Wat zijn de beste reistassen voor mannen?

Reizen ziet er tegenwoordig anders uit dan vóór 2020, maar dat betekent niet dat het volledig tot stilstand is gekomen. Mensen willen in ieder geval meer dan ooit eropuit om op ontdekkingstocht te gaan, vooral nadat ze zoveel tijd (voor het grootste deel) aan de grond hebben doorgebracht. Als je een van de mensen bent die zich voorbereidt om te reizen, of het nu een vlucht, een roadtrip of iets anders is dat je in je agenda hebt gepland, dan wil je ongetwijfeld de beste reistassen om je heen en terug te brengen. In dit artikel noemen we dan ook de beste tassen voor mannelijke reisliefhebbers!

suitcase

Travelpro Maxlite 5 Soft-sided Suitcase

Misschien heb je geen harde koffer nodig. In dat geval wil je de beste optie met zachte zijkanten die je kunt vinden. Deze uitbreidbare optie van Travelpro is niet alleen betaalbaar, maar heeft alles wat je nodig hebt in een koffer, inclusief twee buitenvakken voor extra organisatie en een accessoirevak aan de zijkant dat kan worden gebruikt voor je oplader. Deze koffer meenemen op reis samen met je fanny pack raden we zeker aan!

Tumi Alpha Brief Pack

Dit is zeker niet je basisschoolrugzak en het is ook niet de tas die je als tote bag gebruikt. Het heeft een speciale ruimte voor een 15-inch laptop, een gewatteerd tabletvak en twee zijvakken met rits (waarvan één met een waterbestendige voering). En de duurzaamheid en functionaliteit maken de prijs echt de moeite waard. Plus, hij kan de plaats innemen van kleinere, opbergbare bagage of plunjezakken. En als je een handbagage meeneemt, glijdt hij zo over het handvat.

Monos Carry-On Pro Plus

Gemakkelijke toegang tot je reisdocumenten is een absolute must, hoe je ook reist of waarheen, vooral wanneer je bij de gate op je vlucht wacht. Gelukkig heeft deze optie een voorvak dat bijna net zo groot is als de voorkant van de koffer. En daarbinnen vind je binnenzakken met ritssluiting voor kleinere items zoals opladers, telefoons, paspoorten en meer. Al je documentatie kun je dus in dit vakje opbergen. De rest van de koffer biedt dan plaats aan al je kleding en andere benodigdheden!

Paravel Aviator

Deze hardshell koffer is zonder twijfel klein maar machtig en daardoor geschikt als weekendtas dames. De buitenlaag, die is gemaakt van gerecycled polycarbonaat, is stevig, waardoor het een optie is om door bijna alles heen te komen. Aan de binnenkant is het verrassend ruim (zelfs met de binnenzakken). Ten slotte laten de 360-wielen deze tas soepel over de grond bewegen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het slepen van je spullen door het vliegveld.

Yeti Crossroads

Als je denkt dat de koelers van Yeti goed zijn, wacht dan tot je de bagage van het merk uitprobeert. De Crossroads-collectie van het merk brengt dezelfde stoere en ruige aantrekkingskracht van het merk Yeti die je kent en waar je van houdt, terwijl het ook een doordacht ontwerp heeft, wat resulteert in een ruim hoofdcompartiment, een opbergvak en compressieriemen.

Related : Reistassen of koffers mee op vakantie, neem eens een Schiphol taxi voor al je bagage.

 

© 2004 - 2021 Copyright - Goedkoopnaarschiphol.nl