Schipholtaxi Goedkoop Taxi Vervoer naar Schiphol

 

Schipholtaxi, alles voor de taxi naar Schiphol

Hier kunt u meteen met uw volledige postcode het tarief voor een Schipholtaxi berekenen. Verder kunt u op deze pagina alles vinden over onze taxiservice. U kunt gemakkelijk uw onderwerp, gerelateerd aan de Schipholtaxi opzoeken en alle informatie rustig doornemen. Wij proberen u zoveel mogelijk informatie te verstekken, variërend van hoe bestelt u een Schipholtaxi, informatie over Schiphol, tot antwoorden op veel gestelde vragen over onze taxi service. Aan het bestellen van een Schipholtaxi zitten bij ons geen risico’s voor u. Een eenmaal bestelde taxi kunt u zonder meer kosteloos annuleren, mits het 24 uur voor aanvang taxirit is.

Schipholtaxi Tarieven, nette standaard Taxi, lage kosten.

Bereken hier uw Schipholtaxi Tarief

Schiphol is de standaard locatie, geef dus postcode op bv Huis of Hotel! 

Al onze Schiphol tarieven zijn gebaseerd op standaard privé taxi vervoer, wat inhoudt dat u een nette wagen en chauffeur ter beschikking heeft, voor de rit naar of van Schiphol. Deze taxi’s variëren in merk, zoals de nieuwe Kia Sportage, Chrysler Grande Voyager, Opel etc. De meeste Schipholtaxi’s zijn uitgerust met een luxe pakket, zodat u ontspannen en luxe naar Schiphol wordt vervoerd. Wilt u een stapje hoger, dan kunnen wij Mercedes E-Klasse en S-Klasse maar ook BMW 5 en 7 Serie aanbieden. Deze tarieven kunt u op aanvraag bij ons opvragen.

schipholEen taxi naar Schiphol bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan. Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor een Schipholtaxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week! Een taxi die u bijvoorbeeld aantreft op een taxistandplaats is een stuk duurder. U moet dan maar afwachten wat er aan het einde van de rit naar Schiphol op de meter staat, en moet er niet aan denken dat u in een file komt, want dan betaalt u ook nog eens wachtgeld.

Even over ons, wie zijn wij eigenlijk?

De mensen achter www.goedkoopnaarschiphol.nl zitten al ruim 26 jaar in het vak en doen hun best om alles voor u goed te laten verlopen. Omdat de klant bij ons centraal staat, doen wij ons uiterste best om het de klanten naar de zin te maken. Wij bieden verschillende soorten Schipholtaxi’s aan om zoveel vervoersbehoeftes te kunnen voldoen. Goedkoopnaarschiphol.nl heeft taxi’s in eigen beheer en heeft zelf alle benodigde vergunningen om legaal taxivervoer te kunnen uitoefenen.

Speciaal voor onze buitenlandse gasten

Speciaal voor de buitenlandse gasten hebben wij nu ook de website vertaald naar Cheap taxi Amsterdam Airport Dus voortaan kunnen zowel de toerist als de zakenman ons nog beter vinden! Gezien de problemen op Schiphol met rondselaars en de buitengewoon hoge taxitarieven die er gerekend worden, is dit zeker een uitkomst.

Gemiddeld een 8,9

Een 8,9 is het cijfer dat wij van onze klanten krijgen, gebaseerd op 783 beoordelingen. Wij als Goedkoop naar Schiphol proberen alles er aan te doen om het u naar de zin te maken. Zowel onze particulieren als zakelijke klant zijn beide even belangrijk voor ons. Wij blijven onze dienstverlening verbeteren!

 

Schipholtaxi service inhoudsopgave

Vindt hier alle informatie over onze Schipholtaxi service

  1. De kosten en het bestellen van een Schipholtaxi
  2. Taxi vervoer van standaard tot limo naar Schiphol
  3. Diverse taxi diensten zoals opwachten op Schiphol
  4. Naar en vanaf welke plaatsen rijdt de Schipholtaxi
  5. Antwoorden op veel vragen
  6. Aanvullende informatie over Schiphol

1 De kosten en het bestellen van een Schipholtaxi

1.1 Schipholtaxi tarieven

De tarieven voor vervoer naar of van Schiphol kunt u bovenaan deze pagina berekenen, door middel van uw postcode in te voeren. Vul simpel uw postcode in, het vervoermiddel en geeft het aantal personen op die mee reizen naar Schiphol. Onze taxi tarieven voor een Schipholtaxi staan vast en gelden 24 uur per dag 7 dagen in de week. Wij bieden u lagere tarieven aan dan reguliere taxibedrijven. Een Schipholtaxi is er al v/a € 30,00. Hoe verder u met ons reist hoe lager het tarief per gereden kilometer ligt.

1.2 Hoe kunt u afrekenen

Als u een retourrit heeft besteld rekent u per rit af met de taxichauffeur. Een enkele reis rekent u gewoon af bij aankomst op de bestemming. Afrekenen kan contant, per creditcard of vooruit betaling per bank. Bedrijven kunnen bij ons op rekening rijden.

1.3 Hoe bestelt u een Schipholtaxi

Het bestellen naar of van de luchthaven Schiphol is in principe heel simpel. Bovenaan deze pagina, vult u allereerst uw postcode in, dus de postcode waar vandaan de taxi vertrekt zoals huis, hotel congres centrum etc. Mocht u een taxi vanaf Schiphol naar een adres nodig hebben dan vult u ook daar gewoon dezelfde postcode in van u huis, hotel etc. Of u nu naar of vanaf Schiphol vervoer nodig heeft, in ons systeem is de locatie Schiphol een vast gegeven. Vervolgens vult u het aantal personen in en klikt op bereken.

1.4 Schipholtaxi naar Schiphol

Als u bij ons Schipholvervoer naar de luchthaven bestelt kunt u zelf beslissen hoe laat u wilt worden opgehaald door de taxi. Tijdens het bestellen op de website kunt u eenvoudig de vertrektijd van huis ingeven. Als u een Europese vlucht heeft moet u rekening houden dat de luchtvaartmaatschappijen graag willen dat u twee uur van te voren op Schiphol aanwezig bent. Vliegt u internationaal zoals America, dan staat er drie uur voor. Tel hierbij de reistijd op en houdt rekening met eventuele files onderweg. Mocht u wel de Schipholtaxi alvast bij ons willen bestellen terwijl u nog geen ticket heeft, dat kunt u even een fictieve tijd invullen, en ons later even de juiste tijd doorgeven.

1.5 Taxi vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport

Als u met uw vlucht op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport aankomt en u wilt graag een Schipholtaxi naar uw bestemming bestellen, dan hebben wij alle gegevens van de vlucht nodig, zoals aankomst data en tijd en het juiste vluchtnummer. Let u goed op dat u de juiste gegevens aan ons doorgeeft. Het komt namelijk voor dat mensen de vertrekdatum doorgeven op bijvoorbeeld 5 oktober om 23:00 uur terwijl ze op Schiphol aankomen op 6 oktober om 04:00 uur. Het is dus erg belangrijk dat de gegevens juist verstrekt worden. Een andere vaak voorkomende fout is dat het vluchtnummer van de heenreis wordt doorgegeven i.p.v. de terugreis. Met een aankomt op Schiphol wordt u ongeveer 15 minuten na landing door onze taxichauffeur gebeld om met u af te spreken. U heeft meteen zijn nummer en belt hem terug na alle bagage te hebben verzameld. Onze chauffeur zal u na het opwachten meteen naar de bestemming vervoeren.

Tips: Er zijn verschillende aanbieders van Schipholtaxi’s. Mensen gaan dan ook rond kijken waar ze het voordeligste een taxi naar Schiphol kunnen bestellen. Wij zeggen kijk gerust rond en vergelijk. Let wel goed op de service, zoals de soorten auto’s en de stiptheid. U wilt toch wel op tijd op Schiphol aankomen om u vlucht te halen. Wij behoeden u voor een website zoals Tinker, waar helaas veel mensen hun geld mee zijn verloren. Als u een Schipholtaxi bij ons zou bestellen kunt u er elk geval ook zeker van zijn dat dit goed en volgens afspraak uitgevoerd gaat worden. Kijkt u nog verder rond let er dan wel op dat het een privé taxi is en niet langs meerdere adressen rijdt.

Tip: Op zoek naar een taxibedrijf wat ook lokaal vervoer aanbied. Bij ons kunt u ook zelfs tarieven voor stadsritten binnen Amsterdam opvragen. Buiten het Schipholvervoer vervoeren wij u ook voor vaste tarieven naar andere plaatsen. Kijk en vergelijk de taxitarieven en doe u voordeel!

1.6 Retour vervoer reserveren

Bestelt u een Schipholtaxi voor een retourrit dan bent u meestal ook nog eens voordeliger uit dan met een enkele reis. U kunt tijdens het bestellen op ons formulier alle gegevens kwijt zoals naam, adres en vluchtnummers. Voor alle verder informatie verwijzen wij naar 1.4 en 1.5.

2 Taxi vervoer van standaard tot limo naar Schiphol

Taxi2.1 Onze standaard Taxi service

Onze standaard Schipholtaxi service bestaat natuurlijk uit nette taxi’s en chauffeurs. Onze auto’s die wij voor onze Schipholtaxi service inzetten variëren in merken, zoals Opel, Kia, Chrysler Voyager etc. Bijna alle auto’s zijn al voorzien van een luxere uitvoering dan standaard en hebben airco. Chauffeurs zijn vaak gekleed in pak, maar kunnen ook casueel gekleed zijn. Kortom u krijgt gewoon een nette wagen met chauffeur.

2.2 VIP Service

Wilt u toch een stapje hoger dan de standaard service omdat u bijvoorbeeld graag zakelijk vervoer wenst, dan kunnen wij ook op aanvraag verschillende type’s Mercedes, BMW, Audi etc. voor u inzetten. Uiteraard zijn de bijbehorende taxichauffeurs netjes gekleed in kostuum met stropdas, praten Engels en de taxi’s zijn in onberispelijke staat. Lees hier meer over ons zakelijk taxivervoer

2.3 Limo Taxi Service

Onze limoservice bestaat uit een Mercedes S-Klasse met Engels sprekende chauffeur. Deze limo is uitermate geschikt voor het vervoeren van belangrijke gasten zoals directieleden, artiesten die met een limo Schipholtaxi vervoerd moeten worden, maar deze limotaxi kan natuurlijk ook goed worden ingezet op een bruiloft.

2.4 Taxibussen tot acht personen

Als Schipholtaxi kunt u natuurlijk ook een taxibus nodig hebben. Buiten onze mpv’s hebben wij de zes en acht persoons taxibussen. Gaat u op vakantie en neemt u de nodige koffers mee, dan zijn dit soort Schipholtaxi’s een uitkomst. In de zes persoons taxibussen passen zes passagiers en zes koffers plus handbagage. Voor de acht persoons Schipholtaxi geldt hetzelfde maar dan voor acht personen. Heeft u meer ruimte nodig in de taxi, dan kunt u op aanvraag een verlengde taxibus aanvragen. Ook voor het zakelijk Schipholtaxi vervoer zijn deze taxibussen prima inzetbaar. Op aanvraag kunt u ook een VIP bus aanvragen, welke voorzien is van donkere ramen, leren bekleding enz. Prima taxibus dus voor zakelijk taxivervoer.

3 Diverse taxi diensten zoals opwachten op Schiphol

3.1 Onze Schipholtaxi Standaard Pick-Up Service

Standaard bellen wij de mensen ongeveer 15 minuten na landing op Schiphol om door te geven waar de taxi staat. Na het verzamelen van de bagage kunnen de klanten dan de taxichauffeur terugbellen en elkaar tegemoet lopen.

Schipholtaxi-meetingpoint-pickup-service3.2 Schipholtaxi Meetingpoint Pick-Up Service

Een extra service is het laten opwachten van uw gasten, binnen op Schiphol bij de meetingpoint of de gate. Er gaat dan een taxichauffeur staan met een naambordje om de gasten op te wachten. Wij adviseren het opwachten bij de meetingpoint omdat de aangegeven gate (aankomsthal) op Schiphol vaak niet klopt. Op het aankomstscherm staat dan bijvoorbeeld aankomst hal 2 en dan komen de mensen vaak uit hal 1. Om het mislopen dus te voorkomen adviseren wij dus de meetingpoint en willen wij graag een telefoonnummer van de klant hebben. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij 20 euro. U kunt dit simpel aanvragen of het tijdens het bestellen op de website, het bij de opmerkingen even te vermelden.

3.3 Groepsvervoer per taxi, congressen etc.

Heeft u Schipholtaxi vervoer nodig voor meerdere mensen tegelijk, dan kunnen wij dat prima voor u regelen. Regelmatig wachten en begeleiden wij mensen op Schiphol naar onze Schipholtaxi service. Op onze planning worden in overleg met u de verschillende aankomende vluchten gecombineerd voor zoveel mogelijk economisch vervoer in een Schipholtaxi of taxibus. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende bestemmingen te combineren. Op de afdeling planning worden de routes van te voren zo goed mogelijk in kaart gebracht, zodat er zo min mogelijk kilometers moet worden gereden. Uiteraard is het voor het taxivervoer naar Schiphol ook mogelijk ritten te combineren. Heeft u bijzondere wensen, vraag het ons, en wij gaan kijken of het mogelijk is het te realiseren.

3.4 Op rekening rijden (bedrijven)

Voor bedrijven is het bij ons mogelijk om het Schipholtaxi vervoer op rekening te laten uitvoeren. Wij begrijpen dat het gezien de administratie veel makkelijker is, plus dat bedrijven vaak voor hun klanten de Schipholtaxi willen vergoeden.

4 Naar en vanaf welke plaatsen rijdt de Schipholtaxi

4.1 Welke plaatsen rijden wij

Onze Schipholtaxi service betreft heel Nederland en wij hanteren daarvoor vaste Schipholtaxi tarieven. Duitsland, België en de verder landen zijn specifiek op aanvraag. Wij vervoeren u dus in principe naar en van elke locatie in Nederland en daarbuiten. Kijk hier voor een overzicht per woonplaats voor extra informatie.

4.2 Schipholtaxi Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Almere

Wij rijden overal in Nederland maar wij hebben toch een stukje uitgelicht. Een Schipholtaxi van of naar Amsterdam is wel het meest voorkomende aanvraag. Amsterdam is natuurlijk als hoofdstad een drukke stad, zowel zakelijk als voor het toerisme. Een Schipholtaxi vanaf Amsterdam is er al vanaf 25 euro, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Kijk op Schipholtaxi Amsterdam voor meer informatie over onze service voor Amsterdam. Utrecht ligt centraal in Nederland en is voor de Schipholtaxi natuurlijk een veel voorkomende bestemming voor zakelijke taxiritten. Voor meer informatie kijk op onze pagina Schipholtaxi Utrecht. Ook voor Haarlem hebben wij het juiste vervoer. Of u nu in Haarlem Centrum woont, Schalkwijk of Haarlem Noord, wij komen overal. Specifieke informatie vindt u op onze Schipholtaxi Haarlem pagina. Ook voor een Schipholtaxi naar of van Almere hebben wij aanvullende informatie. Schipholtaxi per Provincie

5 Antwoorden op veel vragen

5.1 Onderweg meer mensen ophalen met de taxi, vrienden, familie etc.

Wilt u onderweg naar of van Schiphol nog meer mensen ophalen dan is dat geen probleem. Tijdens het bestellen kunt u de extra adressen bij de opmerkingen neerzetten, zodat wij de route kunnen berekenen en u een prijsvoorstel kunnen doen. In een stad zoals Amsterdam kunt u er van uitgaan dat er per extra adres vijf euro extra bij komt per rit. Dat is dan gerekend vanaf de verste locatie. Een andere manier is om u vraag via het contact formulier aan ons te stellen, wij geven u dan zo spoedig mogelijk een offerte.

5.2 Kinderzitjes niet verplicht in taxi

De taxiwet verplicht het niet om in taxi een kinderzitje te gebruiken. Kinderen kunnen dan ook op schoot of in de heupgordel worden vervoerd. Meer informatie hier over kunt u hier lezen.

5.3 Opwachten op Schiphol, hoe gaat dat?

Standaard wordt u ongeveer vijftien minuten na landing door onze taxichauffeur gebeld. U heeft dan meteen zijn telefoonnummer zodat u hem kunt terugbellen als u alle bagage heeft. In onze bevestigings-email staat ook een nummer van ons wat u altijd kunt gebruiken als er iets is, zoals een gewijzigd vluchtnummer doorgeven, of om aan te geven dat u bent geland. Wilt u dat wij u opwachten binnen met een naambordje dan is dat tegen een kleine vergoeding ook mogelijk. Er gaat dan een chauffeur staan bij de meetingpoint met een naambordje. De meetingpoint is makkelijk te vinden, u volgt gewoon de bordjes op Schiphol tot u een groot wit/rood geblokte kubussen ziet.

5.4 Hoe laat moet de Schipholtaxi bij u voor staan?

Bij het bestellen van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden met twee uur voor de vlucht vertrekt op Schiphol aanwezig te moeten zijn, voor Europese vluchten en drie uur voor internationaal. Dus als u hierbij de reistijd optelt plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van huis.

5.5 Hoe lang van te voren moet ik de Schipholtaxi bestellen?

Bij ons kunt u zelfs tot op de dag zelf nog een Schipholtaxi bestellen. Wel is het zo dat als u hem eerder bestelt het makkelijker voor ons is in te plannen. Voor u zelf is het ook prettiger om niet op het laatste moment de taxi te reserveren omdat u dan al druk genoeg bent met de koffers etc. in te pakken.

De voordelen om hier een Schipholtaxi te bestellen.

Voor u even de voordelen op een rijtje, waarom u de taxi beter online kunt reserveren.

1. Vaste lage prijs 24/7, en tot de helft goedkoper.

2. Makkelijk thuis achter de computer de Schipholtaxi bestellen.

3. Zekerheid dat het een nette auto met chauffeurs is.

4. Terugkerende bedrijven kunnen op rekening rijden.

5. U kunt de Schipholtaxi bij ons tot twaalf uur voor aanvang kosteloos annuleren.

6. U kunt vooruit betalen, of contant bij de chauffeur, of per creditcard.

7. Schiphol Pick-up service.

8. Vervoer van groepen, kinderfeestjes etc.

9. Mocht u iets in de taxi vergeten dan kunt u onze centrale bellen.

10. Meer dan 25 jaar ervaring, wij bieden zekerheid en vertrouwen.

De nadelen om zo maar ergens in een Schipholtaxi te stappen.

Natuurlijk willen wij graag dat u hier de Schipholtaxi besteld. We laten nog even zien wat de nadelen zijn als u zomaar ergens een taxi naar Schiphol neemt.

1. U betaald de rit middels een taximeter. Dus tot 50% meer!

2. Geen zekerheid of de chauffeur wel Nederlands of Engels kan spreken.

3. Vergeet u iets in een vreemde taxi, dan bent u het echt kwijt.

4. Risico tot omrijden.

5. Een taxibus op een taxistandplaats vinden zal moeilijk worden.

6. U betaald een duur taxibus tarief als u zomaar in stapt.

7. Geen mogelijkheid tot op rekening rijden.

8. Meeste taxichauffeurs zijn nergens aangesloten, moeilijk te achterhalen.

Neem even de tijd, en bestel een Schipholtaxi via het internet!

Aanvullende informatie over Schiphol.

6.1 Kosten taxi tegenover de trein of parkeren op Schiphol.

Natuurlijk gaan er veel mensen met de trein naar Schiphol, of parkeren hun auto daar. Toch als je met een groep bent is een taxi naar Schiphol helemaal niet zo duur. Tel maar eens op voor bijvoorbeeld een treinkaartje voor 5 personen, of parkeren op Schiphol met twee auto’s. Dat gaat toch aardig in de kosten lopen, en is vaak duurder dan met een taxibus naar Schiphol reizen. Ook is het natuurlijk ideaal dat u met alle bagage voor de aankomsthal op Schiphol wordt afgezet en bij terugkomst de taxi alweer voor u klaar staat.

Op Schiphol parkeren is ook een mogelijkheid. U kunt natuurlijk altijd zoeken naar de goedkoopste Schipholparking, maar door de wildgroei van dit soort bedrijven is het geen veilige optie. Waarom wij dat vinden is omdat uw auto zomaar omgeving de luchthaven wordt geparkeerd, en dus niet op een echte Schipholparking. Ook is er geen controle over uw voertuig en dat geeft geen veilig gevoel.

Zo ziet u maar dat reizen naar Schiphol met de Schipholtaxi zeker niet duurder hoeft te zijn!
Diverse informatie Schiphol:

6.2 Amsterdam Schiphol 3e world Airport Awards

Het is Schiphol gelukt om in 2013 3e te worden volgens het Airport Ranking model van Skytrax. Skytrax gebruikt een 5 star rating model voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, welke onderverdeeld is in verschillende categorieën met daaronder weer subcategorieën. In de diversiteit is geen punt vergeten om tot een goed eindoordeel te komen. De 1e plaats gingen naar Singapore Changi Airport en de 2e plaats werd door Incheon International Airport ingenomen Lees meer

6.3 Schipholtaxi vervoer vanaf Schiphol niet meer als vroeger

Voor het jaar 2000 toen de taximarkt nog niet was vrijgegeven was de kwaliteit van het Schipholtaxi vervoer die op de luchthaven Schiphol staan een stuk hoger. Sinds de deregulering taxi, wordt er een deel van het taxivervoer op Schiphol door aanvullende taxi’s geregeld. Helaas komt dit niet ten goede aan de klant. Ondanks een zogenaamd keurmerk taxi’s, rijden er taxichauffeurs die amper Nederlands spreken, en het niet zo nauw nemen met de kortste route rijden. Veel van onze klanten hebben een keer veel te veel geld moeten betalen voor bv een taxirit van Schiphol naar Amsterdam. Normaal ligt dit tarief volgens de taximeter rond de 40 a 50 euro, maar vaak genoeg is er met een grote omweg naar de plaats van bestemming gereden zodat de taximeter uiteindelijk op het dubbele bedrag stond! Helaas is het bijna niet te achterhalen wie deze “Schiphol Taxi” chauffeur is geweest, omdat er wel een paar honderd van deze vrije rijders rond rijden.

Tip: Kijk ook eens voor een Schipholtaxi op de website Schipholtaxi.pro. Daar bieden ze betrouwbaar en professioneel Schipholvervoer aan voor een vast tarief. Ook voor zakelijk vervoer zijn de tarieven uiterst concurrerend te noemen!

Onze conclusie over de Schipholtaxi.

In taxiland is altijd wel wat aan de hand. Sinds de wet in het jaar 2000 is veranderd is het er voor de consument zeker niet beter op geworden. Zeker de tarieven voor een taxi naar Schiphol zijn erg gestegen, om nog maar niet van de service te spreken. Wij van Goedkoopnaarschiphol.nl willen u taxivervoer naar Schiphol aanbieden tegen een eerlijke prijs. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij dan de klant gewoon voor een redelijk bedrag in een nette auto wil worden vervoerd. Net als zoveel dingen op internet, valt er dus ook met een Schipholtaxi veel te besparen, als u hem via het net besteld!

Diverse informatie Deregulering Taxi:

Diverse informatie Taxi

  • Taxi Schipholtaxi Categorie: Taxi van/naar Schiphol
  • Postcode gebied: 1000 t/m 9999 4,4 van 5 sterren, op basis van 89 recensies

 

Schipholtaxi by Goedkoopnaarschiphol.NL