Schiphol, met de taxi of parkeren en meer

Aankomst en vertrektijden voor Schiphol

Het is natuurlijk altijd makkelijk even uw aankomst of vertrektijd voor vluchten op de luchthaven Schiphol na te kijken. Wij zelf als Goedkoopnaarschiphol.NL gebruiken dit in combinatie met de App op de telefoons in de taxi. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw Schipholtaxi al klaarstaat als uw vlucht is geland. Voor vertrekkende vluchten is het zeker de moeite waard om even te kijken hoe uw vlucht op Schiphol ervoor staat. Er is op Schiphol wel veel te doen, maar lang wachten is nooit leuk.

Naar Schiphol, taxi of parkeren

Parkeren bij Schiphol zelf is vaak een dure optie, maar parkeren bij één van de parkeerplaatsen in de buurt  is een zeer interessante optie als u de auto enkele dagen wilt parkeren. Parkeren Schiphol vraagt namelijk de hoofdprijs, terwijl de concurrerende bedrijven vele malen goedkoper zijn. Hierdoor is het voor u als consument veel interessanter om te parkeren. Het grote voordeel is dat er tegenwoordig erg veel bedrijven zijn, waardoor je enorm veel keuze hebt en de parkeertarieven erg voordelig zijn. Over het algemeen zijn de websites die Schipholparking aanbieden stukken goedkoper dan de luchthaven zelf. Wilt u meer weten over de tarieven zoek dan op internet op Schipholparkeren.

Schiphol, zelf mensen wegbrengen & ophalen

Geen taxi naar Schiphol maar gewoon zelf wegbrengen en ophalen. Het is nog mogelijk om mensen buiten snel in de auto te laten stappen, maar pas op. Op de aangegeven rijbaan beneden op Schiphol-plaza waar de mensen vanuit de aankomsthal naar buiten lopen, mag men even stoppen om mensen in of uit te laten stappen. Echter let goed op de borden want er geldt een parkeerverbod, en de tijd dat u er mag staan is minder dan 10 minuten.

Passagiers binnen wegbrengen of ophalen op Schiphol

Schiphol vertrekhalGelukkig zijn er parkeergarages genoeg. Als u richting aankomsthal rijdt dan komt men de “Schiphol Short Parking tegen”. Deze garage heeft een minuut of tien vrij parkeren en daarna betaalt u het ter plaatse geldende tarief. Deze garage is dus uitermate geschikt om snel even iemand op te halen. Als u in de navigatie “Aankomstpassage Schiphol”, ingeeft, dan komt u voor de ingang uit.

Wilt u alle tijd nemen om bijvoorbeeld familie weg te brengen en uit te zwaaien, of na een lange reis weer te verwelkomen bij de aankomsthal, dan kunt u beter de auto in Schiphol Parking voor kort parkeren neerzetten. Gewoon de borden “Parkeren” volgen en de rest vindt u vanzelf.

Winkelen op Schiphol

Als u toch op Schiphol bent en nog even tijd over heeft, dan zijn er enorm veel soorten winkels en eetgelegenheden te vinden. De winkels variëren van kleding, mobiele telefoons, camera’s tot de lekkerste chocolaatjes.  De keuze is er dus ruim, maar let wel op, de tarieven liggen hoger dan dat u in uw woonplaats naar de winkels gaat.