Bij Goedkoopnaarschiphol.nl vindt u alles voor een Schiphol taxi.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren tot de avond van vertrek.

  • Taxi en taxibussen
  • Vaste en scherpe tarieven
  • Geen nacht en weekend toeslagen
  • Gratis annuleren tot avond voor vertrek

Lees onze reviews en alles over een taxi naar Schiphol.

Alles voor een taxi Haarlem Schiphol.

Telefoon: 020-2600810 Landelijk vervoer

Wat kost een taxi Haarlem Schiphol ?

Ook voor Aerdenhout en Heemstede is er de Schipholtaxi

Wat een taxi vanaf Haarlem naar de luchthaven Amsterdam Schiphol kost ligt aan de afstand. Het is ongeveer 20,4 km en de laagtse prijs is  € 48,- met een personenwagen. Vanuit Haarlem naar Schiphol ben je binnen 20 minuten op de luchthaven.

Schiphol taxi Haarlem

Goed en veilig taxivervoer. Taxiservice zoals het hoort te zijn !

Een Schiphol taxi vanuit Haarlem. Zoekt u een peronenwagen of een taxibus naar Schiphol. Bij Goedkoop naar Schiphol kan het altijd voor een vast en laag tarief.

Ga je op vakantie en reis je via Schiphol dan is een taxi vanaf Haarlem naar Schiphol een uitkomt. Bij ons heb je altijd een goedkope taxi of taxibus voor een vast tarief.

Onze Reviews, wat zeggen anderen over ons ?

Ook Goedkoopnaarschiphol.nl ontvangt reviews.

Reviews van onze Schiphol service

Kijk ze gerust even door. Het team van Goedkoopnaarschiphol.nl doet er alles aan om het u naar de zin te maken.

Zowel onze particulieren als zakelijke klant zijn beide even belangrijk voor ons. Wij blijven onze dienstverlening verbeteren!

Haarlem is een historische stad gelegen in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het is een van de oudste steden van het land, met stadsrechten die teruggaan tot 1245, verleend door graaf Willem II van Holland. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke weetjes over Haarlem:

  1. Teylers Museum: Gevestigd in Haarlem, dit is het oudste museum van Nederland. Opgericht in 1778, het biedt een indrukwekkende collectie van kunst, natuurhistorie en wetenschappelijke instrumenten.
  2. Janskerk: De Grote of Sint-Bavokerk, vaak de Grote Kerk genoemd, domineert het stadscentrum. Deze gotische kerk huisvest het beroemde Müller-orgel.
  3. Bloemen Corso: Haarlem, bekend om zijn bloemen, organiseert elk jaar in april een bloemencorso. Dit is een parade van praalwagens die rijkelijk zijn versierd met bloemen en die van Noordwijk naar Haarlem trekken.
  4. Stripdagen Haarlem: Elke twee jaar wordt in Haarlem een van de grootste stripfestivals van Nederland gehouden, de Stripdagen Haarlem.
  5. Geschiedenis: De stad heeft een rijke historie en is al eeuwenlang een centrum van cultuur en handel in Nederland.

Haarlem heeft een oppervlakte van ongeveer 32,09 km² en telde rond 2022 circa 160.000 inwoners. Echter, dit aantal kan sindsdien veranderd zijn. De postcodes van Haarlem beginnen over het algemeen met “20”, zoals 2011, 2012, 2013, enzovoort, en lopen door tot ongeveer 2037. Elk specifiek gebied of wijk in Haarlem zal een specifieke postcode hebben binnen die reeks.

Echt de goedkoopste taxi Haarlem Schiphol v/a € 48,-. Reserveren kan online 24/7. Echt het goedkoopste taxibedrijf voor Haarlem en Aerdenhout ! Bespaar ook geld en boek je Schipholtaxi online.

error: Content is protected !!