Goedkope Schiphol taxi Den Haag. Alles voor een taxi naar Schiphol. Voordelige taxibussen t/m 8 passagiers naar en vanaf de luchthaven.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond voor vertrek.

 • Taxi en taxibussen
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Officiële Schiphol taxi
 • Vakbekwame en representatieve chauffeurs
 • Geen nacht en weekend toeslagen
 • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een Schiphol taxi Den Haag

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Vakbekwame ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en representatief. Door hun jaren lange ervaring beschikken zij over een goede stratenkennis, en rijden ze u op een comfortabele manier van Den Haag naar Schiphol.

Korting voor Schiphol taxi Den Haag

Bij ons profiteert u van aanzienlijke kortingen op Schiphol taxi’s vanuit Rotterdam. Onze tarieven zijn tot wel 70% lager dan die van reguliere taxibedrijven. Onze vaste tarieven voor een Schiphol taxi gelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zijn inclusief 9% btw. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten achteraf, want die zijn er niet.

Ons tarief is all inclusive

Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent: wij hanteren een all-inclusive tarief vanaf DenHaag naar Schiphol, zonder onverwachte kosten achteraf. Wij bieden officiële Schiphol taxi’s met nette auto’s en gekwalificeerde chauffeurs, die alle vereiste vergunningen en papieren hebben. Voor zowel onze taxi’s als taxibussen betaalt u een vast tarief  v/a € 40,00 Amsterdam Sloten.

Net als energietarieven en telefoonkosten kunt u op een taxi Den Haag Schiphol ook veel geld besparen!

Wanneer een Schiphol taxi bestellen?

Het is aan te raden om uw vervoer van tevoren te regelen om zonder zorgen aan uw vakantie te beginnen. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl kunt u ook op de dag zelf nog een taxi bestellen. In de omgeving van Schiphol Amsterdam hebben wij altijd snel een auto beschikbaar. Woont u verder weg, dan moet u rekening houden met de aanrijtijd.

De meeste vluchten vertrekken vroeg

Omdat de meeste vluchten vroeg vertrekken, is het belangrijk om op tijd op de luchthaven te zijn om in te checken. Als u met uw eigen auto gaat, moet u deze parkeren bij Schiphol Oost en vervolgens met een pendelbus naar Schiphol centrum rijden. Dit kost extra tijd en gedoe.

Filmpje over hoe laat u op Schiphol moet zijn

Hoe bestel ik een taxi van Den Haag naar de luchthaven Schiphol ?

Als u op zoek bent naar een taxi naar de luchthaven Schiphol, kunt u dit op verschillende manieren bij ons regelen. U kunt gemakkelijk via onze website of telefonisch een taxi boeken, en het tarief blijft hetzelfde. U kunt altijd zelf beslissen of u enkele reis boek of een taxi Den Haag Schiphol retour

Vul gewoon uw postcode van het adres in Den Haag in en het aantal passagiers in op onze Schiphol taxi tarieven pagina en klik op “Bereken Ritprijs”.

Vervolgens kunt u kiezen tussen een enkele reis of retour en doorgaan met het bestellen van uw Schiphol taxi. Zodra u het formulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u meteen een bevestiging van uw bestelling.

Tarieven taxibussen vanaf Den Haag, ook voordeliger !

Wij bieden ook voordelige tarieven voor onze taxibussen vanaf Den Haag. Hoewel de wettelijke maximumtarieven voor taxibussen hoger zijn dan die voor standaard taxi’s, rekenen wij altijd een vaste prijs voor al onze Schiphol taxi’s.

Taxibussen altijd max 8 passagiers

Onze taxibussen kunnen maximaal 8 passagiers vervoeren, exclusief de chauffeur. Als u van plan bent om een fiets of ander groot bagagestuk mee te nemen, laat het ons dan van tevoren weten.

Antwoorden op vaak gestelde vragen

 • Hoe lang van te voren moet ik de Schiphol taxi bestellen?
  • Tot de avond van vertrek kunt u de Schiphol taxi nog bestellen.
 • Hoe zit het met annuleren van een Schiphol taxi ?
  • U kunt tot de avond voor vertrek gratis de Schiphol taxi annuleren.
 • Hoe zit het met kinderstoeltjes in een Schiphol taxi ?
  • In een Schiphol taxi zijn kinderstoeltjes niet verplicht. Kleintjes mogen op schoot of in de heupgordel.
 • Hoeveel kost een Schiphol taxi van Den Haag naar de luchthaven Schiphol ?
  • Een Schiphol taxi van Den Haag naar de luchthaven Schiphol is er vanaf  € 80,-
 • Wat kost taxi van Schiphol naar Den Haag?
  • Wij brengen u vanaf Schiphol Airport naar Den Haag vanaf € 80,-
 • Wat kost een taxi van Den Haag naar Amsterdam?
  • Een taxi van Den Haag naar Amsterdam kost circa € 130,-

Meer antwoorden

 • Wat kost taxi van Schiphol naar Den Haag?
  • Wij brengen u vanaf Schiphol Airport naar Den Haag vanaf € 80,-
 • Gelden de tarieven bij Goedkoopnaarschiphol.nl ook ’s nachts?
  • Ja, onze tarieven gelden 24/7, dus dag en nacht 7 dagen in de week.
 • Kan ik er wel van uitgaan dat er echt een taxi komt ?
  • Ja, dat kunt u zeker. Het is voor 100% ons werk en zijn zelf ook taxiondernemers. Veel aanbieders op internet hebben zelf niets met een taxi of taxibedrijf te maken.

Lees de Reviews over Goedkoopnaarschiphol.nl !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Trustpilot, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Voorbeelden van taxivervoer door ons gereden.

8 Personen taxibus naar Schiphol

Museum_Panorama_Mesdag_Den-Haag

8 Personen vanaf omgeving Panorama Mesdag naar Schiphol

Escher in het paleis naar Schiphol

Gezin met 4 kindeen Den Haag omgeving Escher in Het Paleis naar de luchthaven Schiphol.

Museum Catharijneconvent

Een gezin van 5 personen met een taxibus Museum Catharijneconvent naar de luchthaven Schiphol met de nodige bagage. Ook de terugreis hebben wij verzorgd.

Voorbeeld Taxi Den Haag Schiphol

Voor heel Den Haag gebruiken wij vaste tarieven op basis van postcode. De goedkoopste taxi van Den Haag naar Schiphol is vanaf de Oude Middenweg, Den Haag. Dat tarief is er v/a 80 euro. Zou u met een taxi gaan die via de taximeter het tarief laat berekenen, dan zou dat als volgt gaan:

U zou meteen met instappen van de taxi een instaptarief gaan betalen van  € 3,60. Dan betaalt u per kilometer het maximum landelijke taxitarief van  € 2,65 per km.

De afstand van Denm Haag tot de luchthaven Schiphol is ongeveer 38 km. Dat is dan 38 km x € 2,65 is € 100,70.  Dan als laatste zou u ook nog eens € 0,44 per minuut moeten betalen.

Aangezien de reistijd Den Haag Schiphol zo’n 30 minuten is, komt u hiervoor op € 13,20 uit. Alles bij elkaar opgeteld dus € 113,90 !

U bent bij ons in dit geval € 33,90  goedkoper uit voor de zelfde taxirit.

Maximumtarieven taxi (per 1 januari 2023)

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (maximaal 4 passagiers)€ 3,60€ 2,65€ 0,44
Busje (5 tot 8 passagiers)€ 7,33€ 3,34€ 0,49

Stap dus nooit zo maar in een taxi maar bestel voordelig on-line !

Wanneer is een Schiphol taxi naar of van Den Haag handig ?

Er zijn veel verschillende situaties waarin iemand een taxi nodig kan hebben tussen Den Haag en Schiphol. Hier zijn enkele voorbeelden van taxiritten die veel voorkomen:

 1. Zakelijke reizen – Veel mensen reizen vanuit Den Haag naar Schiphol voor zakelijke doeleinden, zoals het bijwonen van vergaderingen, conferenties en zakenreizen. Een taxi is een handige en efficiënte manier om van Den Haag naar Schiphol te reizen, omdat het tijd bespaart en het geeft de mogelijkheid om zich op het werk voor te bereiden terwijl u onderweg bent.
 2. Vakanties – Vakantiegangers reizen vaak van Den Haag naar Schiphol om hun vluchten te halen. Met een taxi hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats op de luchthaven en kunt u ontspannen en genieten van uw vakantie vanaf het moment dat u de taxi instapt.
 3. Familiebezoek – Veel mensen hebben familieleden of vrienden die in het buitenland wonen en reizen van Den Haag naar Schiphol om hen te bezoeken. Met een taxi hoeft u zich geen zorgen te maken over het sjouwen met zware bagage op het openbaar vervoer en kunt u uw reis in alle comfort en stijl beginnen.
 4. Spoedvervoer – Soms kan het nodig zijn om snel van Den Haag naar Schiphol te reizen vanwege een noodgeval, zoals het halen van een last-minute vlucht of het bijwonen van een spoedvergadering. Met een taxi kunt u snel op uw bestemming aankomen zonder de stress van het navigeren door het drukke verkeer.
 5. Groepsreizen – Groepen van verschillende groottes, zoals families en vriendengroepen, kunnen profiteren van het gemak en de betaalbaarheid van een taxi tussen Den Haag en Schiphol. Er zijn verschillende taxiopties beschikbaar voor groepen van verschillende groottes, zodat u altijd een taxi kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Wat is er in Den Haag te doen ?

Als een van de belangrijkste steden in Nederland heeft Den Haag veel hoogtepunten te bieden. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van Den Haag:

 1. Binnenhof: Dit historische complex is het politieke hart van Nederland en herbergt het Nederlandse parlement, de Eerste en Tweede Kamer, evenals het kantoor van de minister-president. Het Binnenhof bestaat uit indrukwekkende gebouwen en binnenplaatsen, en is een belangrijke historische en politieke bezienswaardigheid.
 2. Mauritshuis: Dit beroemde museum is wereldwijd bekend om zijn uitstekende collectie Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw, waaronder werken van meesters zoals Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn en Jan Steen. Het Mauritshuis is gevestigd in een prachtig 17e-eeuws pand en is een must-visit bestemming voor kunstliefhebbers.
 3. Madurodam: Dit unieke themapark is een miniatuurstad die Nederland in het klein weergeeft. Hier kunnen bezoekers iconische gebouwen, landschappen en bezienswaardigheden van Nederland bewonderen op schaal 1:25. Madurodam is zowel educatief als vermakelijk en biedt een unieke kijk op de Nederlandse cultuur en geschiedenis.
 4. Scheveningen: Als een van de bekendste badplaatsen in Nederland is Scheveningen een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals. Met zijn brede zandstrand, levendige boulevard, talloze restaurants, bars en attracties zoals de Pier en SEA LIFE Scheveningen, is Scheveningen een bruisende bestemming aan de Noordzee.
 5. Vredespaleis: Dit iconische gebouw is de thuisbasis van het Internationaal Gerechtshof, het belangrijkste gerechtelijke orgaan van de Verenigde Naties. Het Vredespaleis is een indrukwekkend neorenaissancistisch gebouw en een symbool van vrede en recht. Bezoekers kunnen het Vredespaleis bewonderen vanaf de buitenkant en deelnemen aan rondleidingen om meer te weten te komen over de internationale rechtspraak.
 6. Het strand van Kijkduin: Dit strand ligt ten zuidwesten van Den Haag en is een populair strand voor zowel toeristen als locals. Met zijn rustige en ontspannen sfeer, brede zandstrand en duinen, is Kijkduin een geweldige plek om te ontspannen, te wandelen, te zonnebaden en te genieten van de frisse zeelucht.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten van Den Haag. De stad heeft ook vele andere bezienswaardigheden, parken, musea, winkels, restaurants en cafés om te verkennen en van te genieten.

Overtuigd of nog even rondkijken ?

Heeft u nog vragen over het Schiphol taxi vervoer, kijk dan eerst even op onze antwoorden op veel gestelde vragen, of stuur ons een email. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Bel ons nu 020-2600810 !

Onze openingtijden zijn voor de centrale van 08:00 uur t/m 23:00 uur en daarbuiten krijgt u altijd een chauffeur aan de telefoon die van de taxiritten af weet.

Adres Amsterdam Luchthaven Schiphol

IATA: AMS | ICAO: EHAM
Adres: Evert van de Beekstraat 202
Postcode: 1118 CP
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederland
Alias: Amsterdam Airport

Bereken de route naar de aankomstpassage op Schiphol waar veel taxichauffeurs de klanten brengen en weer ophalen.

Handige links Schiphol:

Meer informatie vindt je hier:

De route naar Den Haag

Zelf de route berekenen naar Den Haag om de tijd voor het vervoer naar Schiphol te bekijken ? Klik hier voor de route naar Den Haag.