Taxi Amsterdam Schiphol, Goedkope Schipholtaxi

 • Goedkope Taxi van Amsterdam naar Schiphol.

  Wij bieden u natuurlijk ook Schipholtaxi vervoer voor Amsterdam aan. Wij komen oorspronkelijk uit de hoofdstad en hebben inmiddels zo’n 20 jaar ervaring met het taxivervoer. Voor uw vervoer naar de luchthaven of een taxi vanaf Amsterdam naar een andere plaats bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen voor een nette taxi met chauffeur, die service verleend en de weg natuurlijk in deze mooie stad goed weet te vinden. Ook hanteren wij vaste tarieven voor het luchthavenvervoer, maar ook met ander taxivervoer. De woorden “Schipholtaxi Amsterdam” zijn ons dan ook als geen ander bekend, en wij kunnen u de juiste taxiservice bieden.

  AmsterdamPersonenwagens en Taxi busjes, de keuze is ruim.

  Wij bieden diverse vormen van taxivervoer aan. Zowel voor de Schipholtaxi als voor uw taxi in Amsterdam kunt een keuze maken uit een standaard auto of een van de taxibusjes omdat u met meerdere personen en/of veel bagage een taxibusje naar bijvoorbeeld Schiphol wilt, of een ander adres. Onze taxibussen worden ook vaak ingezet om een avondje te gaan stappen en u onbezorgd een glaasje wilt drinken. Wij bieden de keuze uit 6 persoons en 8 persoons taxibusjes. Met onze service zijn wij ook in de hoofdstad een betrouwbare vervoerder voor een vaste lage prijs. Voor goedkope vervoer naar of van de luchthaven met een personenauto of een taxibus bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk vervoeren wij u ook naar alle andere luchthavens en bestemmingen.

 • Privé Schipholtaxi van Amsterdam

  Vast laag tarief


  • Nette taxi met chauffeur
  • 24/7 vast lage tarieven
  • Meer dan 25 jaar ervaring

  v/a € 25,-

  Bereken uw Taxi

Taxi tarieven vanuit Amsterdam

Onze taxitarieven zijn zeer concurrerend voor taxivervoer. Ondanks dat wij geen deeltaxi bieden, zijn wij vanaf 4 personen in een taxibusje met ons taxivervoer vaak goedkoper! Of u nu een Schipholtaxi nodig heeft of een taxi voor een avondje stappen de prijs staat bij ons van te voren al vast.  Ook voor lokaal zakelijk personenvervoer kunt u bij ons terecht, waarbij u kunt denken aan ritten met taxibussen naar en van congressen .

Voor het zakelijke vervoer is onze taxiservice ook uitstekend geregeld. Wij bieden de mogelijkheid om u per luxe Taxi naar of van Schiphol te brengen tegen een voordelige vaste prijs. Ook Taxibusjes kunnen zakelijk worden ingezet, de bussen variëren van de merken Mercedes, Opel en Chrysler Voyager compleet met alle luxe. Ook vele buitenlandse gasten boeken bij ons hun “Airport taxi service”. Buiten onze Schipholtaxi diensten, bieden wij u de mogelijkheid om het vervoer per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor u die toch liever persoonlijk contact hebben met een centralist(e).


Onze Taxi Service

 • Meer dan 25 jaar Schipholtaxi ervaring Amsterdam!

  Met meer dan 25 jaar ervaring met de Schipholtaxi vanuit Amsterdam!
 • Juiste verhouding Prijs/Kwaliteit

  Goedkope taxi van Amsterdam naar Schiphol, vaste laag tarief!
 • Schipholtaxi Amsterdam, speciale tarieven!

  Goedkope taxi naar Schiphol, vanuit Amsterdam vaste tarieven!

3 Voorbeelden taxitarieven Schiphol

Schipholtaxi Tarief v/a stadsgrens Schipholtaxi Tarief v/a stadsgrens
Slotermeer € 28,- IJburg € 38,-
Amsterdam-Centrum € 34,- Osdorp € 25,-
Amsterdam-West € 33,- Amsterdam-Zuid € 30,-
Westerpark € 28,- De Baarsjes € 28,-
Geuzenveld € 28,- Buitenveldert € 28,-
Bos&Lommer € 28,- Amsterdam Oost € 37,-
Spaarndammerbuurt € 33,- Watergraafsmeer € 38,-
Westpoort € 38,- Java Eilanden € 40,-
Amsterdam Sloten € 25,- Amsterdam-Zuid Oost € 40,-
Slotervaart € 28,- Amsterdam-Noord € 42,-