Chauffeurs, Partners die willen samenwerken.

Wij zoeken zelfstandig ondernemers.

Ondanks dat wij zelfs taxi’s en taxibussen in eigen beheer hebben zoeken wij zelfstandige taxichauffeurs. Ben jij een zelfstandig ondernemer met een nette taxi, die netjes gekleed gaat, correct en service gericht naar de klanten is, dan kan je je bij ons aanmelden voor een samenwerkingverband.

Nette taxi liefst taxibus.

Omdat een groot deel van ons werk bestaat uit meer dan 4 personen hebben wij met name ondernemers nodig die in het bezit zijn van een nette taxibus.

Wie zijn wij?

Goedkoopnaarschiphol.NL bestaat al meet dan 12 jaar op internet, en de mensen erachten zijn al meer dan 26 jaar in de taxibranche werkzaam. Wij hebben meerdere nationale en internationale websites, en bedient zowel particulier als de zakelijke markt.

Tarieven.

Onze tarieven liggen lager dat de reguliere taxitarieven zoals je op onze website kunt zien. 99% van het werk betreft Schipholvervoer.

Heb je een representatief voorkomen, een nette taxi en ben je klantvriendelijke en service gericht ingesteld dan kan je contact opnemen per email waarin je even uitlegt wie je bent inclusief je telefoonnummer. Wij nemen dan zelf contact met je op over de voorwaarden.