Zakelijk Taxi Vervoer, Schipholtaxi en meer!

Ook voor het zakelijk vervoer zit u bij ons aan het juiste adres. Hoewel Schipholvervoer onze core business is, zijn wij u graag van dienst met andere zakelijke taxiritten. Of u nu het personeel wilt laten vervoeren met onze standaard taxiservice of dat er directievervoer, VIP of ander businessvervoer nodig is, wij zijn u graag van dienst. Wilt u meteen informatie aanvragen dan kan dat hier of bel ons voor meer informatie: 020-2600810.

Zakelijk Vervoer per taxi, VIP of Limo

Voor de meeste bedrijven is een standaard nette wagen voldoende. Toch komt het voor dat er bijvoorbeeld belangrijke gasten overkomen uit het buitenland en u zich als bedrijf goed wilt presenteren. Echt zakelijk vervoer is dan de oplossing. Bij ons kunt u een Mercedes E-Klasse inzetten of zelf een Mercedes S-Klasse. Vanzelfsprekend hoort hier een chauffeur in kostuum bij die Engels spreekt. Bent u op zoek naar een ander merk voor het vervoer, zoals BMW of Audi, vraag het ons gerust, de kans is groot dat wij aan uw verzoek gehoor kunnen geven.

Directie vervoer, tijdbesparend vervoer, kosten baten

taxi-mercedes_S-klasseMeestal is er sprake van een drukke agenda, meetings, vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Zakelijk vervoer biedt uitkomst om onderweg nog even snel de laatste agendapunten door te nemen of nog even de presentatie op de laptop door te nemen. U stapt voor de deur uit de taxi dus geen gedoe met parkeren. Bent u weer klaar om te vertrekken dan staat de chauffeur weer klaar om u naar de volgende bestemming te vervoeren.

Vraag ons wat u wilt

Heeft u een speciaal verzoek dan horen wij het graag, wij helpen u graag met vervoer op maat. Voorkomende diensten voor het zakelijk taxi vervoer zijn Pick-up service op Schiphol, maar ook voor uw gasten hebben wij een flesje water klaar in de taxi. Wij willen u graag helpen uw klant tevreden te stellen. Wij begrijpen dat het voor bedrijven van groot belang is dat er een adequate en representatieve chauffeur tot beschikking staat met een representatieve auto. Met het arriveren van gasten op Schiphol, is de taxichauffeur vaak het eerste waarmee de klant te maken heeft. Wij begrijpen dat de eerste indruk van groot belang is. Zakelijk vervoer heeft bij ons de hoogste prioriteit!

Concurrerende taxitarieven ook zakelijk!

Ook de zakelijke markt kan als de route van te voren vast staat voor een vast concurrerend tarief rijden. Geen verassingen meer achteraf. Buiten onze vriendelijke tarieven voor de is de service natuurlijk het belangrijkst en van hoog niveau. Bij ons het het plaatje voor het zakelijk vervoer compleet, hoge service, representatief vervoer tegen een scherp tarief.

Groepen en congres vervoer

Ook grotere groepen kunnen wij op hoog niveau vervoeren. Onze taxibussen zijn van alle luxe voorzien en kunnen 8 passagiers vervoeren. Deze taxibussen zijn prima voor het zakelijk vervoer inzetbaar.  Voor aankomende vluchten op Schiphol waarvan de gasten bijvoorbeeld naar een congres vervoerd dienen te worden zijn onze luxe taxibussen uitermate geschikt. Moet er een bepaalde route worden gereden met een aantal personen, dan is deze vorm van transport ideaal. Iedereen heeft voldoende ruimte, en het werken met een laptop is geen enkel probleem.

Schipholvervoer

Vervoer naar Schiphol voeren wij regelmatig uit op een zakelijk niveau. De gasten bij de gate laten opwachten is een mogelijkheid, toch adviseren wij de Meetingpoint in de centrale hal. Het komt namelijk op Schiphol vaak voor dat de mensen uit een andere aankomsthal komen dan door Schiphol wordt aangegeven. Om te voorkomen dat uw gasten niemand aantreffen en de weg kwijt raken, kunnen ze beter de bordjes volgen naar de Meetingpoint. De chauffeur zal ze daarna meteen naar hun bestemming vervoeren.

Chauffeursdiensten zijn bij ons ook mogelijk

Zakelijk kunt u ook voor chauffeursdiensten bij ons terecht, wij hebben de beschikking over een aantal zeer ervaren en uiterst bekwame chauffeurs, waaronder enkele ook met een speciale opleiding voor directiechauffeur. Chauffeursdiensten worden vaak zakelijk gebruikt, voor als de bestuurder van de auto opeens toch wat gaat drinken en niet zelf meer mag rijden. Het voordeel is dat er veilig in eigen auto naar huis wordt gereden, en de auto de volgende dag meteen weer beschikbaar is.

Bedrijven rijden op rekening

Natuurlijk wilt u als bedrijf niet dat u gasten de taxiservice gaan betalen. Standaard kunt u bij ons op rekening rijden, of per creditcard betalen.

Voordelen zakelijk taxivervoer:

  1. Zakelijk vervoer betekend ontspannen reizen
  2. Geen parkeer problemen
  3. Chauffeur staat altijd op tijd klaar
  4. Representatief vervoer, luxe stijlvolle auto
  5. Onbezorgd een drankje kunnen drinken
  6. Uw gasten worden stijlvol en met luxe vervoerd
  7. Betalen achteraf op rekening
  8. Extra services zoals opwachten op Schiphol
  9. Zakelijk groepsvervoer met nette taxibussen
  10. Buiten Amsterdam, komen wij voorrijden in heel Nederland

Conclusie, Zakelijk Vervoer

Als er echt zakelijk vervoer nodig is, dan kunnen wij u daarmee prima van dienst zijn. A-klasse vervoersmiddelen tegen een scherp tarief. Buiten het gangbare merk zoals Mercedes kunt u op aanvraag ook een verzoek voor andere merken indienen. De kans is groot dat wij u daarmee van dienst kunnen zijn.

Handige relevante links:

Diverse relevante links:

 Goedkoop naar Schiphol, meer dan een Schipholtaxi!

Centraliste-taxicentrale

Bel voor vragen

020-2600810

Vaste tarieven 24/7

Taxi’s en Taxibussen

Altijd gratis annuleren *

Contant, Pin, Creditcard, Ideal

Boek tot avond voor vertrek

Standaard en Business vervoer

Wanneer bestellen ?

Een aankomst op Schiphol

Hoe kunt u betalen

vliegtuig-schiphol

>>Engels<<

>>Duits<<

mercedes-taxibus

” Particulier en zakelijk voordelig taxivervoer! “

Snelweg-naar -schiphol

” Privé Schipholtaxi, maar wel voor een vaste lage prijs! “

error: Content is protected !!