bieden, waaronder mooie parken, historische gebouwen en een levendige gemeenschap.

Purmerend heeft een oppervlakte van ongeveer 24 vierkante kilometer en had in 2023 ongeveer 80.000 inwoners. De postcodes in Purmerend kunnen variëren en beginnen niet noodzakelijk met “1441.” Postcodes zijn meestal specifiek voor bepaalde straten of gebieden in de stad.

 • Trein: De Nederlandse Spoorwegen (NS) bieden treindiensten tussen Purmerend en Schiphol. De prijs van een treinkaartje hangt af van factoren zoals de klasse (eerste klas of tweede klas), het tijdstip van de dag (daluren of spitsuren) en of je een enkele reis of een retourreis maakt. Gemiddeld kun je rekenen op een enkele reis van Purmerend naar Schiphol die varieert van ongeveer €10 tot €20 voor de tweede klas en meer voor de eerste klas.
 • Bus: Je kunt ook overwegen om met de bus te reizen van Purmerend naar Schiphol. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de busmaatschappij en het type ticket dat je kiest. Een enkele reis met de bus kan meestal variëren van €5 tot €10, afhankelijk van verschillende factoren.

Echt de goedkoopste taxi Purmerend Schiphol v/a € 66,-. Reserveren kan online 24/7. Echt het goedkoopste taxibedrijf voor Purmerend ! Bespaar ook geld en boek je Schipholtaxi online.

error: Content is protected !!