Taxi naar Brussel, Goed en Goedkoop

Brussel, Taxi vervoer zoals het moet zijn!.

Natuurlijk rijden wij u naar of van Brussel, of zoals de Belgen zeggen Bruxelles. Voor onze prijzen kunt u het beste even een email naar ons sturen. Als u even de plaats en straat doorgeeft kunnen wij u een offerte geven. Deze prijzen zijn net zo scherp als een Schipholtaxi.

Tarieven vanaf Schiphol en Amsterdam

Brussel

Voor een taxi rit vanaf Schiphol naar Brussel rekenen wij 251 euro voor een enkele reis. Vertrekt u vanaf Amsterdam dan zijn de kosten 281 euro enkele reis. Deze prijzen zijn voor een personenwagen. Prijzen taxibussen zijn op aanvraag. De reistijd zonder file is ongeveer 2 uur.

Tarieven

Het taxi tarief wat wij gebruiken is concurrerend voor het taxivervoer. Vanaf 4 personen in een taxibusje zijn wij vaak goedkoper dan een deel taxi! Voor een rit naar Brussel bestaat er geen deeltaxi maar als u voor taxivervoer in Nederland vergelijkt is dat zeker waar! Onze taxitarieven staan van te voren vast, dus u weet van te voren wat de kosten zullen zijn.

Ook de zakelijke klant

Voor het zakelijke vervoer is het vervoer wat wij bieden ook uitstekend geschikt om heen en weer naar deze zakenstad te reizen. Buiten de voordelige vaste prijs, kunnen bedrijven ook op rekening rijden. Heeft u zakelijk een taxibusje nodig dan bieden wij u de keus tussen Mercedes, Chrysler, Voyager, Opel en BMW compleet met alle luxe. veel buitenlandse mensen boeken bij ons hun “Airport taxi service” voor hun rit naar deze stad. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan per E-mail of bel ons even op.

Met onze Taxi Service maak u een goede keus!