Goedkope Schiphol taxi Rotterdam. Alles voor een taxi naar Schiphol. Voordelige taxibussen t/m 8 passagiers naar en vanaf de luchthaven.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond voor vertrek.

 • Taxi en taxibussen
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Officiële Schiphol taxi
 • Vakbekwame en representatieve chauffeurs
 • Geen nacht en weekend toeslagen
 • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een Schiphol taxi Rotterdam

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Vakbekwame ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en representatief. Door hun jaren lange ervaring beschikken zij over een goede stratenkennis, en rijden ze u op een comfortabele manier van Rotterdam naar Schiphol.

Korting voor Schiphol taxi Rotterdam

Bij ons profiteert u van aanzienlijke kortingen op Schiphol taxi’s vanuit Rotterdam. Onze tarieven zijn tot wel 70% lager dan die van reguliere taxibedrijven. Onze vaste tarieven voor een Schiphol taxi gelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zijn inclusief 9% btw. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten achteraf, want die zijn er niet.

Ons tarief is all inclusive

Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent: wij hanteren een all-inclusive tarief zonder onverwachte kosten achteraf. Wij bieden officiële Schiphol taxi’s met nette auto’s en gekwalificeerde chauffeurs, die alle vereiste vergunningen en papieren hebben. Voor zowel onze taxi’s als taxibussen betaalt u een vast tarief  v/a € 40,00 Amsterdam Sloten.

Net als energietarieven en telefoonkosten kunt u op een taxi Rotterdam Schiphol ook veel geld besparen!

Wanneer een Schiphol taxi bestellen?

Het is aan te raden om uw vervoer van tevoren te regelen om zonder zorgen aan uw vakantie te beginnen. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl kunt u ook op de dag zelf nog een taxi bestellen. In de omgeving van Schiphol Amsterdam hebben wij altijd snel een auto beschikbaar. Woont u verder weg, dan moet u rekening houden met de aanrijtijd.

De meeste vluchten vertrekken vroeg

Omdat de meeste vluchten vroeg vertrekken, is het belangrijk om op tijd op de luchthaven te zijn om in te checken. Als u met uw eigen auto gaat, moet u deze parkeren bij Schiphol Oost en vervolgens met een pendelbus naar Schiphol centrum rijden. Dit kost extra tijd en gedoe.

Tarieven taxibussen vanaf Rotterdam, ook voordeliger !

Wij bieden ook voordelige tarieven voor onze taxibussen vanaf Rotterdam. Hoewel de wettelijke maximumtarieven voor taxibussen hoger zijn dan die voor standaard taxi’s, rekenen wij altijd een vaste prijs voor onze Schiphol taxi’s.

Taxibussen altijd max 8 passagiers

Onze taxibussen kunnen maximaal 8 passagiers vervoeren, exclusief de chauffeur. Als u van plan bent om een fiets of ander groot bagagestuk mee te nemen, laat het ons dan van tevoren weten.


Hoe bestel ik een taxi naar de luchthaven Schiphol ?

Als u op zoek bent naar een taxi naar de luchthaven Schiphol, kunt u dit op verschillende manieren bij ons regelen. U kunt gemakkelijk via onze website of telefonisch een taxi boeken, en het tarief blijft hetzelfde.

Vul gewoon uw postcode van het adres in Rotterdam in en het aantal passagiers in op onze Schiphol taxi tarieven pagina en klik op “Bereken Ritprijs”.

Vervolgens kunt u kiezen tussen een enkele reis of retour en doorgaan met het bestellen van uw Schiphol taxi. Zodra u het formulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u meteen een bevestiging van uw bestelling.

Antwoorden op vaak gestelde vragen

 • Hoe lang van te voren moet ik de Schiphol taxi bestellen?
  • Tot de avond van vertrek kunt u de Schiphol taxi nog bestellen.
 • Hoe zit het met annuleren van een Schiphol taxi ?
  • U kunt tot de avond voor vertrek gratis de Schiphol taxi annuleren.
 • Hoe zit het met kinderstoeltjes in een Schiphol taxi ?
  • In een Schiphol taxi zijn kinderstoeltjes niet verplicht. Kleintjes mogen op schoot of in de heupgordel.
 • Hoeveel kost een Schiphol taxi van Rotterdam naar de luchthaven Schiphol ?
  • Een Schiphol taxi van Rotterdam naar de luchthaven Schiphol is er vanaf  €120,-
 • Wat kost taxi van Schiphol naar Rotterdam?
  • Wij brengen u vanaf Schiphol Airport naar Rotterdam vanaf €120,-
 • Wat kost een taxi van Rotterdam naar Amsterdam?
  • Een taxi van Rotterdam naar Amsterdam kost circa €120,-

Meer antwoorden

 • Wat kost taxi van Schiphol naar Rotterdam?
  • Wij brengen u vanaf Schiphol Airport naar Rotterdam vanaf €120,-
 • Gelden de tarieven bij Goedkoopnaarschiphol.nl ook ’s nachts?
  • Ja, onze tarieven gelden 24/7, dus dag en nacht 7 dagen in de week.
 • Kan ik er wel van uitgaan dat er echt een taxi komt ?
  • Ja, dat kunt u zeker. Het is voor 100% ons werk en zijn zelf ook taxiondernemers. Veel aanbieders op internet hebben zelf niets met een taxi of taxibedrijf te maken.

Lees de Reviews over Goedkoopnaarschiphol.nl !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Taxi 3 personen Schiphol

Kubus-woning-Rotterdam

Een Schiphol taxi met drie personen vanaf de Kubus woningen Overblaak, Rotterdam naar Schiphol, op vakantie.

Wijkpark Het Oude Westen

Wijkpark Het Oude Westen

Gezin met twee kinderen vanaf Schiphol in de nacht omgeving Wijkpark Het Oude Westen vervoerd.

Diergaardeblijdorp

Een gezin van 5 personen met een taxibus Diergaarde Blijdorp naar de luchthaven Schiphol met de nodige bagage. Ook de terugreis hebben wij verzorgd.

Voorbeeld Taxi Rotterdam Schiphol

Voor heel Rotterdam gebruiken wij vaste tarieven op basis van postcode. De goedkoopste taxi van Rotterdam naar Schiphol is vanaf Schieveensedijk. Dat tarief is er v/a 120 euro. Zou u met een taxi gaan die via de taximeter het tarief laat berekenen, dan zou dat als volgt gaan:

U zou meteen met instappen van de taxi een instaptarief gaan betalen van  € 3,60. Dan betaalt u per kilometer het maximum landelijke taxitarief van  € 2,65 per km.

De afstand van Rotterdam tot de luchthaven Schiphol is ongeveer 54 km. Dat is dan 54 km x € 2,65 is € 146,70.  Dan als laatste zou u ook nog eens € 0,44 per minuut moeten betalen.

Aangezien de reistijd Rotterdam Schiphol zo’n 45 minuten is, komt u hiervoor op € 19,80 uit. Alles bij elkaar opgeteld dus € 166,50 !

U bent bij ons in dit geval € 46,50  goedkoper uit voor de zelfde taxirit.

Maximumtarieven taxi (per 1 januari 2023)

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (maximaal 4 passagiers)€ 3,60€ 2,65€ 0,44
Busje (5 tot 8 passagiers)€ 7,33€ 3,34€ 0,49

Stap dus nooit zo maar in een taxi maar bestel voordelig on-line !

Wanneer is een Schiphol taxi naar of van Rotterdam handig ?

Er zijn veel verschillende situaties waarin iemand een taxi nodig kan hebben tussen Rotterdam en Schiphol. Hier zijn enkele voorbeelden van taxiritten die veel voorkomen:

 1. Zakelijke reizen – Veel mensen reizen vanuit Rotterdam naar Schiphol voor zakelijke doeleinden, zoals het bijwonen van vergaderingen, conferenties en zakenreizen. Een taxi is een handige en efficiënte manier om van Rotterdam naar Schiphol te reizen, omdat het tijd bespaart en het geeft de mogelijkheid om zich op het werk voor te bereiden terwijl u onderweg bent.
 2. Vakanties – Vakantiegangers reizen vaak van Rotterdam naar Schiphol om hun vluchten te halen. Met een taxi hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats op de luchthaven en kunt u ontspannen en genieten van uw vakantie vanaf het moment dat u de taxi instapt.
 3. Familiebezoek – Veel mensen hebben familieleden of vrienden die in het buitenland wonen en reizen van Rotterdam naar Schiphol om hen te bezoeken. Met een taxi hoeft u zich geen zorgen te maken over het sjouwen met zware bagage op het openbaar vervoer en kunt u uw reis in alle comfort en stijl beginnen.
 4. Spoedvervoer – Soms kan het nodig zijn om snel van Rotterdam naar Schiphol te reizen vanwege een noodgeval, zoals het halen van een last-minute vlucht of het bijwonen van een spoedvergadering. Met een taxi kunt u snel op uw bestemming aankomen zonder de stress van het navigeren door het drukke verkeer.
 5. Groepsreizen – Groepen van verschillende groottes, zoals families en vriendengroepen, kunnen profiteren van het gemak en de betaalbaarheid van een taxi tussen Rotterdam en Schiphol. Er zijn verschillende taxiopties beschikbaar voor groepen van verschillende groottes, zodat u altijd een taxi kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Wat is er in Rotterdam te doen ?

Rotterdam is een moderne en bruisende stad die veel te bieden heeft voor toeristen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Rotterdam:

 1. De Markthal – Dit indrukwekkende overdekte marktgebouw heeft een unieke architectuur en biedt een breed scala aan lokale en internationale gerechten en producten.
 2. De Euromast – Dit iconische observatiedek biedt een adembenemend uitzicht over de stad en de omliggende gebieden.
 3. Het Museum Boijmans Van Beuningen – Dit museum heeft een uitgebreide collectie van moderne en hedendaagse kunst, evenals oude meesters en designobjecten.
 4. De Kubuswoningen – Deze unieke woningen hebben een opvallend ontwerp en zijn een must-see voor architectuurliefhebbers.
 5. De Erasmusbrug – Deze indrukwekkende brug is een herkenbaar kenmerk van de skyline van Rotterdam en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Maas.
 6. Het SS Rotterdam – Dit voormalige cruiseschip is omgebouwd tot een hotel en museum en biedt een kijkje in het leven aan boord van een cruiseschip uit de jaren 50 en 60.
 7. Diergaarde Blijdorp – Deze prachtige dierentuin heeft een breed scala aan dieren en biedt een leuke dag uit voor het hele gezin.
 8. De Witte de Withstraat – Deze hippe straat is een populaire bestemming voor eten, drinken en winkelen, met een breed scala aan restaurants, bars en boetieks.
 9. De Rotterdamse haven – Deze grote en indrukwekkende haven is een belangrijk onderdeel van de economie van Rotterdam en biedt verschillende boottochten en rondleidingen.
 10. Het Oude Havengebied – Dit historische deel van Rotterdam biedt een prachtige mix van oude en moderne architectuur, gezellige restaurants en bars en een levendige sfeer.

Overtuigd of nog even rondkijken ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !

Onze openingtijden zijn voor de centrale van 08:00 uur t/m 23:00 uur en daarbuiten krijgt u altijd een chauffeur aan de telefoon die van de taxiritten af weet.