Onze Services en Info voor Bedrijven

Schipholtaxi vervoer voor bedrijven, service voor een voordelige prijs.

Voor bedrijven vervoeren wij met onze taxi service vaak hun gasten of personeel. Zowel vanaf bijvoorbeeld het bedrijf of hotel als vanaf Schiphol waar hun “airport taxi” service of te wel schipholtaxi service dan al gereed staat, om de gasten vaak met een naambordje bij de meetingpoint of de gate op te wachten en ze vervolgens naar het betreffende bedrijf en/of hotel te vervoeren. In het buitenland zijn deze mensen een airport taxi service als deze gewoon zo gewend.

Extra luxe Schipholtaxi voor bedrijven, VIP of Limo.

Naast onze standaard Schiphol taxiservice, hebben wij ook de speciale business taxi, bij ons heet dat VIP of Limo Schiphol taxi service.
Wij hebben daar allerlei soorten luxe business Schiphol taxi’s, VIP en Limo Schiphol taxi’s. Wij hebben de beschikking over de mooiste taxi limousine, met een goede taxiservice.

Verschillende betaling mogelijkheden.

Voor bedrijven bieden wij aan om met credit card de Schiphol taxirit te voldoen of zelfs op rekening te laten rijden, als u uw klant de taxiservice niet zelf wil laten betalen. Ook vanuit het buitenland kan het verschuldigde bedrag al vooruit worden voldaan, zodat alles al geregeld is voor uw klant.

Schipholtaxi met TX-Keurmerk mogelijk.

Voor ons speciale Schipholtaxi VIP vervoer hebben wij het landelijke taxikeurmerk niet nodig. Als u toch een keurmerk taxi wenst is dit natuurlijk ook geen probleem, in onze database zitten heel veel chauffeurs die dit taxikeurmerk bezitten.

Chauffeursdiensten zijn bij ons ook mogelijk.

Ook voor chauffeursdiensten kunt u op aanvraag bij ons terecht, wij hebben de beschikking over een aantal zeer ervaren en uiterst bekwame chauffeurs waaronder enkele ook met een speciale opleiding voor directiechauffeur.

U ziet om voordelig zakenreizen te regelen en toch kwaliteit te hebben zijn wij uw partner, wij bieden alle soorten van taxivervoer aan, de keuze is aan u.