Voor een Schiphol Taxi, bel ons nu 020-2600810 !

Alles voor een goedkope taxi naar Schiphol!

Snel een goedkope Schiphol Taxi Bestellen, is bellen!

De snelste manier om uw Schiphol taxi te bestellen is om ons te bellen met 020-2600810. Waar u ook een taxi naar Schiphol nodig heeft, wij kunnen u overal bedienen. Zelfs in het hoogseizoen van de vakantietijden kunt u tot een dag voor vertrek het vervoer online bij ons bestellen. Woont u niet de omgeving van Amsterdam Schiphol Airport dan adviseren wij zeker om te bellen en te informeren naar de aanrijtijd van onze auto’s. Woont u omgeving Schiphol dan hebben wij binnen een half uur een taxi ter plaatse.

Goedkoop naar Schiphol vervoert duizenden passagiers

Omdat wij al meer dan 25 jaar actief zijn in het personenvervoer hebben veel reizigers ons in der loop der tijd gevonden en zijn tot onze vreugde vaste klant geworden. Zowel de consument als de zakelijke klant zijn voor ons belangrijk. Wij willen verder gaan met onze dienstverlening met extra diensten. U kunt denken aan opwacht service op de luchthaven, bij bijvoorbeeld de meetingpoint maar ook vlak na de douane. Heeft een een Engels sprekende taxichauffeur nodig of een anders sprekende chauffeur, dan zijn wij u hiermee graag tot dienst. Heeft u specifieke wensen zoals een bepaalde auto, dan kunt u deze gerust aan ons vragen. In de meest voorkomende gevallen kunnen wij u helpen, het kan ons niet gek genoeg zijn!

Geen gedeeld vervoer, maar privé taxi naar de luchthaven

Bij ons reist u alleen in de taxi. dat wil zeggen niet met vreemde mensen. Natuurlijk kunt u mee nemen wie u wilt en kunnen we onderweg bijvoorbeeld nog familie van u oppikken. Bij ons reist u comfortabel van uw deur tot de vertrekhal op Schiphol. Dus geen gesleep met koffers in de trein of het hele land door met een deeltaxi, gewoon privé vervoer tegen een scherp tarief!

Personenvervoer met auto of taxibus.

Reizigers naar of van luchthavens hebben natuurlijk vaak de nodige bagage met hun mee. In een standaard personenwagen kunnen ongeveer 2 grote koffers plus 2 kleine handbage koffertjes en nog wat losse dingen. Met z’n drieën of meer zit u hier al snel overheen en kunt u beter voor een taxibus kiezen. Wij hebben twee varianten hierin en wel de zes en de acht persoons taxibus. Zoekt u dus vervoer voor meerder personen zoals een gezin dan bieden deze vervoersmiddelen een uitkomst.

Nog betere taxiservice, onze Schiphol Business Taxi

Ideaal voor het zakelijke taxivervoer naar of van Schiphol, de Business Taxi. Dit kan een een Mercedes E of S Klasse zijn. Meestal is de eerste keuze genoeg, maar wilt u echt het beste voor bijvoorbeeld uw zakenrelatie dan is de Mercedes S-Klasse natuurlijk een hele goede keuze!

Schiphol Taxi Tarieven en hoe te betalen.

Vaste en lagere taxitarieven

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor uw taxi naar Schiphol. De tarieven middels een taximeter liggen rond de 2,20 euro per gereden kilometer, bij ons gaan we tot de helft! Hoe verder u met ons reist hoe lager het tarief per kilometer wordt. Hetzelfde geld voor de taxibussen, deze hanteren een nog hoger tarief terwijl u bij ons vaak minder dan de helft betaald. Vergelijk onze Schiphol taxi tarieven met een deeltaxi voor bv 6 of 8 personen, en u zult zien dan u minder geld kwijt bent aan een zelfde taxirit. Hoe dat kan is simpel, u betaald bij een deeltaxi per persoon en bij ons per kilometer en een geringe toeslag per extra passagier.

Afrekenen met de chauffeur of van te voren betalen.

Gewoonlijk rekent u gewoon per rit met de chauffeur in zijn taxi af. Dat kan contant of per creditcard (plus5%). Enkele van onze voertuigen zijn voorzien van pinapparaten dus soms kan pinnen in de schipholtaxi ook. Wilt u liever van te voren alles geregeld hebben dan kunt u ons vragen om het vervoer per bank te willen voldoen. Handelt u namens een bedrijf dan kan er op rekening worden gereden, of van te voren per creditcard betalen.

Bestellen Schiphol Taxi, hoe werkt het?

Het reserveren van uw Schiphol taxi is simpel. Het liefst zien wij de bestelling middels de website bij ons binnen komen. Op deze manier komt uw bestelling rechtstreeks in onze agenda terecht en u ontvangt direct een reserveringsoverzicht. Als wij uw bestelling hebben nagekeken sturen wij u een bevestiging met een verdere uitleg van hoe wij werken. Annuleren kan bij ons tot 12 uur voor aanvang taxirit. Bent u niet zo handig met internet dat staan onze medewerkers u graag te woord.

Vervoer naar Schiphol

Natuurlijk wilt u zelf bepalen hoe laat de Schiphol taxi u komt ophalen voor u reis naar Schiphol. Op onze website vult u dus altijd de ophaaltijd vanaf uw huis, hotel of waar vandaan u ook wilt worden opgehaald. Vul vooral niet de vertrektijd van uw vliegtuig in want dan komt het niet goed! Verder vragen wij u natuurlijk om de naam van een van de personen die in de taxi mee reist en natuurlijk het ophaal adres. Als laatste willen wij graag een telefoonnummer hebben om de aanvraag eventueel te controleren.

Vervoer vanaf Schiphol

Als u alleen een rit van de luchthaven bij ons wilt bestellen hebben wij naast de aankomstdatum uw vluchtnummer en aankomsttijd nodig. Onze chauffeurs houden door middel van een App op de telefoon uw vlucht in de gaten en weten precies wanneer u geland bent en bij welke aankomsthal en bagageband u terecht zult komen. De chauffeur zal u ongeveer 15 minuten na landing gaan bellen op uw mobiele telefoon om verder op Schiphol af te spreken. Het is daarom zeer belangrijk dat u een juist telefoonnummer invult tijdens het bestellen op de website. Natuurlijk willen wij van te voren ook graag weten waar u naartoe wenst te worden vervoerd, zodat wij hiermee met onze planning kunnen rekening houden.

Retour bestellen van een Schiphol taxi

Met het berekenen van een retourrit geven wij bij bepaalde ritten een extra korting. De afstand en het soort taxivervoer hebben hier invloed op. Tijden het bestellen van de Schiphol taxi moet u eigenlijk de punten onder vervoer naar en vanaf Schiphol volgen. Heeft u nog bijzonderheden omtrent bijvoorbeeld dat u straat voor auto’s niet te bereiken is, geeft dat dan door bij de opmerkingen.

De voor en nadelen van de “soort” Schiphol Taxi

Zoals aan alles zitten er overal voor en nadelen aan. Geldt dit dan ook met een taxi naar Schiphol zult u denken, ja zeker wel! Zo zijn er grote verschillen in tarieven voor een zelfde taxiritje naar de luchthaven en het soort auto met chauffeur. Wij hebben het hieronder voor u uiteen gezet.

Wat zijn de voordelen?

Het belangrijkste voordeel is dat u een stuk voordeliger uit bent  als u via deze website de taxi naar Schiphol besteld. Als u met vakantie gaat heeft u van te voren ruim de tijd om het taxivervoer naar Schiphol te regelen, dus kunt u even rustig gaan kijken wat het vervoer u gaat kosten. Ook kunt u meteen kiezen uit verschillende soorten vervoersmiddelen,  zoals personenwagens en taxibussen. Nog een voordeel is dat u de financiële zaken meteen vooraf kunt regelen, zodat u in de Schiphol taxi geen gedoe met geld meer heeft. Wilt u toch liever in de taxi betalen dan kan dat natuurlijk ook. Een ander voordeel is dat u tenminste zeker weet dat er een nette wagen met taxichauffeur komt op de door u afgesproken tijd.

  1. Voordeliger uit dan snel even een taxi bellen.
  2. Tarieven.
  3. Rustig kijken en vergelijken soorten vervoersmiddelen.
  4. Vooraf betalen, geen gedoe in de Schiphol taxi.
  5. Nette wagen met taxichauffeur.
  6. Met een gerust hart op vakantie.

En wat voor nadelen zijn er dan?

Zomaar overhaast een Schipholtaxi bestellen is geen goed idee. U zult dan meestal naar de luchthaven vervoerd worden met een taxi die het tarief berekend middels een taximeter. U bent dan zeker een hoop geld meer zult betalen. Ook moet u altijd maar afwachten wat voor type er komt voor rijden. U zult best wel eens van die verhalen hebben gehoord van slecht Nederlands sprekende taxichauffeur die graag een paar kilometer met u om willen rijden. Om dat soort praktijken te voorkomen raden wij u echt aan om via internet uw taxi te bestellen.

Maar zijn er dan geen nadelen zult u denken? Natuurlijk overal kan wat mislopen maar wij proberen ons uiterste best te doen dit te voorkomen. Zo bellen wij de klanten vaak een dag ervoor even op om de rit even door te nemen en u weet meteen dat het goed zit.

  1. Zomaar een taxi bellen is duurder.
  2. Maar afwachten wat er bij u voor komt rijden.
  3. Er rijden veel “foute” taxichauffeur rond.

Bestel uw Schiphol Taxi Goedkoop Online!

Bel ons nu 020- 2600810 !